- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
AssAssynn
őstag
Melyik játék volt az? Gondolom ott is minden beállítás legmagasabban volt 3840×2160-ben.
Bár akkorában nem biztos, hogy a CPU fogyna el.
Amúgy, ha van zseton rá, akkor hajrá, de majd csinálj valami logoutot is, hogy mi változott."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Barbarics
tag
Ez egy 6950 2GB nál mennyivel jobb/rosszabb?
-
Szergei
tag
Az EVGA után most a PoV játssza el, hogy a duplázott memória mellett a (tesztek alapján legalábbis) kiválóan teljesítő referenciahűtést azonnal lecseréli egy, a GTX 560 Ti-on láthatóhoz hasonlóra, ami nem fújja ki teljesen a meleg levegőt a házból (>219W-os TDP-nél talán nem mindegy ez sem), ill. kérdéses, hogy egy GF110 lehűtéséhez mekkora fordulaton kell pörögnie a ventilátorjának.
A nyomtatott áramkort is ér(het)te változás, nem csak a színét illetően, gyaníthatóan nem csúcsminőségű komponensek kerültek rá.
Persze, drágább a pluszmemória, de legalább a felsőkategóriában tilthatná az NVIDIA (vagy az AMD), hogy a referenciánál gyengébb minőségű kártyát csináljanak a gyártók. -
Muerte
addikt
Egyre jobban "beleszerelmesedek" az 570-ek be
-
Silentfrog
veterán
-
-
AssAssynn
őstag
válasz motorhead #27 üzenetére
Ez mondjuk igaz, de szerintem a doboz még így is felejthetős. Inkább az a kevésbé tetszetős megoldás, hogy a PoV kártyára is ráragasztják ezt. Meg egyáltalán, minek ragasztanak rá képet? Jó lett volna az még matt feketén is, szerény véleményem szerint. (:
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Sondi1986
addikt
Javítanék 6db hővezető van rajtuk nem 5!!!!!
-
jymri
csendes tag
Kicsit off: milyen nvidia kártya van most egy szinten a HD6950-el sebesség terén? le vagyok maradva nagyon a zöldek terén
Választ előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
Azért én nem sikítanék hogy vigyék előlem ha a gépbe kéne rakni...
Mit is kéne ide írni?
-
KYZRR
őstag
eza POV GTX570 véletlen nem egy EVGA copy?
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
antikomcsi
veterán
válasz Cthulhu Dawn #4 üzenetére
És a trio az miért nem lehet kombo?
-
Franklin
addikt
POV kártyán 2 GB ramot lefoglalni swap tárhelynek és még mindig marad 560 MB a játékoknak. Cool :-)
-
Tikakukac
titán
válasz Cthulhu Dawn #9 üzenetére
6800GS-en is zöld a nyák. A probléma orvosolható 2-3 darab kiemelő-csavarral amire felraksz egy megvilágított plexit, így azért elviselhető a dolog. Még fekete fólia kell alá, és akkor bőven elégedett leszek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
motorhead
aktív tag
Hogy beszálljak én is a "nem tetszik" körbe. Nekem a termékek dobozolásától van hányingerem, legfőképp az idétlen Point of View grafikáján. A másik kettő doboz design-ja már elég jó. De visszatekintve az időben, kegyetlen béna gyerekes képekkel színesítették a dobozokat.
Ezután jön csak a kártyák esztétikája, ami nekem is nagyon fontos.[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
BeLucZ
addikt
jaja igy van, ha nem ábrándultam volna ki a multi gpuból totálisan, eskü két db 6870nél nem lenne jobb buli, csak sajnos annyi szopás van driveres téren is meg mindenhogy, hogy nem nyújt felhőtlen szórakozást, az 580as GTX az első vga ami ezt tudta nekem produkálni, amúgy ha csak a teljesitményt néznénk akkor egy 6870 CF rohadt jó választás lenne ár/értékben
-
Pug
veterán
3 elem párosítása továbbra is kombináció (azaz "kombo"), te max a duó szóval keverted össze
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
a-aa, még ahhoz sem .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
- = Zk = -
félisten
esetlegesen ha a Sapphire is dolgozna egy 6870X2-n, azt bizony díjaznám...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Cthulhu Dawn #9 üzenetére
Kapaszkodj meg!
A piros festéshez nagyon jól illik!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BeLucZ
addikt
Télleg elég kaksán néz ki ez a 6870x2, de viszont bivaly erős, főleg ha rendesen működik a cf skálázodás!
Van olyan gpu ami felveszi ezzel a versenyt? Talán egy 950re húzott GTX 580as nem? vagy még az is halovány lenne hozzá? -
Tikakukac
titán
Borítás le, vízhűtés fel. Meg betegebbek csinálnak hozzá szép borítást is üvegszálból. A lehetőségeket csak ki kell használni, ha valaki vesz nekem egy ilyet olyan külsőt formázok hozzá, hogy ihaj
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
andras87
tag
válasz Dr. Romano #2 üzenetére
Egyetértek. Nem kell hogy nagyon szép legyen elég ha nem sül meg játék közben de a játék sem akad.
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
djculture
félisten
ja szép is lenne..jó hogy nem már alsókategória majd 500 zöld hasúért
-
tzsolesz
nagyúr
Inkább felső kategóriás.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Az nem kombo, hanem trió .
Lehet téged mondjuk nem érdekel, hogy ocsmány (mondjuk ez szubjektív, de szépségversenyt akkor se nyerne) felső-közép kategóriás kártya létére, de vannak olyan körök akiket a kinézet simán eltántorítja, és inkább vesznek egy hasonló teljesíményű, de nem ilyen "spéci" kártyát.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Silentfrog
veterán
válasz Cthulhu Dawn #1 üzenetére
Engem a teljesitmény/ár/fogyasztás kombon kivűl semmi sem érdekel egy videokártyánál.
Igy nekem tetszik. -
Dr. Romano
veterán
válasz Cthulhu Dawn #1 üzenetére
Részemről totál mindegy hogy néznek ki. Csak halkak és erősek legyenek.
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Cthulhu Dawn
őstag
A PowerColor, és a Club 3D, ha már megszülték a spanyol viaszt igazán elintézhették volna, hogy a 6870x2 valamivel tiszteletet parancsolóbb külsőt kapjon, és ne úgy nézzen ki, mint valami középkategóriás kártya 2007-8-ból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...