Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
Erre nincs mit mondani.
20000 Ft-ért meg is venném"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
salival
aktív tag
Nekem a fenti doboz jobban tetszik.
YNWA
-
-
törölt tag
Az amerikai kívülről nem tűnik egy nagy számnak, az európai viszont állat lett.
salival:
A középső képen csak a csomagolás látszik. Az tényleg randa, de kit érdekel, ha úgyis megy a szekrénybe/kukába/padlásra/kazánra. Maga a doboz a legalsó képen van. Vagy annál is jobban tetszik az első?
rycsyke:
Akkor belülről az amerikai is ugyanígy néz ki?
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Ne keverjük, nem a kinézetről van szó, hanem arról, hogy az európai verzió magába foglalja a játék mindhárom részét. Egyébként meg szerintem tényleg szebb a doboz is, jobban illusztrált, az amcsi dobozon csak a főszereplő van, fekete háttér előtt.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
elithun
őstag
Csábító...de annyira mégsem, hogy PS3-at vegyek. (naná, hiszen nincs rá pénzem )
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
P00By
nagyúr
Nekem az amcsi doboz jobban tetszik.
Jó sok extra! -
törölt tag
"...sokkal szebb dobozban fog érkezni, mint az amerikai verzió."
Erre a részre reagáltam. Az, hogy melyik a szebb, nemcsak szubjektív*, de lényegtelen is, mert az "igazi" doboz belül van, az pedig mindkét kiadásnál ugyanolyan.
* Szerintem az európai egy agyonzsúfolt, csiricsáré illusztráció. Nem tetszik.
-
Prof01
veterán
Szép pack az biztos.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
aram01
nagyúr
dedurva
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
New Life
aktív tag
Van ilyen is?
Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat.
-
őstag
kell egy ilyen
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
Karr
tag
Nem értem mit vagytok úgy oda, ez csak egy jó közepes gyűjtői anyag. Lényegében ami collector az egy papírdoboz, egy zenei cd, és egy artbook. Ezek minden gyűjtői kiadás részét képezik, sőt, az alap, hogy egy így készült lemezt is mellé raknak. Bocs, a képeslapokat nem említettem.
Legalább egy 18 centis Kratos figurát mellé raktak volna, múltkor láttam 5 fontért, nem lenne nagy kunszt. Most komolyan, mitől ilyen nagy a doboz? A letölthető tartalmak foglalják a helyet, vagy a blue-ray lemezek?
Az lehet, hogy kiadják kicsit feltupírozva az első két részt, de az nem gyűjtői tartalom, az ilyet gold vagy anthology kiadásnak nevezik. Magyarul mixeltek egy fél gyűjtőit egy anthologyval. Ezért kicsit sok az a 35000 pénz. -
CSorBA
őstag
Hát őszintén szólva, én csak ezért veszek majd ps3at. Megveszem szépen ezt a kiadást, meg egy konzolt. Erre gyűjtögetek, mivel most ment tönkre a ps2őm És a gow1 kijátszása után a gow2 félbe maradt
-
doktordrog
aktív tag
20.000-ért gondolkodás nélkül megvenném, de 35.000 az húzósnak tűnik nagyon...
-
jookomak
őstag
válasz doktordrog #17 üzenetére
nem is normál embereknek készült, hanem a kőkemény rajongóknak, no meg akik megengedhetik. ennyi pénzből 5-7 használt játékot lehet venni. minden esetre az egyik legextrább gyűjtői kiadás, amit láttam.
-
kelzsoca
félisten
válasz doktordrog #17 üzenetére
Ha kicsit utánaszámolsz a dolgoknak a Gow 3 lesz vagy 13k, a collection olyan 11k körül kapható, ez eddig: 24k, egyébként az Überkonzolnál 29k-ért van kiírva ez a pack.
-
kelzsoca
félisten
A cikkben valóban nem szerepelt, de azért megkereshető nem? [link]
Persze abban igazad van, ha egy ilyen hír/cikk kikerül egy ilyen oldalra, azért jobban át kellene nézni mielőtt kikerül, hiszen pont hogy a szelence az egyik fontos részlet.
Nem volt kioktató a szöveg, csak megjegyeztem, hogy máskor inkább nézz utána a dolgoknak, ezen nem kell megsértődni
-
Karr
tag
Én utánanéztem mielőtt elküldtem a hozzászólásomat. Megnéztem a Play-en, az Amazonon mert gyanús volt, hogy ilyen tartalomra ennyit elkérnek, de ott nincsen Collector's Edition. Csak a Game-en találtam ott pedig pontosan ugyanazzal a tartalommal, mint itt. Szelencéről szó sem volt. Ezek után én azt hiszem megtettem ami általában elvárható, nem? Akkor tudtam volna megkeresni a szelencét, ha tudom, hogy keresni kell...
Nem figyeltem a 3. hozzászólást, de ha egy releváns blog illetve a Game téved engedtessék meg nekem is. -
petifromvega
csendes tag
Dejo a Europaiaknak... it mar megse lehet venni a ultimate csomagot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest