- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez az egyetlen slide szólt erről. Mint mondtam, ha nyilvános lesz a prezentáció, akkor megláthatod, hogy ha akartam volna se tudtam volna másik slide-ot bevágni a heterogén többmagos processzorokkal kapcsolatos mondandójáról.
Akkor jelöld meg a hírben azt a részt, amely azt írja, hogy a dedikált GPU-val nem fog futni. Igazából jó lenne, hogy ha a sok általánosság mellett, most már megjelölnél valamit a hír szövegében, ami alátámasztja azt, amit te látsz.
(#54) lenox: És nyilván az a slide sem szerepel a hivatalos prezentációban, amin három heterogén többmagos processzor die képe látható, ugye? Oh wait ...
Persze lefuthatod ugyanazokat a köröket még párszor, hogy azon a céglogón vagy kiakadva, aminek igazából semmi jelentősége, de egy szalmaszálat ad, amibe lehet kapaszkodni, csak ezt a kört már többször is lefutottuk.
Valami hitelesebb kellene, ami tényleg nem köthető az előadáshoz. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest