- OLED TV topic
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD FX
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
assemble #3528 üzenetére
Egyszerűen az aki szereti az apple termékeket, vagy csak érdekli ...és nem is kell nagy megszállottnak lenni hozzá.
A korábbi megvásárolt app-jai kiválóan fognak működni a minin is, az meg, hogy drágább csak itthon lehet érdekes.
Bevallom egy próba erejéig lehet, hogy veszek én is majd, mert ipad3 a méreten kívül bejött volna, bár annak a kijelzője is durva .. böngészni mindenesetre 4:3-on könnyebb még mindig, a legtöbb weblap erre van optimalizálva.
a nagyobb szélesség miatt már nem fér el ugyan a kabátzsebemben, itt is a nexus 7 van előnyben, de azért összességében majd meglátom, és kiderül számomra melyik a jobb. (függetlenül az ártól) oprendszer megszokható, bár nem szeretem az itunes -t, de mindenesetre érdekel ... egyszerűen szeretek kipróbálni minél több mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest