- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
én is vizuális típus vagyok ! ám haljak meg , de nekem a régi játékok sokkal játszhatóbbak voltak ! pl. nekem DOSBOX-on most is meg van a Heretic/Hexen/DOOM1-2 és társai , sokkal jobbak mint egy mai FPS , igaz a grafika elég kezdetleges 3D de az élmény mindent kárpótol! a GTA 1-2-3-VC is egy kultusz játék , mindenki imádja ! de a SA és az 5 már közel sem hozza azt amit régen nyújtottak !
-
Puma K
nagyúr
Nekem meg van az összes GTA eredetiben. Imádtam mindegyikkel játszani. De valamiért a GTA IV után egyiket sem tudtam újra végig vinni mert annyira röhögtem a grafikán, hogy egyszerűen képtelen voltam irányítani a kartert és a kocsit majd ki is léptem és indítottam a IV-et. Másnap próbálkoztam a VC-vel de nem sikerült mert megint csak fakadás lett a vége
Várom nagyon az V. részét -
Quan-Chi
őstag
na hát minden esetre várjuk meg mi lesz belőle , az ingyen van
-
Robi86
senior tag
Egy Vice City ugyanazzal a hangulattal, csak új köntösben (modernebb grafika, nagyobb bejárható város) szerény véleményem szerint mindent vinne...de úgysem lesz, mert a "roksztárosok" nem értenek hozzá
főleg a pc-re optimalizáláshoz nem, de ez már mástészta
-
JetiRulez
őstag
Félek, hogy már nem lesz annyi ötlete a Rockstarosoknak ennyi GTA rész után, de ha mégis jól sülne el a dolog, akkor szívesen játszanék vele. Nem lenne rossz, ha a pletykák valóra válnának és tényleg London lenne a következő város. Más részről pedig azt mondom, hogy várni kéne még az új rész elkészítésével (ha elkezték már). Hadd hozzák be a népek a technikai lemaradásukat hardver szinten (pl. én is).
-
Quan-Chi
őstag
nekem már a 4 -se tetszett! a Vice City mindennél jobb élményt nyújtott
-
Stiky
senior tag
válasz
South Velen #19 üzenetére
Szerintem csak terelt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
jah... meg a 4es metróval lehet átmenni az egyik városrészből a másikba... mondjuk a gta8 kiegben
addigra talán meglesz...
-
iZed
aktív tag
mind fiktiv varos hacsak nem talalsz ilyen nevut a terkepen ien berendezessel. mas kerdes h mindet mintaztak valamirol. nico bellic is mintazva lett a szerb mesterloveszrol az egyik filmbol, cikk is volt rola de megis fiktiv karakter. mint ahogy a kocsi se chrysler 300c csak fiktiv verda, de arrol lett mintazva.
-
South Velen
addikt
Azért vicces, hogy jó másfél évvel az előző megjelenése után kezdenek el azon gondolkodni, hogy egyáltalán mi legyen a helyszín.
-
Fortissimus
őstag
soka lesz meg ez sajna....
-
sheriff.crib
tag
válasz
Shrike7973 #14 üzenetére
ÁÁÁ NEEE:-DD
Először csirkék, malacok, tehenek, pulykák...és mennénk egyre feljebb szintről szintre -
Stiky
senior tag
válasz
BloodyEddie #11 üzenetére
Kész. Sírok!
(#2) Ice!?
Feltételezte bárki is, hogy jövőre jön? Nemigazán... Így nem értem minek ez a gondolat.Azért egy Budapest ihlette rész ütős lenne a régió játékosai körében. Más kérdés, hogy senkinek még fogalma sem lenne a világ többi részén, hogy eredetileg mi akarna lenni. A város neve meg Bukarest lenne... hasonló de mégsem az
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Mi is középkori témán gondolkodtunk haverral csak CoD témán belül. Tolvaj kiskésesek lennének a spec ops lopakodók, kardal felszerelt egyéniségek az assault egységek, íjász távolsági egység, szerszámíjas meg csipás. És akkor lennének a falu emberei, meg a támadok. A falunak mi az érték, amit meg kéne védeni? Hát a csirkék! Ne hogy ellopják már a napi betevőt. Search and Steal .. 5v5 parasztok egymásnak esnek.. támadóknak el kell lopni a csirkéket, védőknek visszaverni a támadást, ha meg már egyedül van szerencsétlen védő paraszt, beordibálja bátorításnak a gép, hogy ok soldier, you're the last one, defend the chickens!!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
South Velen #3 üzenetére
Mivel ez volt a tendencia eddig is, én is ezt tartom valószínűnek, vagyis, hogy nem írnak új motort a játékhoz. Persze kérdéses, hogy tényleg GTA 5 lesz-e, mert akkor új motor dukál. A számozottak eddig mindig új motorral jelentkeztek.
-
sheriff.crib
tag
válasz
"szekér hijack"
-
BloodyEddie
őstag
Vicces lenne egy középkori GTA... leütheted a lovakról az embereket, vagy "szekér hijack"
-
sbai
tag
back to the vice city
de jó is lenne....
-
hemaka
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Az biztosan nem lesz a mostani orosz balhé után.
-
kommunism
aktív tag
Könyörgöm budapest legyen az új helyszin
-
hejesírásó
senior tag
Kiev! ott van mocsok, meg bünelkövetés.
vagy vmi indonéz nagyváros, ott is nagy a fertő a kedvezőtlen környékeken.
Mexicocity?
-
South Velen
addikt
Mint már egy másik topikban elmondtam, szerintem ugyanarra a motorra fog épülni, így nem fog olyan sokáig tartani a fejlesztés, a gépigény pedig nagyjából ugyanolyan lesz. (ami kb 1,5 év múlva már nem is lesz vészes, azt hiszem.) Ma nagy a a gépigénye, de nem véletlenül, az euphoria engine adja az érzést.
Különben is, csak proci kell alá, meg ram, 3870-nel CPU limitem van, igaz látótávolságokat 10/10-ra tettem az 512MB VRAM miatt. -
Ice!?
őstag
Szerintem jövőre már nem tudják elkészíteni, hacsak össze nem dobják, ami nem lenne valami jó ötlet..
A másik dolog meg a gépigény. A IV se azzal büszkélkedhetett, hogy egy 486oson bőven jól fut, (vagyis nem tudom. Lehet, hogy bacsis alkotott valamit, amiről nem tudok.) úgyhogy az 5-re nagyon kíváncsi leszek ilyen téren is.
-
Mr.Csizmás
titán
új helyszín
moszkva?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest