Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcdtv
tag
Adott egy nexus 7 wifi 2012. Frissítettem volna 5.1-re de valami gebasz lehetett mert a google feliraton kívül semmit nem hoz be. Recovery mode megy ( Android system recovery LMY47D)
kérdés hogy tudok életet lehelni belé
Válaszokat előre is nagyon köszönöm! -
lcdtv
tag
Adott egy nexus 7 2012 amire nem tudom feltenni az 5.02
az otas frissítéskor a droid elfekszik
manuálisan meg error in sideload package.zip status 7
ez mit jelent
azt szeretném feltenni LRX22G-from-LRX21P kb 13MB
válaszokat előre is köszönöm -
lcdtv
tag
válasz
Polllen #18925 üzenetére
az enyém is garis de minden nap használom nélkülözni nem tudom, nem azért vettem hogy több hétig a szervizbe legyen, amúgy meg weller páka meg vékony hegy meg ónszívó szalag (egy profinak 5 perc lett volna én elvoltam vele 30 percet) és bevált tényleg gyorsabban tölt.
-
lcdtv
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest