- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Most pár napja úton vagyok, emiatt laptopot használok. Korábban a 10 alatt mindig hosszú perceket kellett várnom, hogy megnyíljon egy új lap a böngészőben (a többi nyűgömet már nem is említem). A 7 is néha megvárakoztat 1-1 percre de nem jellemző. Persze hozzáteszem, hogy a laptop már nem az igazi de 7-el legalább használható! Szóal nekem ez azért jelzés értrékűnek tűnik (pl. hogy cseréljem már le a laptopomat
)
-
Sinisi
senior tag
válasz
King Unique #55 üzenetére
Valamihez csak viszonyítani kell a 7-et, én pl. a 10-et is használom. Ez már önmagában azt jelenti (részemről), hogy annyira nem rossz egyik sem, hogy ne lehessen használni. Emellett az is igaz amit írsz, hogy egyéne válogatja kinél mit produkál.
-
Sinisi
senior tag
Hát nekem halovány emlékeim vannak csak a P3-ról, meg a P4 486 dx4-ről. Akkoriban amikor a P2 bejött inkább csak némely munkahelyek tudhatták magukénak és az ára ha jól emlékszem 200eft! körül mozgott
A win 95 rémlik nekem abból az időből. Előtte meg még mekkora szám volt a norton commander, meg a context szövegszerkesztő... -
Sinisi
senior tag
Ok, ezt értem. Az a kérdésem, hogy a frissítéséket nem oldja meg a Advanced SystemCare (iobit) a biztonsági lyukak menüpontjával? Mert ha nem akkor nagy tévedésben vagyok és akkor manuálisan fogok frissíten ezután.
-
Sinisi
senior tag
Valamiért nekmem a win7 barátságosabb mint a 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 2600/RX 5700XT/16 GBRAM/500 GB SSD+1 TB HDD/650 W
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest