- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karr
tag
Nem értem mit vagytok úgy oda, ez csak egy jó közepes gyűjtői anyag. Lényegében ami collector az egy papírdoboz, egy zenei cd, és egy artbook. Ezek minden gyűjtői kiadás részét képezik, sőt, az alap, hogy egy így készült lemezt is mellé raknak. Bocs, a képeslapokat nem említettem.
Legalább egy 18 centis Kratos figurát mellé raktak volna, múltkor láttam 5 fontért, nem lenne nagy kunszt. Most komolyan, mitől ilyen nagy a doboz? A letölthető tartalmak foglalják a helyet, vagy a blue-ray lemezek?
Az lehet, hogy kiadják kicsit feltupírozva az első két részt, de az nem gyűjtői tartalom, az ilyet gold vagy anthology kiadásnak nevezik. Magyarul mixeltek egy fél gyűjtőit egy anthologyval. Ezért kicsit sok az a 35000 pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged