- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #15197 üzenetére
Sajnos Mo.-n ilyen befásult gondolkodású az emberek nagy része. Csak a VW konszenres autókat istenítik, ha meg mutogatni akarják, hogy milyen nagy (nem) a p*niszük, akkor meg nagyrészt bömössel feszítenek. Nem is tudják, hogy egy Cadillac vagy akár egy Lincoln mennyivel nagyobb luxust tudnak nyújtani mint egy lelakott-széthajtott e36 vagy 46.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rosszak lennének az európai verdák, csak leginkább az idegesít, hogy a Magyarok tényleg csak unalmas autókban tudnak gondolkodni.A sok "álomautós stock Passatos" FB posztot sem értem. Nekem a mai napig az álomautó legyen akár egy ritka veterán akármi, egy 2000-res évekbeli Japán "csoda" (Skyline R34-ig, Supra Mk4, Impreza STi, Lancer EVO...), vagy egy Amerikai izomautó, de semmiképp egy Passat vagy Golf. Lehet én gondolkozom furán, de nekem ezek túl unalmas autók élményautónak. Persze hétköznapi használatra tökéletesek azoknak akiket nem érdekel a vezetés élménye, csak az a céljuk hogy eljussanak A-ból B-be...
Nekem ez a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged