Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Srácnak még volt 2 hónap garija mikor megjelent a buborék, képernyőt, hátlapot gombokat cserélték neki.
-
Edge
veterán
Eddig teljesen faxa a slim
kíváncsi leszek vajon pár hónap múlva is így lesz-e.
-
Edge
veterán
válasz
Dexar007 #877 üzenetére
cm13+elementalix volt, pure nexust nem próbáltam, majd ha ez a du nem vállik be az fog jönni.
más: leejtettem a tabomat egy radiátorcsőre esett, baloldalán kicsit behorpadt a fémkeret és azóta nem szól azon oldali hangszóró... kiderült bakker hogy pont ott kapta az ütést ahol a speaker van, valszeg kimozdulhatott a helyéről picit, majd egyszer szétszedem azt megnézem
szerencsére komolyabb baja nem lett.
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
Én meg feltettem a Dirty Unicorns romot(7.1.1) + fire&ice kernel, meglehetősen faja eddig. CM13-ról váltottam mert hát az mégiscsak megszűnt és már véres volt a torka, kellett vmi.
Ez alapból no encryptes amúgy, nem kell trükközni. -
Edge
veterán
Én főleg játékra ajánlanám mert ott nem nagyon van vetélytársa, a legdurvább grafos gammák is zsírul futnak rajta. Általános felhasználásban(netezés) viszont néha idegesítően használhatatlanul lassul és akad, sajna custom rommal is.
-
Edge
veterán
Nekem most nemtom mi van de kb 1 hete smooth lett a tab magától(chrome egyáltalán nem lassul be, ill. lassítja a tabot), tuti lejött vmi app frissítés de fogalmam sincs melyiktől lett használható, vmelyik guglis app az biztos, vmiért a Google keyboardra tippeltek de biztos nem az. Úgyhogy én most nem romolgatok mégse, maradok cm13on. Bár félek ez a mostani idilli állapot nem lesz tartós...
-
Edge
veterán
Közbe én is utánaolvastam és alá tudom támasztani a tapasztalatok alapján amiket leltem, hogy jelenleg a 7.1.1 + titkosítás:ki a legjobb kombó, hamarosan én is felteszem.
Amúgy volt egy kör kikacsintgatásom is, hogy lecserélem a cuccot, teszteltem t813-as s2-őt de a gamék alatti grafja sokkal ocsmányabb volt, olyan szintű textúrákat és minőséget 9 coll felett csak egy snapdragon 810-es tabon a z4-en láttam mint amit ez a tegra tud, úgyhogy marad ez, nem fogok sony z4-et venni az elképesztő horror áron van, inkább romolgatok még, ekkor találtam rá arra amit fentebb írtam, és úgy látom te is ezt tapasztalod, nem tökéletes de jobb, az már elég.
-
Edge
veterán
Amikor megvettem qrvajó volt gyors volt mindig, lehet visszateszem rá a lollipop-ot azzal semmibaja nem volt, hiába van rajta cm13 nincs encrytálva meg moddolt kernel simán belassul netezéstől még mindig.
-
Edge
veterán
Én viszont azért nem adom el mert mi a fenét vennék helyette? Samsung nem tetszik így meg vagyok lőve, vagyis elviselem a rigolyáit és használom, mert pl játékokra kiváló minden fut szépen a legdurvább grafikájú gamék is, igazából netezésen kívül mindenben jó nekem, pontosabban a netezési élmény rajta ami szar.
tehát:
sorinézés: pipa
képregény + könyv olvasás: pipa
gamék: pipa
rom ellátottság: pipa
netezés: xszámomra nincs alternatíva sajna és nem is látom hogy lesz, talán ha a one plus csinálna tabot...
-
Edge
veterán
válasz
Valaki1234 #784 üzenetére
azér kérdem hogy érdemes-e átmászni CM-ről az N -re.
-
Edge
veterán
Vki kipróbálta már az N-t? fent van a full rom is már gugli oldalán.
-
Edge
veterán
válasz
TheSaint #772 üzenetére
snapshotot, nem nightlyzok a snapshottal minden megy az nekem elég
amúgy itt az info -
Edge
veterán
Nálam iszonyat gyors a chrome cm13alatt, sose akad és nem tölt újra. Nem a vassal van a gond...
-
Edge
veterán
majd belassúl csak idő kérdése
-
Edge
veterán
Legutolsó 6.0.1-et fel kell flashelni, ez az N-ből kilépés nemtom mi.
-
Edge
veterán
XDA, ez alapján csináltam.
ami még lényeges info:
twrp-t feltetted utána a recovery-t választva döglött droid lesz, azért mert itt máshogy kell bemenni a recovery-be, azaz a fasboot parancsal tudsz bemenni:
fastboot boot twrp.img
ott első lépésként csinálj egy data formatot ez full wipeot jelent, ahhoz hogy az encryption megszűnjön kell ez a lépés, utána rebootolj be megint twrpbe és aztán csináld meg lépésről lépésre azt amit a srác leírt.
ja és elementalIX-ben én mindent úgy hagytam amit felajánlott, teljesen jó az. -
Edge
veterán
mértem egyet antutuban (1x futattam mindössze):
(órajelek: stock)
amondó vagyok, hogy egész jó eredmény ilyen nagy felbontáson. -
Edge
veterán
baromi jó lett a cucc
végre megint szerethető, mert pl lollipoppal és talán első marshmallowal az volt még de már a jelei a későbbi szopinak már jelentkeztek, de mostanra lett elegem ez van
.
Szegényt nagyon megutáltam utóbbi pár hónapban, de nem ő tehetett róla hogy fos lagos lett hanem a gugli, én se értem néha őket, öröm az ürömben mivel gugli cucc rengeteg kiforrott rom van rá hivatalosan.
Jó ég még a cm7 volt a régi moto defy-men az utcsó cm amivel találkoztam, érdekes hogy pár évvel később újra cm-eznem kellett hogy a droidos cuccom használható legyen. -
Edge
veterán
Baromira lagolt az n9em legutóbbi update óta, de olyan szinten hogy azt hittem ketté töröm, pl playből megy az update közbe rányomok chrome ikonra az besüpped elszámolok 5ig végre elindul megy a homokóra még mindig csak tölti oldalt ... reboot segített ezen vminnyit amúgy de nap végére megint kezdte, semmi új app nem került fel up óta pl. De bakker áhhh nem bírtam már az ilyeneket.
Úgyhogy byebye stock feltettem egy cm13+elementalIX kombót no encryption természetesen és vmi álom, minden gyors nincs lag bárhogy nyüstölöm... végre bakker úgy megy ahogy eleve kellett volna.
-
Edge
veterán
Vki itt használja esetleg cyanogen-el?
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz
Valaki1234 #597 üzenetére
Utoljára ics-ben láttam olyat, lollipop óta nem teszi oldalra.
-
Edge
veterán
Nekem szerda este megjött ota-n. Am. érdekes volt mert előtte jött egy kisebb ota aztán amint az felment jött a 6.0 azt nem is úgy írta ki hogy system update hanem Marshmallow 6.0 system update, pedig a legutolsó update volt a cuccon, semmi extrát nem műveltem amúgy, jött azt kész, bár nemtom számít-e de pont szerdán nyomtam egy ki-be kapcsot mert vmelyik widget szarakodott. Ja és a 6.0 771MB-ot(asszem ennyi volt) töltött le, szal érdemes helyet csinálni neki(nekem volt 3.4GB szabad)
-
Edge
veterán
válasz
Valaki1234 #448 üzenetére
Sztem jobb mint lolly.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #439 üzenetére
ehhez képest a pixel c-be is nvidia került...
-
Edge
veterán
Nekem is jött a cache törlés amit kötelezően csinál magától úgy nézem jót tett, n5ömre is megjött.
-
Edge
veterán
válasz
Pierre75 #316 üzenetére
Milyen kérdés? hol volt "?" jel? vagy be is idézheted a kérdést mer én nem látom.
segítséget sem kért
csak belinkelt egy baromságtól hemzsegő szubjektív véleményt(Amibe ofc van igazság is mert vannak olyan példányok ahol előfordul ezek közül vmi, de a softgombos példát nem véletlen írtam, elképzeltem hogy vki azon felbuzdúlva nem vesz N9 -et mert a soft home gombot nem éri el a tesztelő... az lol)
Nekem olybá tűnik addig keresgélt a neten amíg talált vmi tesztet amire végre fellélegezhetett hogy huhh dejó nem kell ilyet vennem megmarad a pénzem juhé. -
Edge
veterán
lol ezt a videt egy köztudottan almafan oldal készítette az a legfaszább amikor azt ecseteli hogy nem éri el a home gombot ok melyik másik 9-10 colos soft gombos droid tableten éri el úgy ahogy a viden szeretné?
a direkt belehajlított görbületről nem is beszélve...
ha sajnálod rá a lét ne ilyen videkkel győzd meg magad arról hogy jobb ha túrórudit veszel az összegből -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #295 üzenetére
teljesen jó lett
volt egy oldal ami után ha kiléptem chrome-ból a launcher újraindult, de mostmár nem csinálja
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #293 üzenetére
én még cache-t sem
nem volt boot loop szal nem kellett
-
Edge
veterán
itt már fent van
OTA zippet tettem fel adb sideload-al -
Edge
veterán
Itt is done.
-
Edge
veterán
najo megvárom ota-n a full image qrvanagy... (system img 1.8gb)
-
Edge
veterán
válasz
zsinnyegtet #272 üzenetére
pedig tök mindegy honnan való a készülék, csak az számít hogy wifi-s vagy LTE, neked melyik van?
hopp fennt van az image na telepítem is
-
Edge
veterán
válasz
zsinnyegtet #269 üzenetére
Screenshotot mutass már lécci a build szám miatt is thx
-
Edge
veterán
válasz
zsinnyegtet #265 üzenetére
ezt nem vágom, google rom oldalán nincs 5.0.2...
-
Edge
veterán
Ez az egyetlen 64-bites cuccuk, sztem ezért van a késés mindig.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #235 üzenetére
Majd írd mán le mennyire érezni a súlyán hogy rajta az üveg, mert azért nem kis felületről van szó
-
Edge
veterán
válasz
HollywoodBoy #193 üzenetére
igen szokni kell, nade ez egy wasd+egér kombós cucc, lehet ez volt a max. Nade a hangulat az elviszi a hátán az egészet
meg szebben néz ki mint amikor anno PC-n kivittem mert akkor még nem ilyen felbontásban toltuk hanem jó ha 1280x1024-ben.
-
Edge
veterán
tietek fekete hátlapos? a fehér-en(inkább matt) nem látszik semmi tapi csak ha nagyon tüzetesen nézi az ember
-
Edge
veterán
válasz
edgelaszlo #150 üzenetére
ezzel megy:
Nexus Media Importer -
Edge
veterán
válasz
zsinnyegtet #148 üzenetére
Nincs ja, mivel perf a cuccos
-
Edge
veterán
válasz
zsinnyegtet #131 üzenetére
Üdv a klubban
én is imádom, legjobb tab amivel eddig dolgom volt valaha.
-
Edge
veterán
Jött update asphalt 8hoz mostmár megy full grafon ☺
Myself: hibátlan cucc nincs mit filózni rajta. 😊
-
Edge
veterán
Hát nem pörög a topik
Na ennyi idő alatt viszont már tudom hogy az akkuhasználat nagyon jó simán bírja 2 nap vagy annál tovább ha nem nyomogatja az ember állandóan, dehát nyomogatja
A hangja valami veszett jó, de a jack kimeneten is, érzékelhetően jobban szól mint pl a nexus 5-öm ugyanazzal a fülessel +poweramp. Teltebb és tisztább és nem utolsósorban erősebb.
Mostmár a tabról szoktam zenét hallgatni a vonaton, miközben a perfect viewer-el képregényt olvasokés itt jön az hogy mennyire jó is hogy 4:3-as a képarány, ennek anno is tök örültem amikor meghallottam hogy az lesz, és ekkora méretben nagyon kényelmes, kamasz korom óta nem olvastam ennyi képregényt mint most 38 éves fejjel
(N7-en is olvastam sokat de ott azért a méretből és képarányból adódóan kényelmetlenebb és szemfárasztóbb volt)
-
Edge
veterán
válasz
-myself- #126 üzenetére
Thx
Játékokról annyit hogy az unreal engines, unity engines gamék szépen full grafon mennek, a gameloftos gémek amit próbáltam egyikse ismeri ezt a procit és mindegyik beáll lowra, asphalt8-nál pl. nem lehet feljebb venni a grafot.
Majd javítják.
OTG biztos megy, fentebb írta vki hogy használ hozzá sticket.Pár érdekesség: a fastboot menü másmilyen mint az eddigi nexus-okon, nem a stock androidos.
Ha unlockolja az ember előbb a developer optionsban kell engedélyezni és utána lehet fastboot módban pc-ről. Miután unlockolva lett a boot-kor nem jelenik meg kis lakat a google felirat alatt(elegáns).Amúgy nagyon jó gép, nekem még a régi gombos van, azt mondom szerencsére mert így szebb és nem is értem miért tették kijebb a másik verzión a gombokat tök kényelmes.
-
Edge
veterán
válasz
Flanagan #122 üzenetére
thx
majd írok, egyelőre dobozban van csak kivettem egy bekapcsolásra. Majd otthon belakom este
gomb: semmi olyat nem tapasztaltam hogy nehéz lenne benyomni. Ami meglepett amikor a kezembe fogtam hogy könnyebb mint az N7-em(2012-es) volt. Nagyon szép a készülék
Igen onnan van, angliai szállítmány a töltő angol szabvány de adnak átalakítót konnektorhoz ingyen természetesen. Dobozos verziót vettem, 129.999.-huf -
Edge
veterán
válasz
enginev3.0 #105 üzenetére
Igaz
Mire megveszem karácsonykor addigra lehet meg is lesz.
-
Edge
veterán
Most ezt nem értem tényleg nem megy rajta full grafon az asphalt 8 és az RR3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Last Epoch
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Samsung Tab s6 (nem Lite) SM-T860
- Lenovo Tab M8 4th Gen (ZAD00046GR) 2024 tablet - új, bontott csomagolás, 2 év garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest