Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
Én tavaly november elején vettem az N9-et, egyenesen az USA-ból. Az első 1 hónapban hibátlan volt a sebesség, aztán megkezdődött a hanyatlás. Nálam 2 fiók van, (egy korlátozott a gyerkőcöknek játékra) és iszonyatosan be tud lassulni. Mondjuk Chrome-ból kilépve, a luncher-nek 3-4!!! másodpercig tart újra "felrajzolni magát". De bármilyen erőforrás igényesebb alkalmazásból kilépve ez a helyzet. 6.0.1 van rajta, full gyári rom. Hard reset után -belakás előtt- jobb a helyzet, de miután ismét rendeltetésszerű használatba veszem, ugyanolyan lesz. Sajnos én is úgy látom, hogy egy iPad-al jobb felhasználói élményt kapnék (de tény hogy jelentősen drágább).
-
ZX7
tag
válasz
Valaki1234 #344 üzenetére
Meg tudom erősíteni, nálam ugyanez. Brutális akadozások vannak, főleg felhasználóváltás után. 5.1 update után nem húztam újra, mert semmi kedvem újra belakni. Kezdetek óta Nexusokat használok (n1, galaxy nexus, n4, n5, n7) de egyik sem produkált ilyen gyalázatos laggolásokat mint ez. Rendkívül ciki, főleg ahhoz képest, milyen hardver van benne.
-
ZX7
tag
válasz
pitipeti #145 üzenetére
Az Amazon (UK) nem problémás. Regisztrálsz, és megadod a közösségi (EU) adószámodat (Plusz minden adatot, ami a céges számlázáshoz kell, tehát cégnév, cím, stb.). Ezt pár percen belül visszaigazolják, onnantól a rendelés leadásánál levonja az ÁFA összegét. Arra figyelj, hogy az Amazon (UK) oldalán vannak cuccok amiket az Amazon csak közvetít (tehát nem ő az eladó, hanem egy harmadik cég), ilyenkor nem tudsz ÁFA nélkül vásárolni, de ezt a cucc alatt le is írja, hogy ki az eladó.
A nexus 9-et viszont közvetlenül az Amazon értékesíti/szállítja, ezért ott működik a céges nettó vásárlás.
Mondjuk az Expansys esetén is biztos hogy flottul megy a folyamat. -
ZX7
tag
válasz
pitipeti #142 üzenetére
Üdv!
[Expansys]
[Amazon UK]
Mindkettő szállít Magyarországra. -
ZX7
tag
Az aktuális csúcs Samsung tabletet (S 10.5) kenterbe veri (kijelzőt leszámítva)
Napi használat során a Tab S csúnyán elvérzik a Nexus mellett. A Tab S-ben hiába 3GB a RAM, egyszerűen akadozik a működése. Böngészés Chrome alatt folyamatosan akadozik, rohadt idegesítő. Asszony használja, már egy csomó felesleges dolgot letiltottam (magazin ui, stb), de még mindig elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest