Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Inkább a cikkben említett Taiwan-on csodálkozom. Most, hogy Kína ugrásra készen áll vele kapcsolatban, nem biztos, hogy annyira lőnék rá mint lehetséges félvezetőgyár lokációra. Oké oké, bízik a szenátorokban, "megoldjuk a sereggel, Fiam", satöbbi, aztán amikor az első rakéta betalál, "ja mégsem".
Nincs jósgömbünk, nem tudjuk, mi várható. Rizikófaktor lazán. El sem mentem volna oda.
Japán jó. (De ennyi erővel lehetne Ausztrália is). -
FLATRONW
őstag
válasz
Sempronius89 #8 üzenetére
Godzillát és társait még nem is említettük.
-
ShadowX
őstag
Most járt Linus az izraeli intel gyárban. Ott említette, hogy nagyon nem véletlen, hogy ezeket a gyárakat olyan helyekre építik, ahol még a legkisebb szeizmikus aktivitás sem történhet meg, hiszen vannak olyan gyártási folyamatok, ahol még véletlen nekimenni sem szabad a gépnek, mert azzal a kis rezgéssel amit a testével okoz az ember bukta az adott gyártási folyamat.
Ennek fényében tényleg meglepő Japán.
-
.mf
veterán
Japán? Remek, ott sok vulkán, földrengés, cunami, lesz mire fogni az újabb áremeléseket
Egy ennyire érzékeny ipart, mint a félvezető-gyártás, nem is értem, miért akarnak ilyen helyre telepíteni.
-
Oliverda
titán
"Gyárbirodalom építésén dolgozik az Intel?"
Igen, ráadásul ezt már legalább egy éve lehet tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest