Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
tufted
csendes tag
válasz
oliverkiss32 #3572 üzenetére
Én az Asus Magyarországot hívtam fel a 06-1-505-4561-en. Bediktáltam a gyári számot, és közölték velem, hogy az Usa-ban vettem...
Meg azt is, hogy 1 év gari van rá. A többi már ment gyorsan. Nagyon segítőkészek voltak! -
agabe
addikt
válasz
edward2 #3592 üzenetére
Bsplayer pl....bar nekem nincs Nas-om, de mintha valali ieta volna, alamint haozati helyet tuti be lehet allitani a progiban. Mxplayer-ben is meg lehet adni halozati utvonalat.
En gepen media megoszto szerver progit futtatok amire klienssel kapcsolodok (zappotv) n7-rol, es ugy nezek olyat ami gepen van. Ha lenne Nas-om jobban kepben lennek
-
edward2
addikt
Kérdés szoftver ügyben:
Olyan média lejátszót keresek ami tud NAS megosztott mappából streamelni videót letöltés nélkül??
-
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3588 üzenetére
Külföldről csencselt darabok.
-
oliverkiss32
aktív tag
Heló!
Még egy buta kérdés:
Ha jól emlékszem arról volt szó, hogy Magyarországon nem lesz elérhető a 8GB-os verzió, de az árgépen, árukeresőn már fent van gsm boltok által. Akkor most hogy is van ez? Vagy ők külföldről hozzák be és csak 1 év gyári garanciát adnak rá? -
Bitlisz
aktív tag
Van valakinek Pécsen (vagy Baranyában) Nexus 7-e?
Egy haver megnézné milyen rajta pdf-et olvasni (Kindle-je van).
Köszi előre is! -
agabe
addikt
nincs counter (vagy ha van, akkor nem foglalkoznak vele) és minden visszaállítható gyári állapotra.
Bootloader nyitás után tudsz csak rootolni, vagy akármilyen romot (eddig nekem gyárin kívül másra nem volt ingerenciám mondjuk) feltenni, és vannak root igényes appok is amik jók (titanium backup, stickmount ...meg ezer egyéb) -
Sziasztok!
A toolkit root és egyéb boszorkányság mennyire legális? Gondolok itt flash counter és társa. A bootloader kinyitása pedig "mire jó?" nekem?
-
agabe
addikt
3gp-ben nem lehet 720p ?
Szerintem lehet, mas kerdes, hogy mp4-ben jobb lenne, es volt ra porbalkozas, hogy azt is atallitsak....de annyira nem erdekelt, es regota nem is foglalkoztam vele.
Xda-n tuti irnak rola, youtube-on meg vannak (nem csak az az ablkos-fas) videok 720p-ben nexus 7-tel -
z0d1AK
nagyúr
Nem kamu kérdése. Attól függ a garancia, hogy azt az ASUS milyen módon jegyezte be. Ahogy itthon két év garancia van rá, Angliában meg csak egy, ugyan úgy választható úgymond az ASUS-nál, hogy local, vagy global garancia legyen a készülékre. Persze ezt nem a felhasználó választja, hanem a helyi ASUS képviselet és a disztribútor. Feltételezem Amerikába különböző disztribútorokon keresztül mind a kettő bekerült. Értelemszerűen az jár jobban, akinek a világ garanciás verziót sikerül megszereznie.
-
rollaz
tag
válasz
oliverkiss32 #3572 üzenetére
.
-
agabe
addikt
válasz
kozyadam #3570 üzenetére
Google cimtar ugyanugy szinkronizalodik mint barmely androidos kutyun...beallitod a gmail accountodat, es mar szedi is a kontaktokat.
Facebookra meg a google playbol letoltheto facebook contact sync megfelelo, ezutan lesznek kapxsolataid mindket helyrol, de osszefesulni neked kell oket mar miutan leszinkronizalta a gep.(#3572) oliverkiss32:
Mert van olyan usa garancia ami valoban csak ott ervenywsitheto (local) es van ami itthon is...ez fugg attol hol veszi valaki.
Jo esetben nem local gari van rajta, de az is csak egy eves, itthoni meg ketto. -
pandor
tag
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Nem rég jutottam hozzá a Nexus 7e-mhez, és ezidáig nagyon szépen muzsikál.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy van-e valamilyen alkalmazás, ami tudja szinkronizálni a Facebook-os kontaktokat a masinával vagy a google címtárral?A telefonomon a HTC Sense szépen összeboronálja a dolgokat, és a tableten kicsit hiányoznak az arcok a címtárból/e-mailekből, illetve a naptárból a szülinapi emlékeztetők.
Minden lehetőségre kíváncsi vok, de egy olan progi, ami a FB-os képet teszi a Gmail kontaktokhoz is elég lenne. Ha a naptárat/egyéb infót tudja, az nem rossz
Köszi,
Ádám -
tufted
csendes tag
Sziasztok!
A problémám megoldódott. Az USA-ból (hibásan) ajándékba kapott Nexus 7-et az ASUS.hu oldalán a szervíz szolgáltatások menüben regisztráltam, és 5 perc múlva kaptam egy üzit, hogy a garanciális szervizelést elindították. 2 percen belül jött a DHL emailje, hogy másnap jönnek a készülékért.
Pénteken elvitték, ma megkaptam a készüléket.
Jah, Brno-ban van a szervíz, az út nyomon követhető a DHL oldalán :-) -
Revesz
aktív tag
Hi all, mi a neve annak az időjárás+ óra widgetnek amit a tf300-nál látni alapból?
-
pandor
tag
Csak én bénázok azzal, hogy nem találom a gyári Indító finomhangolását (asztal, dokkoló, fiók megjelenítés testreszabása, stb) vagy nincs ilyen?
Eddig a Nova futott és ott miden finoman beállítható volt (ahogy az CM7+ADW/Holo Indítónál is telefonon). -
Skynet258
veterán
válasz
ForRedGlory #3559 üzenetére
Na ilyenkor te is előkerülsz mi?
oliverkiss32: tudod mit, ejtsük. Igazad van, kár volt beszólnom, az eszem sem épp, ahogy mondtad.
Kicsit stresszes nap volt ma, megesik. Szent a béke?
-
Skynet258
veterán
válasz
oliverkiss32 #3555 üzenetére
Ja, ne haragudj, ezt eddig nem tudtam...
Miért van, hogy az ember megjegyzi az igazságot, és ilyenkor a másik bekattan, majd vissza kell vágnia valami gyerekes baromsággal?
TOZ: az nem lehet. Még csak a múlt héten kezdték!
-
csabám
addikt
Valaki használja a 720p videó cuccot? Toolboxal feltettem, de én nem igazán vettem észre változást. . .
-
Skynet258
veterán
válasz
oliverkiss32 #3551 üzenetére
Sok újdonságot nem mondtál.
-
oliverkiss32
aktív tag
A linkelt cikkből kiszedve:
új Nexus mobil és a 10 colos táblagép lesznek – előbbit az LG, utóbbit pedig a Samsung gyártja. Emellett azonban a Nexus 7 is megújul, legalábbis abban a tekintetben, hogy nemcsak WiFi adapterrel szerelt, hanem 3G-s verzió is rendelhető lesz belőle, amely mellesleg 32 Gbájtos háttértárral is érkezik.
-
oliverkiss32
aktív tag
-
kervantas
aktív tag
iPad mini-nél szerintem jobb a Kindle Fire HD 8.9". Valamennyivel olcsóbb és hát Andoridos, még ha le is van butítva.
Én reggel leveszem a töltőről és napközben kb 3-4 órát nyúzom (szünetek+ unalmas órák
) wifi nélkül.
És estére 40-30%on szokott lenni. -
zolij
tag
válasz
Oldman2 #3542 üzenetére
azzal az aksival akkor valami nagyon nem okés. Én reggel leveszem a töltőről és csak másnap este kell feltenni. Mindezt úgy, hogy útközben (napi 3 óra) olvasok, filmezek rajta, otthon xbmc-hez távirányítónak használom vagy szintén olvasok. A WiFi pedig folyamatosan aktív és fent lóg az otthoni/munkahelyi/desire-vel kiosztott wifi hálózaton.
-
TOZ
addikt
10 órája lóg a stick a Nexusban. Akku 45%. Mérsékelt használt. Kb egy óra kijelzo. Folyamatosan mail sync.
Ipad Mini: androiddal még kéne is. Nekem az Apple mint cég nem szimpi. A termékek nem rosszak.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
trance89 #3526 üzenetére
#3526 trance89
Az ne felejtsd el véleményalkotásod közben, hogy az iPad -ok mennek 10 órát simán, valamint a Mini majdnem fele annyi súlyú mint annak nagytesója.
Saját Nexus 7-es aksi tapasztalataim ellenben siralmasak. Reggel 100%-on lerakom kikapcsolt WiFi-vel és estére drasztikusan lemerül... WTF?
Az Apple cuccainak "jósága" soha nem a józan észen múlott... érdekes hogy aki ki tudja fizetni, az 99%-ban elégedett vele. Persze van akinek nem jön be, elvégre nem vagyunk egyformák.
A Mini kijelzőjének 7,85" -os valós mérete meg sokkal "nagyobb" mint azt gondolnánk. Márcsak a képarány mássága miatt is.
Ismerek sok embert, aki erre a termékre várt, sőt olyat is, aki 2-esről vált a Mini-re, mert neki az a megfelelő.
Perpillanat nekem tetszik az iPad Mini (és kissé csalódás a Nexus 7). Csakhogy az ilyen irányú, láthatóan a többséggel ellentétes vélemény is elhangozzék itt.
-
Blaise
veterán
válasz
oliverkiss32 #3540 üzenetére
250 EUR az ár, átszámítva 70ezer Ft, ennyiért itthon is megkaphatod, ha van éppen valamilyen akció, ráadásul 2 év lesz a garancia.
Árukereső oldal: [link]
-
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy Bécsben olcsóbban hozzá lehet jutni egy Nexus 7-hez, mint itthon?
Ha igen, akkor ott milyen boltokban érdemes vásárolni?
Mediamarkt, saturn ott nem drágább mint a többi bolt (?)(, mint nálunk) vagy ott is egy kisebb műszaki kereskedést kell keresni?
Osztrákoknál van vmi árukereső féle oldal?Köszi!
-
kervantas
aktív tag
Az Asus azt kéri hogy fényképezzem le a pixelhibát
és 3 MP-s telefonnal ez lehetetlen -
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, mar egyszer irtam emiatt, de valaszt nem kaptam. Rootolva van a keszulekem, es igy nekem sehogy se sikerul frissitenem 4.1.2-re... mit kell csinalnom pontosan? Felajanlja a rendszerfrissitest, a gep ujraindul. Majd clockrecovery menu jon be... es ott olyanra lehet menni, hogy install from zip file... aztan reboot. Utana minden marad 4.1.1.... segitsetek ti hogy csinaltatok? Mit kell kkapcsolnom vagy nem tudom... koszi
Udv
-
assemble
addikt
Persze, egy probat megerhet, miert is ne.
Csak azt mondom, hogy racionalisan nezve azon kivul, hogy tobb tablet optimalizalt program van ra (ami egyebkent nem az o erdemuk, hanem a fejlesztok erdeme) - amirol egyebkent szinten irtam mar hogy szerintem egyaltalan nem rossz Nexus-on sem a helyzet, es varhatoan meg sokat javul - gyakorlatilag szinte minden erv a Nexus mellett szol.
Persze, bongeszesre fektetett modban jobb az a keparany, a tobbi dolgok nagy reszeben viszont rosszabb, amirol persze nem beszeltek, pl. film nezes, jatekok, stb. Kiallni 2012-ben a 4:3 keparany mellett ervelni, enyhen izzadsagszagu szerintem -
agabe
addikt
válasz
assemble #3528 üzenetére
Egyszerűen az aki szereti az apple termékeket, vagy csak érdekli ...és nem is kell nagy megszállottnak lenni hozzá.
A korábbi megvásárolt app-jai kiválóan fognak működni a minin is, az meg, hogy drágább csak itthon lehet érdekes.
Bevallom egy próba erejéig lehet, hogy veszek én is majd, mert ipad3 a méreten kívül bejött volna, bár annak a kijelzője is durva .. böngészni mindenesetre 4:3-on könnyebb még mindig, a legtöbb weblap erre van optimalizálva.
a nagyobb szélesség miatt már nem fér el ugyan a kabátzsebemben, itt is a nexus 7 van előnyben, de azért összességében majd meglátom, és kiderül számomra melyik a jobb. (függetlenül az ártól) oprendszer megszokható, bár nem szeretem az itunes -t, de mindenesetre érdekel ... egyszerűen szeretek kipróbálni minél több mindent. -
bagaba1
tag
Csak egyetemistaként nem tudom mennyire használnám ki laptop mellett a tab előnyeit. Meg azért mégse olyan univerzális mint egy telefon, hogy bármikor előkaphatom zsebből egy kis netezés miatt. Főleg hogy 3G usb-sticket, meg OTG kábelt is cipelni kéne hozzá mindig. Egy Windows-os laptopot pedig nem tudna kiváltani, teljes értékűen, még úgy sem, hogy hétvégente asztali gépnél vagyok.
-
assemble
addikt
válasz
trance89 #3526 üzenetére
En sem nagyon ertem, hogy ezt igy ki fogja megvenni. Igazabol az alma most ott tart, hogy ha egy kutyaszarra ranyomtatja a logojat, azert is sorba fognak allni, szerintem valoszinuleg ilyesmi lehetett amire alapoztak amikor kitalaltak, hogy tobb, mint masfelszer annyiert fogjak adni a fele olyan jo tablajukat, mint a konkurensek, mert racionalis ember fejeben szerintem fel sem merul alternativakent. De sokaig ezt nem tudjak ok sem eljatszani, kezd megrohadni az alma.
-
bagaba1
tag
Ez is jónak tűnik
Még nincs a fejemben letisztulva a kép, hogy mi legyen. Az is lehet, hogy a Desire-t eladom, és veszek helyette valami 4.7-es telefont(például a tavalyi nexust), és azzal a kijelzőmérettel már elboldogulnék, tabletet is helyettesítve. Megvárom, hogy mit hoz a hétfő.
-
trance89
őstag
válasz
assemble #3508 üzenetére
330€ ez a fostalicska miniipad és még a Nexus 7 ellen küldik harcba? biztos viccnek szánta a rohadtalma
ha már szerintük sokkal jobb kifejthetnék hogy mi az a "sok", az első dolog ami szembeötlött hogy még a felbontása is sokkal szarabb, a 4:3-as képerányt pedig szintén feldughatják maguknak
alig valamivel többért veszek vadiújan ipad2-t, szal sztem nemnagyon fog tarolni a piacon, ha mondjuk egy 250-280 dolláros áron indított volna lett is volna esélye... -
TOZ
addikt
Teszek egy tartostesztet a mai napon 3G modemmel. 6 körül indítottam a kapcsolatot, most utazom egy órát, aztán rajta hagyom egész nap.
Majd kiderul mikor pukkan ki. -
bagaba1
tag
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-Keyboard-Leather-Stand-Case-Cover-USB-Cable-for-Google-Nexus-7-Tablet-/300799960496?pt=UK_iPad_Tablet_Accessories&hash=item46091325b0 És az ilyen billentyűzet-tok kombókról mi a véleményetek? Mennyire használhatóak?
-
bagaba1
tag
telefonom t-mobile-os, viszont laptophoz Telenoros mobilnetet használok. Egyszerűbb lenne a telenor-os SIM-et beledobni a tabba, és megvan oldva minden. Így a mobilnet is ki van használva(laptopon csak böngészek, telenornál pedig az korlátlan), és a telefonom sem merül fölöslegesen.
-
assemble
addikt
Nem tudom, en egy olyan appot nem hasznalok N7en ami ne lenne elegge optimalizalva ra. Meg a telefonra optimalizalt cuccok is 90%ban teljesen vallalhatoan neznek ki rajta. Ellenben nezzetek meg iPad3-on pl a Youtube appot, undoritoan ocsmany ahogy kinez rajta.
NFC-t napi szinten hasznalom, hianyozna.
Bongeszobol ezer fajtat talalni amiben lehet pl full screen bongeszni, igy tobb fer ki ra, fektetett modban is, mivel a felbontas minden dimenzioban nagyobb.
A 7.9" a kisebb felbontassal parositva pedig joval rosszabb ppi-t eredmenyez, szoval ez se eppen elony.En egy darab ertelmes ervet nem latok mellette, plane olyan aron amiert adjak, fele annyit sem adnek erte soha.
-
kovsol
titán
Minek amúgy a 3G -s készülék? Pár kattintással osztom mobilról a 3G -t wifire és már mehet is a tablet a netre
Mobil meg úgyis mindenkinél van a zsebben tablet ide vagy oda.
-
agabe
addikt
válasz
assemble #3494 üzenetére
Itthon 99ezer lesz....nem olcso, es gyengebb a hardver, de annyival optimalizaltabbak is ra az appok, hogy ne legyen eszreveheto igazan szerintem.
Nfc-t meg nem hasznaljuk ki (telefonban is ritkan)..a keparany meg nemtom....bongeszesre fektetett modban jobbnak tunik a kisebb felbontas ellenere is, szoval ehet, hogy kiprobalom november vege fele (2.-an mar kaphato, de az elso tapasztalatokat meghagyom a maniakusoknak)...aztan kiderul melyik jon be jobban, bar valszef azt nem fogom tudni kabatzsebbe rakni...hmm.
Ezzel most tenyleg az alma koveti a trendet, es persze tesznek hozza marketing maszlagot, de lehet az jo, hiszen akar az ipad2 sem rossz mai napig, csak a merete nem jott be nekem. A 3-as viszont eleg rovid eletu lett igy a vegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest