Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoiddani
csendes tag
Próbáld meg feltölteni. Egyszer velem is megtörtént, hogy 60%-os akksival kikapcsoltam este (meg is vártam, hogy fekete legyen a képernyő), és másnap reggel nem akart bekapcsolni. Aztán kiderült, hogy valamilyen módon lemerült 0%-ra annyi idő alatt. Talán kikapcsolásnál már a képernyő lekapcsolása után egy végtelen ciklusba került, és az merítette le, mást nem tudok elképzelni
-
zoiddani
csendes tag
válasz
BeskoDani #5793 üzenetére
Furcsa megoldás de mindig működik: nagyon hosszan kell nyomni a bekapcsológombot, és akkor jó lesz.
Tehát nyomod 20-30 másodpercig, elengeded, és utána nagyjából öt másodperc múlva előjön a google logó. Ha nem, akkor nyomd kicsit tovább.Edit: most látom, hogy már sikerült. Mondjuk nekem ezt mindig csinálja, de hát az a heti 1x +30 másodperc engem nem nagyon zavar, és úgy hallottam ez a dolig nem egyedi eset.
-
zoiddani
csendes tag
válasz
Gargazsul #5324 üzenetére
Kapsz valami hibaüzenetet?
Nekem volt olyan, hogyha le akartam tölteni bármit, akkor egy RPC:S-5:AEC-0 nevű hibát kaptam.
Utánaolvastam, és ez azért történik, mert amikor töröltem a google szolgáltatás keretrendszer adatait, kitörölt valami fontosat is, és ezért nem tudja letölteni a fájlt.
A megoldás az volt, hogy törölni kellett a beállítások -> fiókok -> google részben a fiókomat, majd újra hozzáadni (1 perces művelet). Utána már jó volt -
zoiddani
csendes tag
válasz
edward2 #4998 üzenetére
Én Hollandiában vettem egy olyan üzletben, mint pl. itt az E-Digital, tehát egyáltalán nem Asustól. Ott is van ez a 30 eurós akció, én is beregisztráltam. A megkötés az ottani szöveg szerint, hogy a tabletet az ő forgalmazóik fizikai vagy online boltjában vettem. Azután be kellett küldeni a számlát beszkennelve emailben nekik, és egy hét múlva küldték az kuponkódot, ami viszont nem tartalmazza a szállítási költséget, így 6 eurót kellett fizetnem (legolcsóbb szállítási mód), és csak országon belül szállítanak. De aki Mo.-n vette, annak igazából mindegy, mert itt nem él az akció.
-
zoiddani
csendes tag
Sziasztok!
A billentyűzettel lenne kérdésem. Ebben az alapbillentyűzetben vannak szavak, ami gondolom arra van, hogy rövidebbé tegye a gépelést, mert kiegészít/kijavít. Na itt az az érdekes, hogy az ajánlott szavak csak azoknak az embereknek a nevei, akiktől kaptam emailt... Ez elég furcsa. Nem lehet ezt valahogy átállítani / kibővíteni? -
zoiddani
csendes tag
Nem értem, ezen mi az európai ár. Nekem rokonom fogja hozni Hollandiából, ott jelenleg 71 ezer forintnyiba kerül, azért ahhoz képest annyira nem európai az árunk (ahogy néztem, az elektronika mindig olcsóbb itthon). És akkor még nem is mondtam, hogy előző hétvégén sok elektronikai boltban ott olyan akció volt, hogy elengedik az áfát, és így csak 60 000 forintot kellett fizetni, cserébe viszont kell várni 2-3 hetet, mert már egy hete nem kapható egyik boltban sem, annyira keresett áru.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest