- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Félkörpanorámás mikrotorony érkezett, ezúttal a SilverStone berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
-
MZperX75
addikt
válasz ProEvoFan #85 üzenetére
Csak a magméretük alapján is érdemes ezt , az összevetést megnéznünk,plusz az áruk alapján is,
szerintem hasonló kategória,persze 2xBarts mag mérete?
hogyan aránylik GTX580 magméretéhez,de szerintem közel a duplája a barts-hoz képest,és talán az ára is,fogyasztása is.
Így szerintem felesleges 2gpu vs. 1 gpu összehasonlítást elvetni.(nem ez most a lényeg)
Ha ez nem így van akkor javítsatok ki.
OFF[ Szerkesztve ]
-
Barbarics
tag
Ha ez a 6870 X2 körülbelül ugyan azt tudja majd mint a 6870 Cf-ben akkor hasítani fog!:[Teszt]
-
Giot
addikt
Tetszetősek az X2-es kártyák!
-
kpal
nagyúr
fincsi
-
judek
tag
Nagyon szupi ez a PowerColor 6870 x2, kiváncsi lennék mit tud?
-
BeLucZ
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #78 üzenetére
Megmondom őszintén nekem is teccik a kicsike Még úgyis hogy 580as csücsül a gépben, de megnézném mire képes egy ilyen vas
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egy powercolorra beneveznék.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
BeLucZ
addikt
válasz antikomcsi #75 üzenetére
Oké, ha adsz 120 ezret meg egy slis lapot már megyek is viccet félretéve, én sok szűrőt használok nagyon, és valós időben monitorozom osdvel a vram használatot, metro, crysis, avp, dirt 3 eddig átlépte nálam az 1gb vram használatot max szürökkel 1920ban
tök mind1 hogy sli vay sem 1 gput érint a dolog, nem adodik össze a vram
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz antikomcsi #73 üzenetére
hát én 1920x1200 16af és 16xqcsaa-val tolom, jó pár játék belenyaldos az 1 gigába, de 8xmsaa-val is szintúgy
-
antikomcsi
veterán
Azokkal a játékokkal, amikkel én játszottam az utóbbi időkben egyszer sem lépte túl a vram felhasználás az 1 gigát MSI Afterburner szerint. A log file-t szoktam ellenőrizni a hőmérsékletek miatt és ott látom, hogy nemhogy az 1 gigát nem éri el 1920x1080-ban, de a 600 megát sem.
Bár én 8x-os szűrőnél nem használok többet, mert személyes megítélésem szerint nincs számottevő különbség, ami megérné az fps veszteséget. Ilyen feltételek mellet mindkét gtx-em jellemzően 520-560 mega vramot "eszik" miközben terhelés különbségük 1-2%-on belül van.
A procit az eddigi tapasztalataim alapján én is felülvizsgálnám bizonyos esetekben.
-
Barbarics
tag
És mikortól kapható Magyarországon ?
-
BeLucZ
addikt
Nem azt mondom hogy az összes szar csak sok spórolósabb széria mint az 580as, topikban egy srác egymás után 4 szar 570est fogott ki, szerintem márkafüggetlen, Abu kolléga az 570es asus dcII-t mondta hogy biztosan jó meg az evga classified, ott nem simliznek a gyártók elvileg, de hát ugyis van gari rájuk, végülis nagy baj nem lehet
-
Kronos3000
senior tag
Ennyiért adhatnának vízhűtést...
Wasabi...
-
BeLucZ
addikt
Akkor ott több mint valószinű hogy 1-2 játéknál kicsúszik az 1 gb vramból a kártya és akkor hiába van 3 db 6870es akkor is belassul a game, mondjuk szomoru hogy 2011ben nem elég 1 gb vram full hdhoz pár esetben, sok játéknak még igen, de van 1 2 különc
nem a procival van ott a gond, kicsusznak a vramból a kártyák 1920ban full szürökkel megeshet ez pár játéknál
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
így már értem
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Georg17
tag
Nos ami szép az szép. De ez nem az.
Vízhűtéssel el tudnám képzelni. Kérdés, hogy gyárt-e majd valaki hozzá blokkot. Főleg most, hogy probléma van az EK háza táján. -
Szergei
tag
Jó kérdés.
Laikusként arra gondoltam, hogy a referenciához képest bármilyen változtatás, olcsóbb, rosszabb minőségű összetevők, amelyek csökkent(het)ik a kártya élettartamát az eredeti modellhez képest, alacsonyabb hőmérsékletre hitelesített kondenzátorok, a digitális VRM analógra cserélése, kevesebb fázis (a GPU- és memóriák tápellátásánál), kisebb MBTF-értékkel rendelkező, és/vagy hangosabb ventilátor stb. Magyarul meg kellene határoznia az NV-nek és az AMD-nek is olyan minőségi kritériumokat, aminél alább nem adhatja egy gyártópartner sem. Természetesen, ha ellenkező irányba mozdulnak el (pl. ASUS MATRIX, MSI Lightning), az nem probléma, igaz, árban is látszik.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz AssAssynn #47 üzenetére
Na a zseton egy sarkalatos problémája a tervnek Röhej,de a Ghotic 4 volt az egyik ilyen ami nem egy új játék már.Persze szaggatásról szó sem volt,de mivel tré a szemem(legalább is erre gondolok),így érzékeny vagyok a 25 fps körüli értékekre és elkezdek émelyegni tőle,fejem fáj és hasonlók(ja és a 3d-s filmeket sem látom normálisan ) AWP-vel is meg lehet fektetni ha nagyon akarom és van még egy-két ilyen optimalizálatlan gyöngyszem. Mondjuk rátoltam mindent amit csak találtam,hogy belassuljon.Igazság szerint váltok AM3+-ra és vagy +1 6870-es lenne a kiszemel ami(relativ) olcsó használtan,viszont extra drága lap kell hozzá és a 3 karinak rosszabb lesz a hűtése(a 3 pcie slott között túl kicsi a hely és szint összeérnek a kártyák).Ezek 8-8-8-ban mennének.A másik lehetőség,hogy egyik 6870 elad,azt beleforgatom a fenti versenyzőbe és egy olcsóbb lap is elég hozzá amin szintén fogok pár forintot,a szellőzése jobb lesz és 16-16-ban mennének(mondjuk a x2 a 16-ot gondolom felezné).A harmadik megoldás,hogy felkelek és rájövök,hogy álmodik a nyomor(és a felbontás is állítható a gépen ) és befizetem a közüzemi számláimat
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
AssAssynn
őstag
válasz - = Zk = - #50 üzenetére
Légkalap Ács
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
- = Zk = -
félisten
-
AssAssynn
őstag
Melyik játék volt az? Gondolom ott is minden beállítás legmagasabban volt 3840×2160-ben.
Bár akkorában nem biztos, hogy a CPU fogyna el.
Amúgy, ha van zseton rá, akkor hajrá, de majd csinálj valami logoutot is, hogy mi változott."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Barbarics
tag
Ez egy 6950 2GB nál mennyivel jobb/rosszabb?
-
Szergei
tag
Az EVGA után most a PoV játssza el, hogy a duplázott memória mellett a (tesztek alapján legalábbis) kiválóan teljesítő referenciahűtést azonnal lecseréli egy, a GTX 560 Ti-on láthatóhoz hasonlóra, ami nem fújja ki teljesen a meleg levegőt a házból (>219W-os TDP-nél talán nem mindegy ez sem), ill. kérdéses, hogy egy GF110 lehűtéséhez mekkora fordulaton kell pörögnie a ventilátorjának.
A nyomtatott áramkort is ér(het)te változás, nem csak a színét illetően, gyaníthatóan nem csúcsminőségű komponensek kerültek rá.
Persze, drágább a pluszmemória, de legalább a felsőkategóriában tilthatná az NVIDIA (vagy az AMD), hogy a referenciánál gyengébb minőségű kártyát csináljanak a gyártók. -
Muerte
addikt
Egyre jobban "beleszerelmesedek" az 570-ek be
-
Silentfrog
veterán
-
-
AssAssynn
őstag
válasz motorhead #27 üzenetére
Ez mondjuk igaz, de szerintem a doboz még így is felejthetős. Inkább az a kevésbé tetszetős megoldás, hogy a PoV kártyára is ráragasztják ezt. Meg egyáltalán, minek ragasztanak rá képet? Jó lett volna az még matt feketén is, szerény véleményem szerint. (:
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Sondi1986
addikt
Javítanék 6db hővezető van rajtuk nem 5!!!!!
-
jymri
csendes tag
Kicsit off: milyen nvidia kártya van most egy szinten a HD6950-el sebesség terén? le vagyok maradva nagyon a zöldek terén
Választ előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
KisTopi95
aktív tag
Azért én nem sikítanék hogy vigyék előlem ha a gépbe kéne rakni...
Mit is kéne ide írni?
-
KYZRR
őstag
eza POV GTX570 véletlen nem egy EVGA copy?
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
antikomcsi
veterán
válasz Cthulhu Dawn #4 üzenetére
És a trio az miért nem lehet kombo?
-
Franklin
addikt
POV kártyán 2 GB ramot lefoglalni swap tárhelynek és még mindig marad 560 MB a játékoknak. Cool :-)
-
Tikakukac
titán
válasz Cthulhu Dawn #9 üzenetére
6800GS-en is zöld a nyák. A probléma orvosolható 2-3 darab kiemelő-csavarral amire felraksz egy megvilágított plexit, így azért elviselhető a dolog. Még fekete fólia kell alá, és akkor bőven elégedett leszek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
motorhead
aktív tag
Hogy beszálljak én is a "nem tetszik" körbe. Nekem a termékek dobozolásától van hányingerem, legfőképp az idétlen Point of View grafikáján. A másik kettő doboz design-ja már elég jó. De visszatekintve az időben, kegyetlen béna gyerekes képekkel színesítették a dobozokat.
Ezután jön csak a kártyák esztétikája, ami nekem is nagyon fontos.[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
BeLucZ
addikt
jaja igy van, ha nem ábrándultam volna ki a multi gpuból totálisan, eskü két db 6870nél nem lenne jobb buli, csak sajnos annyi szopás van driveres téren is meg mindenhogy, hogy nem nyújt felhőtlen szórakozást, az 580as GTX az első vga ami ezt tudta nekem produkálni, amúgy ha csak a teljesitményt néznénk akkor egy 6870 CF rohadt jó választás lenne ár/értékben
-
Pug
veterán
3 elem párosítása továbbra is kombináció (azaz "kombo"), te max a duó szóval keverted össze
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini - fekete https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz TESCO-Zsömle #11 üzenetére
a-aa, még ahhoz sem .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
- = Zk = -
félisten
esetlegesen ha a Sapphire is dolgozna egy 6870X2-n, azt bizony díjaznám...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz Cthulhu Dawn #9 üzenetére
Kapaszkodj meg!
A piros festéshez nagyon jól illik!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BeLucZ
addikt
Télleg elég kaksán néz ki ez a 6870x2, de viszont bivaly erős, főleg ha rendesen működik a cf skálázodás!
Van olyan gpu ami felveszi ezzel a versenyt? Talán egy 950re húzott GTX 580as nem? vagy még az is halovány lenne hozzá? -
Tikakukac
titán
Borítás le, vízhűtés fel. Meg betegebbek csinálnak hozzá szép borítást is üvegszálból. A lehetőségeket csak ki kell használni, ha valaki vesz nekem egy ilyet olyan külsőt formázok hozzá, hogy ihaj
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
andras87
tag
válasz Dr. Romano #2 üzenetére
Egyetértek. Nem kell hogy nagyon szép legyen elég ha nem sül meg játék közben de a játék sem akad.
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
djculture
félisten
ja szép is lenne..jó hogy nem már alsókategória majd 500 zöld hasúért
-
tzsolesz
nagyúr
Inkább felső kategóriás.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Silentfrog #3 üzenetére
Az nem kombo, hanem trió .
Lehet téged mondjuk nem érdekel, hogy ocsmány (mondjuk ez szubjektív, de szépségversenyt akkor se nyerne) felső-közép kategóriás kártya létére, de vannak olyan körök akiket a kinézet simán eltántorítja, és inkább vesznek egy hasonló teljesíményű, de nem ilyen "spéci" kártyát.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Silentfrog
veterán
válasz Cthulhu Dawn #1 üzenetére
Engem a teljesitmény/ár/fogyasztás kombon kivűl semmi sem érdekel egy videokártyánál.
Igy nekem tetszik. -
Dr. Romano
veterán
válasz Cthulhu Dawn #1 üzenetére
Részemről totál mindegy hogy néznek ki. Csak halkak és erősek legyenek.
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Cthulhu Dawn
őstag
A PowerColor, és a Club 3D, ha már megszülték a spanyol viaszt igazán elintézhették volna, hogy a 6870x2 valamivel tiszteletet parancsolóbb külsőt kapjon, és ne úgy nézzen ki, mint valami középkategóriás kártya 2007-8-ból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermekkorunk menő dumái
- Sweet.tv - internetes TV
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS TUF RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X White OC Edition
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- EVGA GeForce GTX 1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest