Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinnyegtet
aktív tag
Mármint, hogy ott (pl. S6) napi kb. 100 hsz. van itt meg majdnem 1 hónapja semmi. Ez nem baj SŐT.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #398 üzenetére
Mit helpdesk ? Ha nincs vele gond ?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Jó napot!
Van itt még valaki?
Mindenki csak használja meg élvezi mi (mint ahogyan én is)?Ehhez képest egy samu topik egy komplett helpdesk...
-
-myself-
tag
Hali, nalam a dolphin csinalt ilyet, de a tobbi nem. A legstabilabb pl a chrome.
-
Nem. Az a helyzet teljesen megfagy a kijelzo a power gomb az muxik , de maga a kijelzo x masodpercig nem reagal , majd egy ido utan magahoz ter. Eleg idegesito , mert mostanaban egyre surubben elojon. Ja es, ami fura , hogy paromnak is van egy 32es verzio, csak feherbe es nala is csinalja idonkent. Korabban viszont nem emlexem , hogy csinalta volna...
U.i:valig van fent par progi, tehat az tuti nem csinalhatja. Remelem android m hoz valami javulast. De az is lehet , ha megint elejon , probalok egy gyari beallitas vissza allitast nyomni neki, de tartok tole az nem fogja megoldani...
-
Sracok nektek is megszokott idokozonkent fagyni par mp- re a kijelzo? Nalam mostanabn egyre surubben elofordul pl. Forum olvasasa kozben, es egyre idegesitobb...
-
-myself-
tag
Basszus, ma voltam a Nemeto. MMbe, es leaaraztak a gepet 299€ra. Igy most sztem a piac legjobb ajanlata
-
Nem talalok a beallitasokon belul lehetoseget a kepernyo tesztelesere/bealliatsara. Ez nincs benne az alaprendszerben?
-
Edge
veterán
Nekem is jött a cache törlés amit kötelezően csinál magától úgy nézem jót tett, n5ömre is megjött.
-
tybsen
addikt
-
-myself-
tag
Sziasztok,
Ma nalam feltelepult egy kisebb frissites... ti kaptatok? Es nem is tudom, hogy mi volt pontosan....
-
rollins
őstag
Hanyatt fekve mennyire nehéz tartani ?
Venném , de attól tartok ágyban fekve tartani nem lenne könnyű.
Van egy 2012es nexus 7em, de az kb 80 grammal könnyebb és kisebb is. -
Kronk
őstag
válasz
Fred.Taylor #376 üzenetére
Miért nem két héttel korábban szóltál
Amúgy mennyi?
-
Fred.Taylor
csendes tag
Ha érdekel valakit, nekem lenne most egy eladó, telefonvásárlás miatt.
32gb, wifi, fehér, hibátlan~ http://hardverapro.hu/apro/htc_google_nexus_9_tablet_-_32gb_-_wifi_-_feher
-
válasz
Martinitius #373 üzenetére
En lehehet megprobalnek feltenni valami lunchert ra, ha ugy se jo, meg factory resettel sem, akkor elvinnem szervizbe...
-
andriss
csendes tag
válasz
Martinitius #373 üzenetére
Hali. Nekem nem fordult még elő ilyen probléma, igaz pár napja használom csak. (wifi only, 16gb) jahh és illeszkedési problémám nincs, egy kevés fény szivárgas van egyik oldalt, de minimális, nem zavaró.
-
Martinitius
tag
Sziasztok! Tapasztalt már valaki olyat, hogy a wifi-t egyáltalán nem lehet bekapcsolni? Ha igen, mit lehet vele csinálni? (factory reset megvolt, nem segített, sőt, elindítani sem lehet a tabot, mivel indulás után a második lépés az lenne, hogy kiválasszuk a wifi a hálózatot, amit így nem lehet, és kihagyni sem engedi.)
Válaszokat előre is köszönöm!
(ja és wifi-only) -
andriss
csendes tag
Sziasztok. Boldog tulajdonos vagyok! Nem volt időm még okával megnézni, de eddig nagyon bejön!
-
vicze
félisten
válasz
Valaki1234 #368 üzenetére
Amit írtál az a TV-d Youtube appjának a szolgáltatása. Ha az accountoddal be vagy lépve mind a két eszközön akkor át tudod dobni, mivel Youtube tisztában van az eszközökkel tehát a szolgáltatáson bellül kommunikálnak egymással, ez túlnyomó többségben GoogleCast-ra(ez lett a protokoll végleges neve) is igaz. Nem magát a tartalmat küldöd át A eszközről B-re, hanem a tartalom webes linkjét, amennyiben ez lehetséges, B eszköz pedig direktben webről játssza le. Lehet más szolgáltatási is ilyen, de ezek teljesen fügétlenek egymástól. Ennek semmi köze a Miracast-hoz és a screen mirror-hoz.
Appnak esetleg ezt megpróbálhatod sok dolgot kiválthat, de ez sem screen mirror.Őszintén szólva a legegyszerűbb megoldás egy Chromecast vagy AndroidTV eszköz beszerzése, ez csak saját vélemény.
-
Valaki1234
tag
Sziasztok,
Olvastam hogy Nexus 9 már csak Chromecastot támogat Miracastot nem. Adott egy Samsung okos TV de Chromecast vevő nincs. Ennek ellenére a YouTube videókat gond nélkül ki tudom rakni a TV-re tehát valahogy tudnak kommunikálni. Valahogy megoldható.,hogy chromecast eszköz nélkül mást is ki lehessen streamelni a TV-re? Van valakinek ezzel tapasztalata?
-
Micsurin
nagyúr
Nekem 5.1.1 alatt néha behalnak a gyrok , nem észlelnek semmit , restart és jók , idegesít, remélem nem a gyrokkal van gond
ez a sírás a 32-es miatt , amikor én vettem a lunar fehér 16-ost nem volt 32-es éppen , na bumm , 1tb-s OTG külső vinyo
-
vicze
félisten
Van pár helyen, bár a 32-es tényleg ritkább.
-
Jo kerdes ,meg anno a b-telnel is volt en onnan akartam eloszor, de addig hezitaltam, mig toluk is elfogyott es en is csak az expansysnal talaltam es tudtam toluk beszerezni 32eset(1 honapja). Viszont a b-telnel azt mondtak nekem, hogy fognak meg valoszinuleg kapni. Probald felhivni oket, lehet szerencsevel jarsz, bar tul sok remenyt ne taplalj.
-
Kronk
őstag
Addig vártam a vásárlással, amíg az expansys kínálatából kivették a 32gb-s fehér verziót
Van ötlet honnan célszerű beszerezni? -
válasz
zsinnyegtet #356 üzenetére
Jaaa, akkor igen valóban félre értettelek
Én nem használok fizikai billt hozzá, sosem próbáltam, de , ha meg guglizod biztos talál vagy ezer félét...
-
Valaki tudna , olyan appot , amivel az sw gombok felcserelhetove valnak?
354 zsinnyegtet: szerintem a gyari teljesen jol hasznalhato en azzal tolom
-
Valaki1234
tag
Megvolt a második váratlan restart 5.1.1 alatt. Böngészés közben történt, de előtte voltak jelek mert egyszercsak minden átmenet nélkül elkezdett laggolni... Első restart egyébként Skype közben volt.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Tervezek rendelni az expansystól egy ilyen gyönyörűséget.
Tudna, valaki infóval szolgálni kuponkód ügyileg?Köszönöm előre is!
-
válasz
zsirfecske #350 üzenetére
Nalam nincs user valtagatas es a fb messengert sem hasznalom, de nalam nincsennek, ilyen jelensegek hala az egnek 5.1.1 alol.
-
zsirfecske
addikt
na azután hogy 5.0 alatt hangot adtam a laggoló szoftver miatti kiábrándultságomnak és sokan nem is értették miről beszélek, megértük hogy a tényleg sokat fejlődött 5.1.1-ről is ilyeneket lehet olvasni? örülök részben, mert sajnos ez az igazság, a chrome ugyan jobb de még mindig újratölt, a lag meg sajnos részben megmaradt. bár én is váltogatom a felhasználókat, lehet hogy ez tesz oda neki? akinek megy minden gond nélkül, smooth meg minden, az használ egyáltalán több fiókot?
jónak tűnnek az m-ről írtak, lehet tényleg ez lesz a gyógyír minden nyűgre?
-
Valaki1234
tag
Gugliék sajnos nem tudják értelmesen kezelni a Tegra chipet szerintem. Ebben bízok: http://www.gottabemobile.com/2015/06/12/nexus-9-android-m-hands-on-impressions/
El lehet lenni a Nexus 9-el 5.1.1 alatt de ha valaki egyszerre több dolgot akár csinálni akkor ott sajnos előjönnek a problémák. És hát egy Nexustól nem ezt várnám...
Upd: hát igen sajnos a Material design háttérbe szorította a memory leak problémát.
-
ZX7
tag
válasz
Valaki1234 #344 üzenetére
Meg tudom erősíteni, nálam ugyanez. Brutális akadozások vannak, főleg felhasználóváltás után. 5.1 update után nem húztam újra, mert semmi kedvem újra belakni. Kezdetek óta Nexusokat használok (n1, galaxy nexus, n4, n5, n7) de egyik sem produkált ilyen gyalázatos laggolásokat mint ez. Rendkívül ciki, főleg ahhoz képest, milyen hardver van benne.
-
Valaki1234
tag
válasz
Micsurin #345 üzenetére
Mikor megvettem akkor már volt 5.1.1 így egyből azzal kezdtem hogy frissítettem.
Miután felment rá az 5.1.1 akartam nyomni egy HR-t de mindig lefagyott tőle a rendszer, csak újraindítás segített. Így kénytelen voltam recoveryből csinálni a HR-t, ott gond nélkül végigment... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Valaki1234 #344 üzenetére
Volt gyári vissz , az 5.1.1 után ?
-
Valaki1234
tag
válasz
Micsurin #343 üzenetére
5.1.1 van fent. Chrome indításkor van hogy megakad amikor próbálja előhozni a korábban nem bezárt lapokat. És ezt sajnos nem lehet kikapcsolni. Ezen kívül indokolatlanul frissíti újra az oldalakat lap váltáskor. Ez mind a Lollipop botrányosan rossz memória kezelésének köszönhető. Így együtt használva az FBmessengert a Chrommal gyakorlatilag minden lapot újratölt lapváltáskor. Ha meg indul a Chrome és közbe FB messengeren új üzenet érkezik, a buborékra lépve hirtelen azt se tudja mit mozgasson a memóriába. Ilyenkor jön elő az, hogy Chrome-ban új cím beírásakor több másodperc mire a billentyűzet előjön (igaz nem a gyári hanem SwiftKey)
És akkor az már mellékes hogy sokszor hosszú másodpercekbe telik, hogy a gyári launcher kirajzolja a home screent. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Valaki1234 #342 üzenetére
Mesély még
5.1.1-el a CHrome tutti nem akad , 5 oldal van most is , Nexusról írok és nem akad , nincs fent Ccleaner meg hasonlók ?
-
-myself-
tag
válasz
Valaki1234 #336 üzenetére
Az az igazsag, hogy en azert valasztottam nexust, mert az a legstabilabb. A telefont sem romolom, mert stabil. Viszont nehany programmhoz jol jon a root
-
Keckix
tag
Sziasztok!
Fóliát érdemes rá dobni?
Ki milyen fóliát használ, esetleg üveget? -
Valaki1234
tag
Valaki próbálta az Android M developer preview - t?
-
-myself-
tag
válasz
zsirfecske #333 üzenetére
+1, korrekt leiras. En majdnem ipad air2t vettem, de feltem a korlatoktol. De annak nem igy szolt volna a hangfala :-)
-
válasz
zsirfecske #333 üzenetére
Na, ez egy korrekt és hiteles OK fejtés volt azt hiszem!
-
zsirfecske
addikt
december óta használtunk a közelmúltig bezárólag párhuzamosan 1st gen ipad air-t a nexus9 mellett, röviden összefoglalva: az ipad picit jobb kijelzője (csak a bevilágításmentes feketék), akksiideje (idle-ben rohadtul nem merül) és wifi érzékenysége (stabilabb és erősebb) sem kárpótol az ugyan smooth-abb de idegesítően korlátolt, sokszor nyakatekert/körülményes rendszerért, ráadásul az apple ökoszisztéma néha undorítóan lehúzós és etikátlan húzásai és a sznobéria nálam alapból kizárná a terméket. másfelől a kompaktabb kijelzőméret, a remek stereo hangzás, a dupla koppos felélesztés és a rendszerszintű soft keyek (ios alatt megőrültem a back hiányától!), a nem annyira kényes (nem "prémium") anyagok és olcsóbb ár, az egyediség illetve az android/google világa erősen a nexus irányába terelnek.
-
válasz
Valaki1234 #331 üzenetére
Nah ja, ez engem is erdekelne!
En nagy megelegedessel hasznalom 2 hete
-
D3LL
csendes tag
Pár hónapos Nexus 9-emet (32gb,wifi) szeretném lecserélni egy Ipad mini 3-ra vagy egy Ipad Air (első változata)-re.
Valahogy elment a kedvem az androidtól.
Vélemények?
Mit veszíthetek és/vagy nyerhetek, ha a csere mellett döntök? -
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Nektek átlagos felhasználás mellett menyi SoT-t bír 1 töltéssel?
-
Nem vagyok egy nagy benchmark huszar, de kivancsisagbol lefuttattam egy antutut, nem gondoltam , hogy ennyire komoly pontot fog guritani 59.500. Eleg komoly ero van ebbe a masinaba, azt meg kell hagyni...
-
Ma megjott a nexus 9em, viszont nalam 5.0.2nel megallt a frissites.
feljebb meg irjatok, hogy mar 5.1.1 is fent van tobb emberkenek is. Ez mitol fugg? Expansystol rendeltem only wifi 32es
-
Micsurin
nagyúr
HTC szervíz milyen ? Az az elhajtós fajta? Esetleg mindig a tulaj a hibás ? Mert a Sony és a Cordon után nem nagyon bízom 1 szervízben sem
Már nem csak a kijelzővel van gondom de mintha belül el lenne "csabarodva" az usb nyelv.
-
Hi all!
Tervezek ma rendelni az expansystól 2db, ilyen kütyüt. Tudna, valaki infóval szolgálni kuponkód ügyileg ?
THX! -
Edge
veterán
válasz
Pierre75 #316 üzenetére
Milyen kérdés? hol volt "?" jel? vagy be is idézheted a kérdést mer én nem látom.
segítséget sem kért
csak belinkelt egy baromságtól hemzsegő szubjektív véleményt(Amibe ofc van igazság is mert vannak olyan példányok ahol előfordul ezek közül vmi, de a softgombos példát nem véletlen írtam, elképzeltem hogy vki azon felbuzdúlva nem vesz N9 -et mert a soft home gombot nem éri el a tesztelő... az lol)
Nekem olybá tűnik addig keresgélt a neten amíg talált vmi tesztet amire végre fellélegezhetett hogy huhh dejó nem kell ilyet vennem megmarad a pénzem juhé. -
Pierre75
senior tag
válasz
zsirfecske #315 üzenetére
Volt egy kérdés, bele merjen-e vágni. Erre olvtársunk nekiront, hogy nem is való neki, ha ilyet mer kérdezni. Én is eltöprengtem, arra amire én használnám melyik lenne a jobb. Mérlegelni kell.
Te vállaltad ezt a kompromisszumot. Én is eltöprengtem a Nexus-on, de a lehetséges nyűgjei mellett nekem kellene a 9,7" és a nagyobb akku. -
zsirfecske
addikt
válasz
Pierre75 #314 üzenetére
én usa-ból vettem a nexust, gari nincs, viszont a típushibákat (a light bleed és a nyöszörgés tény) és a kezdeti szar szoftvert elfogadtam mert így is egy 20-assal olcsóbb volt mint az ipad air és apple terméket köszönöm de elvből nem veszek soha (a túlárazott agymosáson túl legutóbb a pebble appokkal való gecizésük erősített meg ebben). plusz és az ios korlátozásait és ergonómiai buktáit sem tudom elviselni, hiába fasza a hardver (legalábbis tabletben, telefonban már évekkel ezelőtt lehagyták őket, egy alu ház és egy jó kijelző kevés lesz).
-
Pierre75
senior tag
-
Edge
veterán
lol ezt a videt egy köztudottan almafan oldal készítette az a legfaszább amikor azt ecseteli hogy nem éri el a home gombot ok melyik másik 9-10 colos soft gombos droid tableten éri el úgy ahogy a viden szeretné?
a direkt belehajlított görbületről nem is beszélve...
ha sajnálod rá a lét ne ilyen videkkel győzd meg magad arról hogy jobb ha túrórudit veszel az összegből -
Werkly
őstag
Vettem volna egy ilyen gépet de ez elriasztott rendesen:
[link]
Így kihagyom valószínűleg! -
Adam8199
tag
Üdv.
Akit esetleg érdekel az android M itt töltheti le.
http://developer.android.com/preview/download.html#images -
-myself-
tag
válasz
zsirfecske #306 üzenetére
En semmi kulonbseget nem erzek az elozohoz kepest.... mondjuk azzal is meg voltam elegedve
-
Adam8199
tag
Üdv.
Valaki esetleg próbálta már az Android M-et?Mennyire használható? -
zsirfecske
addikt
válasz
zsinnyegtet #304 üzenetére
must have, mérföldekkel használhatóbb a rendszer.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #304 üzenetére
Nekem most gurult be az 5.1.1 értesítés , szedem csak le még
-
zsinnyegtet
aktív tag
Csak, hogy legyen valami mozgás...5.1.1 tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest