Új hozzászólás Aktív témák
-
Remington
őstag
Csak ismételni tudom az előttem szólókat, ez nagyon Need for Speed.
-
Blitz23
tag
Majd, ha kijon meglatjuk, ha tenyleg ilyen szar. Annyit benaznak a keszitok a sajat jatekukban, hogy mar a hajamat fogtam. Mintha direkt nem akarna megelozni az elotte levot stb..
-
banhammer
veterán
Azt hittem már lecsengett ez a drift mánia.
-
XuChi
addikt
A grid-et anno imádtam. De ez valami borzalom. Miért kúrják el azt ami már tökéletes volt

???? -
- = Zk = -
félisten
ilyen volt a G1 is... nekem jó. (Y)
-
m0h0senator
őstag
szikrázó nsx Senna forog a sírjában...

-
Valentino K.
senior tag
Huhh, amennyire imádtam az első részt, annyira csalódás az eddig látottak alapján a 2.
Az irányítás förtelmesen szarnak tűnik, a fizikáról nem is beszélve.
Emlékeim szerint az 1 nem volt ennyire arcade, már már NFS szerű.
Pont a drift volt az egyik legjobban eltalált rész benne, kis finomhangolással billentyűzettel is baromi jól lehetett tolni, vajon ezek után miért cseszik ezt el?
-
ETOM
addikt
Erre sok jót nem lehet mondani szikrázó autó.. ez a fizika (vagy épphogy nincs?) és itt még grafika is kopottas.
Talán konzol videó és azért. -
kengyel
nagyúr
Ezek a drift mozdulatok, nem igazán jönnek be .
-
menalcas
őstag
OMG, egy NSX-re próbálják ráhúzni a driftezést

-
ViiiiktorOC
senior tag
Grafika biztos szép lesz.
Na de az autó mozgása azért nem a legjobb.
-
.LnB
titán
Az az autó mozgás... nem hiszem el, hogy arcade játékstílus ellenére, ne lehetne emészthetőbb körítést rittyenteni az autók mozgásának leanimálásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Xbox series x konzol
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán konzol videó és azért.