Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Most pár napja úton vagyok, emiatt laptopot használok. Korábban a 10 alatt mindig hosszú perceket kellett várnom, hogy megnyíljon egy új lap a böngészőben (a többi nyűgömet már nem is említem). A 7 is néha megvárakoztat 1-1 percre de nem jellemző. Persze hozzáteszem, hogy a laptop már nem az igazi de 7-el legalább használható! Szóal nekem ez azért jelzés értrékűnek tűnik (pl. hogy cseréljem már le a laptopomat )
-
arvil2
csendes tag
Telekom előfizetőként semmilyen büntetést nem sajnálok tőlük. Megint sikerült olyan helyre költözni ahol nincs más. Régi lakás címére, még néha néha érkeznek számlák a nevünkre, holott évek óta eladtuk és vagy 10x voltunk bent náluk. Az új tulaj kedvesen szólni szokott mindig, a felszólító levél után szoktam bemenni, némi üvöltözés után pár hónapig nyugalom van, aztán indul újra minden.
-
Sinisi
senior tag
válasz King Unique #55 üzenetére
Valamihez csak viszonyítani kell a 7-et, én pl. a 10-et is használom. Ez már önmagában azt jelenti (részemről), hogy annyira nem rossz egyik sem, hogy ne lehessen használni. Emellett az is igaz amit írsz, hogy egyéne válogatja kinél mit produkál.
-
Geller72
veterán
válasz King Unique #55 üzenetére
A Dell laposon nekem is W10 van, de sokat szippantottam vele az elején. Updateltem W7-ről, mert ugye ingyen volt, de a W7-ről történő update sokkal inkább a szívásról szólt, mint a használhatóságról. Akkor egy backupot követően csináltam egy clean W10 pro installt, gyári ISO-ból és azóta lényegesen más a történet. Szívási faktor most is van, az ujjlenyomat-olvasó nem igazán akar működni, se a webcamom a beépített mikrofonnal. Érdekes, hogy semmilyen hibát nem talál(ok), egyszerűen nem is látja a HW-t. Annyira nem érdekel, hogy ezen aggódjak, ha majd kell és lesz időm, foglalkozom vele.
-
King Unique
titán
Már rég átment, illetve a tartalmas nyitó cikk ellenére másról sincs szó benne, mint erről...
Amúgy nyilván hardveres / szoftveres környezet függvénye is, hogy kinél hogyan működik. De ez ugyanúgy elmondható a többi Windowsról is. Amúgy szerencsére nekem használható, most is az alól írok.
-
Geller72
veterán
Akkor elég ritkán csinálhatsz ilyet. Az összes, fentebb említett W7 telepítésem orig W7-el volt. A HW elemek támogatásáról annyit, hogy amikor az XP kifutott és W7-et vettem, egy rakás HW elemet úgy ahogy volt kidobhattam, mert a W7 nyomokban sem támogatta. Szal erre fogni azt, hogy szar a W10 eléggé khm..
De hagyjuk, mert ez megint kezd átmenni W7 vs. W10 flémbe. -
WD40
aktív tag
Nekem eredeti dobozos win7 van, 7 éve vettem meg és a legutóbbi telepítésnél (~3 hónapja hw csere miatt) sem kellett sz@rakodni a win update-tel.
Viszont ahol okosított került fel, na ott szenvedni kellett vele minden egyes esetben: 3 külön frissítés kézi telepítése, wu tiltása, restart, ráolvasás, engedélyezés... és jó esetben végre talált frissítéseket.Win 10: kipróbáltam, és kriminálisan sz@r volt, használhatatlan - direkt win10-es - programokkal, játékok fele nem indul, egy nyomorult hangkártya drivert nem lehetett feltenni + wifi kártya drivert egyszer csak letörölte, többé nem volt net. Nem tudtam visszarakni, mindig eltűnt! Akkor döntöttem a törlés mellett. Remélem egyszer sikerül normálisan megcsinálni, nna majd a 3. sp után
Amúgy a felülete nekem kifejezetten tetszett.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Feri1977
senior tag
istenem..ez már követhetetlen...havonta jön ki a sok szar, meg új cucc
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Petyyyyy
addikt
Mindenki megnyugodhat, 8.1 fut a gépemen.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Geller72
veterán
A P4 soha az életben nem volt 486. Sőt, a Pentium eleve nem volt 486. A pentium 1 a 486 utáni -mondhtajuk úgy - hibrid 5x86-os rövid időszakot követően jött létre. Abban az időben a Pentium gyorsan fejlődött. Sokkal gyorsabban, mint ma bármi is ezzel kapcsolatban. P1-100/133/166/200/233/266 mhz. Bár voltak elviekben 100 mhz alatti Pentium 1-ek is, de szerepük nem volt számottevő.
-
Sinisi
senior tag
Hát nekem halovány emlékeim vannak csak a P3-ról, meg a P4 486 dx4-ről. Akkoriban amikor a P2 bejött inkább csak némely munkahelyek tudhatták magukénak és az ára ha jól emlékszem 200eft! körül mozgott
A win 95 rémlik nekem abból az időből. Előtte meg még mekkora szám volt a norton commander, meg a context szövegszerkesztő... -
Vesa
veterán
Win7 forever!
Spy10 never!A tudomány a valóság költészete!
-
Geller72
veterán
Te miről beszélsz? Mert látom, hogy összevissza. Arról beszéltünk, hogy az MS a genyó, merte tereli az embereket a W10 felé és szopatja azt, akinek még W7-es rendszere van. Nem bánnám, ha nem csak a feletted lévő kommentet olvasnád el, hanem egy kicsit többet, mielőtt belémállsz.
-
Sinisi
senior tag
Ok, ezt értem. Az a kérdésem, hogy a frissítéséket nem oldja meg a Advanced SystemCare (iobit) a biztonsági lyukak menüpontjával? Mert ha nem akkor nagy tévedésben vagyok és akkor manuálisan fogok frissíten ezután.
-
törölt tag
válasz #20691712 #29 üzenetére
Hozza teszem ha valaki latta mar a remix os-t az hamar rajon, hogy az egesz w10 "design" "lopott".
Hogy ne legyek teljesen off.
2 gepen is w7 sp1 van meg sem ebredek csatakosra izzadva a biztonsagomert aggodva.
Ez azert van mert egy szar troll vagyok aki nem hajlando mindig rettegni valamitol.
Usakiaban szokas (komcsik, foldonkivuliek, meteor, alkaida, eszak korea, isis, globalis felmelegedes, kiber fenyegetes).
Kb ez a sorrend idoben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az hat.
Hihetetlen gany felkesz otlettelen szutyok.
Eldobtam az agyam attol, hogy (nem) lehet pl. a karakterszet-et megvaltoztatni (sehogy a regeditet kell szetmokolni).
2017-ben azt varna az ember, hogy olyan kezelofeluletet kap az ember amit tenyleg total atszabhat.
Beallithato hogy tab (win8 start), vagy asztali (hagyomanyos) felulettel fut amit egy hibrid gepnel dokkolobol kiveve valtogathat is.
Ha akarom van desktop ha akarom nincs.
A talca szanaszet mokolhato.
Ehhez kepest van egy win95 felulet ami kb. rondabb.
Egy gephaz, meg vezerlopult oklmeny.
De profi modon nyomoz a hasznalo utan.
Innentol kezdve lathato mit fejlesztettek rajta.
A win8.1 kapott egy uj startot (volt vagy 2 nap megirni), es egy komplett beepitett "nsa" csomagot.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
kemény a win8 használók száma
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
csizs
aktív tag
Win sp2 keresés a google-ban és az összes sp1 óta kiadott javítás ott lesz a pc-word oldalán csak le kell tölteni és nincs win update gond.
1x éve a prohardveren!
-
nap
addikt
Na eljött a win7 termékciklusában is az az idő, amikor már ösztökélni kell a felhasználókat, hogy váltsanak, mert maguktól nem vesznek elég win10-et.
Felhasználói szemmel a win 10 elég gánynak néz ki, a modern felület alatt - ha bármit is akarok állítani - a vista/win7 ablakai jelennek meg. Ez nem kelti kellően kidolgozott rendszer benyomását.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
doooo
veterán
-
Sinisi
senior tag
Valamiért nekmem a win7 barátságosabb mint a 10.
-
gantum
tag
cső, én ezt használom: http://download.wsusoffline.net/
eddig mindig bevált. előtte én is gyakran futottam ebbe a "hibába". -
lemusz
addikt
Win7 topik összefoglalójában írtak róla, le kell szedni néhány cuccost és telepíteni, azután rögtön talál frissítéseket. Érdemes egyébként friss win7-et kiírni lemezre/pendrive-ra és azzal telepíteni, így nincs probléma a frissítésekkel, amik ha 2-300 db-ról volt szó, már csak memória ügyileg is telítődni tudtak.
-
core i7
addikt
A Telekomos büntetést pedig a szolgáltató úgy is az előfizetőin fogja leverni
-
core i7
addikt
Szerintem meg a Windows 10 nek gyenge a védelme Májklszoft azt kutakodik a gépembe amit akar Akkor már inkább csinálja valami hacker mint ők
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
A windows 10 már akkor is elég védelmet nyújtott amikor még a 95-öt csak elképzelték..
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
sanzi89
addikt
Itt látszik, hogy nem az a kemény, aki XP-t használ, hanem aki Win 8-at.
Amúgy érdekes, hogy a Vista gyakorlatilag ki sem mutatható mértékben van a piacon?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Fionn
tag
Ez de szar marketing duma már az M$-től avagy, hogy csökkentsük a win 7 "kedveltségét" a life cycle közeledtével.
T meg csak fizessen.
Érdekes lett volna ha a bíró nincs megkenve samsungiában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest