- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Miért nem volt a héten friss Hazai Pálya? Szombatonként már alig várom a megjelenést, erre most minden előzmény nélkül kimaradt.
-
Dracula
őstag
-
SHOKKZjE
csendes tag
Énis most tervezem a upgradet, de azt hallotam jövöhéten még olcsóbbak lesznek a cuccok, csak már naon bevagyok sózva
De megéri várni...
-
i are robot
senior tag
Faja hogy a Cosmos ház ilyen „olcsó”, csak kifutó termék, és nem lehet kapni. Persze pont akkor, amikor vettem volna…
-
JoeYi
őstag
válasz
hdcsaba87 #79 üzenetére
8800gt, 3870 és 9600gt mind nagyon jó hardverek meglátásom szerint. Abban egyetértek, hogy érdemes lehet várni, ugyanis szeptemberig csökkenni fognak az árak továbbra is (nem túl jó példa, de amerikában az 512 megás xfx 88gt 29e forint), a játék most arról szól, hogy megtalálja az ember a legolcsóbb vételt még mielőtt kivonják az adott kártyát a piacról.
Persze ez a hardcore gémerekre nem vonatkozik, nekik már most is bőven megéri venni, de én pl olyan online fps-ekkel játszok, amik elmennek a mostani vason is low grafon, szóval kivárok amíg lehet, mert nem hajt az upgrade ösztön.
-
JoeYi
őstag
válasz
WonderCSabo #77 üzenetére
igazából az teszi jó vétellé 88gt-t, hogy játék fronton nincs változás a fél évvel korábbi helyzehez képest. unreal 3 engine jól megy rajta, a Carmac által fejlesztett engine állítólag igen kis erőforrás igényű lesz, a Cry engine meg highon elnyöszörög rajta. Szóval ez az engine repertoar, és 1-2 évig ez is marad.
-
orbano
félisten
válasz
Mákos7észta #70 üzenetére
hogy nem dokkoló, azaz nem ilyen bele/rátevős, mint egy tosi, vagy ibm. vagy sony. vagy akármi
-
orbano
félisten
válasz
WonderCSabo #74 üzenetére
neeem, 3 év múlva, akkor 10k körül lesz mind
-
WonderCSabo
félisten
De durva, a Inno 8800GT-m decemberbe 60K volt, most meg a jobb Galaxy 38K... A 9800GTX meg most annyi mint a legdrágább 8800GT-k voltak. Most kell videókártyát venni.
-
JoeYi
őstag
xfx 9800gtx 70k
xfx 9800gx2 119k
msi 8800gts 320mb 30k
galaxy 8800gt 37kde a többi említettet is megtalálod itt olyan áron, vagy olcsóbban.
-
domi007
őstag
válasz
raskolnikoff #50 üzenetére
micsoda királyság. Szinte el se hiszem.
Asszem jó lesz elgondolkodni gépcserén. P4-ről, meg Ati 9550-ről...
DOMy
-
Neck
veterán
Tudnátok linkelni valami boltot, ahol akárcsak megközelítően ilyen árak vannak? Mert én amiket néztem boltokat, a videókarik egy tizessel drágábbak mindenhol.
-
orbano
félisten
válasz
Mákos7észta #68 üzenetére
ilyen hülye kialakítású dokkolót sem láttam még
-
JoeYi
őstag
de ezek ilyen USB-s replikátorok nem? Mármint egérnél meg a többinél nem baj, csak a monitornál úgylátom, hogy nem a mai igényekhez van igazítva a maximális felbontás.
Olyasmi lenne az igazi, ami speckós nagysebességű interfészen csatlakozik a laptophoz, és a laptop belső hardverét használja, nem pedig helyettesíti azt egy másikkal.
-
glutamin
őstag
válasz
Mákos7észta #65 üzenetére
Fujitsu Siemensnek van, ilyenen dolgozom. És az ACERű-nek is ha jól emlékszem láttam már ilyet katalógusban.
-
orbano
félisten
HTPC ház = 430mm szélesség. szvsz...
a dinovo mini klassz lenne, elfogadném, de 32k tényleg nevetséges érte... szerintem a lélektani határ kb. 15e..
-
JoeYi
őstag
Egyébként még egy nagy ziccer, amit a legnevesebb gyártókon kívül minden noti gyártó kihagy, azaz asztali dokkoló tervezése. IBM-nek, meg asusnak van, de a többiek...
Pedig sokat dobna az élvezeten, hisz a mai notik már elbírnak egy 22 colos kijelzővel is, de kicsit macerás mindig egyesével rádugdosni az egeret billentyűzetet, monitort meg esetleg a hangfalat, mikor asztalon akarom használni.
-
tothbe
addikt
Nekem is kicsit nagy, meg fura hely az a tápé igy, pedig elölröl jó lenne.
Na de majd meglátjuk, még van pár versenyzö, köztük akár egy tvix6500-as is.
Apropo, köszönet rudinak, hogy belinkelte.
Pont a Kelly-t hagytam ki a nézelödésböl, pedig venni is ott fogom, ha ez lesz. -
janos666
nagyúr
Én is örültem mikor leesett a 8800GTS-ek ára, még 30k-ért se tudtam eladni, inkább későbbre halasztottam a kártyacserét, majd akkor adom szaréhúgyé ha tényleg csak annyit ér...
-
lúzer
veterán
válasz
raskolnikoff #55 üzenetére
én notim beéri 14-16W-al pedig celerongy
5 óra aksiról -
AMD Power
titán
válasz
raskolnikoff #50 üzenetére
De én hülye voltam kost is utoljára. Vettem egy gépet ami tök jó meg minden. De én netezésen kívül szinte semmi másra nem használom.
-
raskolnikoff
őstag
-
raskolnikoff
őstag
válasz
#19617792 #44 üzenetére
De valahogy mégis 40k körül van a legújabb fejlesztés ajándék tuninggal...és ez egyre inkább ilyen lesz, hálistennek.
AMD meg csak kijön már vmi ütősebb prockóval...
(#46) djtoomi ejj de szép nyarunk lesz...már csak a p45nek kéne jönnie 30k-ért, 1600as ramok 30ért és olyan boldog leszek...
-
lsc
nagyúr
-
djtoomi
addikt
-
törölt tag
válasz
AMD Power #42 üzenetére
Hát igen, az autók után, a számítógép a leggazdaságtalanabb, amibe ember valaha belefektethet.
Az árak meg csak szépen essenek lefele, ha a lendület maradna, mekkora királyság lenne a 25 ezer forint alatti ref. HD3850 256MB...
raskolnikoff: Intelnél nem hinném, hogy így lenne, mivel a processzorok területén ő a piacvezető.
-
AMD Power
titán
Istenem micsoda árak. 7 hónapja vettem a gépem. Bárcsak akkor is ilyen árak lettek volna.
-
djtoomi
addikt
Amúgymeg nagyon jó hogy esik a dollár ára....
Tegnap 300 dollárt, azt most sz@phatok vele, hogy találjak egy jó váltót, ahol minimum 50k-ra váltják....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
divrapier #31 üzenetére
8800gtx. van még pár garis bontatlan darab kb ennyiért. vagy 8800gt új hűtéssel, maradékból meg mégegy vinyó
2x3870 jó döntés lehet, de nézd meg, hogy Oblin a CFnek van e előnye (driver még kiforratlan).
38x0ás szériából kizárólag refkártyát, gyári ock érdekes dolgokat csinálnak (saját tapasztalat). refdrivert pedig gyakrabban frissítik.
látom megindult lefelé a Cosmos ára... még a végén beesik 40 alá, és akkor az egyik legjobb ár/érték/funkciójú ház lesz a piacon, ha nagyméretű, jól szellőző és csöndes házat akarsz (alapból zajszigetelt, rendesen porszűrt és jó teljesítményű halk ventikkel van megáldva, ami más házaknál még olyan +20-25ks költséget jelent). Cosmos S inkább a Stacker 832 ellenfele, sajnos a zajszigetelésből semmi nem maradt, burtálisan hűt, de hangos
-
tothbe
addikt
A POV M2 ház ezen leirt info-ja honnan származik?
Érdekes, hogy az áramforrást közvetlenül az előlap mögé tették, és a ház tetején keresztül szívja be a friss levegőt.
Csak mert nem nagyon találok belsejéröl sehol, a gyári oldalon meg 1x 80mm (Powersupply airduct on bottom) szerepel, ami kissé megkopott angol tudásom szerint sem a tetejét jelenti és az előre helyezésre sem utal kicsit sem. -
lúzer
veterán
Dollár már rég gyenge, úgy tűnik tarthatatlan VÉGRE az 1$=1€ viccelődés
-
aronocs
tag
"Ennek „pozitív” eredménye abban mutatkozott meg, hogy a legtöbb BD eszköz ára kissé emelkedni KELLETT."
Kicsi inkonzisztencia. kellett -> kezdett
-
ProEvoFan
nagyúr
most így még1x elolvasva a vga árakat lenen egy kérdésem:
8800GTS 320MB vs. 9600GT
melyik a gyorsabb?
a cikkíró szerint kb ugyan az -
divrapier
tag
Kb 60-65k-m van videokartyara. Mit erdemes venni ebbol? 880gtx megeri, vagy eleg 88gt is, esetleg 96gt? kb azt a szintet varnam, hogy 1920x1200-ban fusson oblivion high-on 30fps korul, meg fallout3 esetlegesen - amirol nemreg azt irtak, hogy oblivion szintu gepigenye lesz, ha el lehet hinni. vagy 2x3870?
elore is koszonom -
munky
őstag
Pár hete vettem egy inno3d 8800GT-t 44K-ért, 1 hétre rá kb. már egy árban volt vele a jóval "normálisabb" Galaxy.
Most meg már jóval olcsóbb...
De pozitív oldaláról nézve a dolgot, fél éve még csak nem is mertem róla álmodni, hogy egy 8800 GT dolgozzon a gépemben... Még veszek egy procit aztán lehet gyűjtök egy Xbox360-ra.
-
munky
őstag
Hát igen, durván estek az árak az utóbbi hetekben/hónapokban.
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Szerk.: Semmi, megláttam a mondatban az iróniát, nem esett le elsőre.
-
Traxx
őstag
Lehet nyáron én is rászánom magam a cserére...a jelenlegi VGA-n gyakorlatilag nem buknék
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezt javítanám: "Ilyen például az MSI túlhajtott RX3850-T2D256E-OC-je, melynek órajele a referencia 670/830 MHz helyett 690/830 MHz."
Erre: "Ilyen például az MSI "túlhajtott" RX3850-T2D256E-OC-je, melynek órajele a referencia 670/830 MHz helyett 690/830 MHz."
-
djtoomi
addikt
válasz
BobChemistry #22 üzenetére
-
djtoomi
addikt
válasz
BobChemistry #20 üzenetére
Már most is van.
-
BobChemistry
őstag
30k alatt 3850? nem lenne rossz...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
A FED elnoke Greenspan egy par interjuban mostanaban jelen idoben beszel a recessziorol az USA-ba mig ezelott csak jovo idoben tette de akkor is elkerulhetetlennek tartotta.... Most mar csak a sulyossagat es azt hogy meddig fog tartani probalja "megjosolni"...
En mostanaban rendeltem az amazon.com-rol es rendkivul kezdvezo aron valtottak az eurot dollarrol....
Meg szallitassi koltseggel is olcsobb mintha itt (IRE) vettem volna.... -
shtml
őstag
Talán csak az én szememet bánccsa:
A billentyűknek dupla funkciója és háttérvilágítása van.
A billentyűknek dupla funkciójuk és háttérvilágításuk van.
-
JoeYi
őstag
válasz
ThuG4LifE #14 üzenetére
ezzel egyébként én is így vagyok. Már tiszta vicces, hogy nekem 2500+ procim van, ddr1-el, agp-s 6600gt-vel, meg pata vinyókkal, mikor mások azon sajnálkoznak, hogy cserélni kéne a q6600-t, meg geforce 8800gts 320MB-ot, mert gyenge a gép
DDR3 nekem nem lesz, ha csak megint le nem gyilkolják a gyártók a saját áraikat, de ez nem vszinű.
-
JoeYi
őstag
Ha második helyen megnézed, akkor a cikkben elmlített galaxyra is rátalálsz 38ért.
Eztm ár annyira nem is kell felezgetni, még az E8200 ára essen egy 10k-t, aztán összetudok rakni feleannyiból egy jobb gépet, mint amire karácsonykor gondoltam.
-
ThuG4LifE
senior tag
mire eljutok oda, hogy cseréljem a gépem valszeg ddr1-ről ddr3-ra váltok
a ddr2 kimarad az életemből -
norbi1992
tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
legalábbis sokan dolgoznak azon, hogy elkerülhető legyene a recesszió
de végülis van jó oldala is, én tisztára megdöbbentem ezek az árakat látva( 8800 gt/gts), valahogyan én még az 50 rugós 8800 gt-nél tartottam
, meg 30 alatt 3850
-
fpeter07
veterán
Legyen vmi jó áron a 3870
-
hdcsaba87
aktív tag
Nekem tetszik az notebook 2.1 es hangfal, de 1gond van vele, hogy nemtudnám sehol használni.
Jó hír hogy megy le a vga-k ára, de jobban örülnék annak ha a blu-ray írók ára menne le 20ezer forint környékére.
-
JoeYi
őstag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
én igazából csak egy közgáz tanártól hallottam, hogy azért nem csuklik meg az amcsik egész gazdasága, mert Ázsiának érdekében áll fenntartania az USA táplálta fogyasztói társadalmat, ezért nyomják a pénzt, ahogy csak lehet.
-
JoeYi
őstag
válasz
(Kolombusz) #2 üzenetére
Nem is kicsit, főleg mióta megingott a tőzsde.
Az Galaxy brutál árakat nyom, még az innot is bealázza.
-
Hebry
senior tag
Kellemes, és jó hírek nekünk felhasználóknak.
Lassan nagyon aktuálissá válik a váltás... -
(Kolombusz)
veterán
Tényleg recesszióban van már az amerikai gazdaság? Mert már másodjára olvasom itt.
Az utolsó lapon elírtátok a T61 felbontását. 1024*768 az.
-
ProEvoFan
nagyúr
hát igen,ezért veszek én is most új gépet
bár a hétvégén akartam, de nem jött össze de sebaj, jövö héten még olcsobbak lesznekazért az a galaxy 8800GT nem rossz árban van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest