Új hozzászólás Aktív témák
-
tomio
tag
"ha az adott hardver tekintetében a sebességnél fontosabb a fogyasztás" - nagyon pozitív, hogy van ilyen is
A "Gbps-os tempó" hogyan számítódott? Wikipedia-n: a data rate of 14 Gbps per pin
Míg más Wiki oldalon igencsak más értékek vannak. Mit nem látok? Mit számolnak itt és ott -
opr
nagyúr
Azt tudom, csak ezek mar osregi dolgok. Utana a P4 era kozepe-vege ota meg gyak annyit hallottam roluk, hogy patent trollkodnak. Jo 10 eve ez az elso olyan hir, amikor nem arrol olvasok, hogy valakit bepereltek valami ordas baromsag miatt, hanem konkretan fejlesztettek is valamit. De persze mondom, lehet csak En nem voltam eleg figyelmes/tajekozott.
-
Csabis
aktív tag
Ha jól emlékszem.. Edo Ram -ot ők fejlesztették ki.. Csak nem lett tovább fejlesztve pedig lekörözte a Sima Ram szabványt. De lehet volt utódja de csak teszt asztalon.
Meg volt még egy Ram tipus azt ők tették le az asztalra..
De azt nem vágom mely volt az.
- Lehet a RAMBUS, RD-Ram volt .netán.. -
opr
nagyúr
A rambus meg csinal erdemi fejlesztest?! En azt hittem, "ujabban"
bo 15 evecsak patent-trollkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest