Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
Két kívánságom van:
- olyan legyen mint az első kettő!
- Véletlenül se legyen olyan mint a 3 mert abból ez ->lesz
-
Silenzio
addikt
válasz
marked one94 #8 üzenetére
A 3-ra írtam, nem erre. Hírhedetten szarul sikerült optimalizálni, ezért lehet. Memory leakek lehetnek, de bő fél napi játék után dagad és a vége 6-7 giga, ennyi. Máshol is előfordul, a Crysis is megzabál mindent dx10-ben, pedig lószart se változik a grafika.
zolomon17: hát a készítőknek már semmi közük nincs a Piranha Bytes-hoz, szóval ne hasonlítgassunk itt jobbra-balra. Maradjunk abban, hogy ez egy új, friss Gothic lesz. -
zolomon17
senior tag
Most már egyszer tényleg végig kellene tolnom a 3. részt
Már másodszor futottam neki (az első alkalommal egy vinyó-halál elvitte a mentéseimet...), de egyszerűen annyira monumentális, hogy már-már a játszhatatlanság határát súrolja... a gépigénye meg no comment...
Ha viszont a Risen színvonalát sikerül hozni - tökéletes optimalizálás, álomszép grafika, jó történet (bár a végén szerintem túl sok volt a gyakós rész) - akkor megvan az új kedvenc
-
hoffman_
nagyúr
válasz
marked one94 #8 üzenetére
Nem.
-
csaabz
őstag
Risen nem tetszett annyira...
Ezt viszont várom.... -
marked one94
őstag
Én még egy Gothic-al sem játszottam, de ezek a képek nagyon felkeltették a érdeklődésemet. Csak hogy írjátok 6-7 Gb ram kell neki
Ez most komoly? Mert akkor még várok pár hónapot
-
iBlast
aktív tag
Ez jó!
Az előzőekkel is kellemesen elvoltam, reméljük ez se fog csalódást okozni. -
mephi666
nagyúr
grafra tényleg nem lehet panasz... carmack is megmondta x évvel ezelőtt, hogy a dx9 lehetőségei bőven elegendőek és ezt sem aknázták még ki közel sem... a dx10-11 meg egy jó nagy adag marketing bullshit (szerintem)... (jó példa rá, hogy adjanak el új oprendszert vagy grafikus kártyát) a dx11 végülis hozott már újat, de hogy valaki fullhd-ben élvezhesse a lehetőségeit, annak rendesen zsebbe kell nyúlnia... aztán lehet, hogy ezek után is savanyú marad a szőlő
gothic-ból én az első részekkel játszottam kicsit, de hosszú távon nem kötöttek le...
-
Silenzio
addikt
Így kell kinéznie egy RPG-nek 2010-ben. Imádom a Gothic sorozatot.
T0rnad0: Cimborám mondta, hogy a Gothic 3 a teljes plasztikai sebészetet és segélyt jelentő community patch után is megzabál 6-7 giga ramot. Mindegy mennyid van, ő megeszi. 8 giga ramja van mellesleg, épphogy elégnek tűnik. Zseniális.
-
T0rnad0
addikt
Remélem jó lesz, addigra már le kell cserélnem a 4670-et...Most még a Risen ( szódával ) elmegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest