- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
hát igen, ssd-vel meg 1db 4gigás rammal nagyon jó fogyasztású netezős/irodai gépet lehet csinálni belőle
Ez a nano se passzív amúgy?
Valahol láttam már olyan megoldásokat, hogy úgy tettek passzívvá számítógépeket, hogy maga a számítógép ház volt a "hűtőborda", valami olyan megoldás érdekelne. Tudtok ilyet? Mármint amit meg lehet venni (akár csak a számítógép házat is) és nem horror áron van. -
Mittu88
senior tag
És akkor nem kapcsol be? Amúgy mi ezeknek az áruk? Lehet kapni vinyó nélkül is? Hol lehet megvenni egyáltalán?
Na megnéztem a zotac honlapját, még mindig nem tudom hol lehet megvenni Mo-on. Ez a nano AD12 érdekes, vinyó meg ram nélküli. Van ebbe ventillátor, vagy full passzív?
-
Cyberpunk
félisten
Kizárólag passzívban jöhetne szóba.
-
dchard
veterán
Épp mondani akartam. Windows 7-et lehetett patchelni hogy a PAE működjön bennük, és simán kezeltek 8-16giga ramot is. Linux meg ősidők óta alapból tudja a PAE-t.
Viszont a gyenge magyarázat a DP elhagyására tipikus róka fogta csuka. Olyan mint az LTE: a gyártók azért nem építenek LTE képes rádiót a telefonba mert nincs LTE hálózat, a szolgáltatók meg azért nem építenek LTE hálózatot mert nincs LTE képes terminál. Pont az kéne a DP-nek is, hogy egyre több berendezés támogassa és ne csak prémimum felárért lehessen ilyeneket beszerezni. Addig nyilván nem fog tömegesen elterjedni. Eszükbe sem jutott amúgy egy ilyen nem túl olcsó masinánál, hogy adnak hozzá DP --> HDMI átalakítót és inkább DP-t raknak rá, vagy valami hasonló megoldás...
Dchard
-
w7 x86 is kihasznál akár 128gb ramot is, ha pecseled a kernelt - sajnos ms mesterségesen szegmentálta a w7 verziók tudását
(így használok egy w7startert 4 gigával)
-
kir1975
csendes tag
válasz
szabi__memo #3 üzenetére
persze a 32bites nem használ ki 4gb ramot a 64-es igen.
-
szabi__memo
nagyúr
Meglehetősen drágák ezek a gépek.
Amúgy tényleg ennyit számít, hogy 64 vagy 32 bites az OS? -
kir1975
csendes tag
Nekem is volt zotac, abban még atom volt, jól felforrosodott mindig, a tv mögé volt nekem is téve a saját vesa tartójában. szánalmas 2013-ban 2gb ram, 64bites rendszerrel 4gb ramal gyorsabb lenne, és árban kb 1000ft a külömbség gyártói szinten. Van itthon brazosom az sem ér sokat 32bites rendszerrel 2gb rammal. amugy nem rosz cucc.
-
MZperX75
addikt
Szép kis jószág,a szokásos ráncfelvarrás AMD oldalról,nagyon baba.
A venti vezérlésért meg+1 pont,mert E-350-el cumizgattam ez miatt.(persze nem volt vészes,de)
Elfogadnám.TV mögé +rádiós mini billentyűzet...kis patkánnyal baba lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat az AD04 AMD E-450-es APU-ját egy E2-1800-as központi egységre cserélte, így megszületett az AD06-os nettop.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest