- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Én nem akarok háborút kirobbantani, de én sem rootoltam, nem mókoltam, csak a gyári rendszert használom.
Teljesen megfelel Nekem, számomra a leggyorsabb a piacon amiket eddig kipróbáltam, ezért nem is fogok mást venni csak a következő Nexus-t. Tehát van akinek ez is elég nem akarja a rendszert hegeszteni jobbra balra. Szimplán elég az, hogy nem szaggat. laggol. nem kell több másodpercet várni arra hogy betöltsön egy tárcsázót stb....
De ez az én véleményem. Ne kövezzetek meg -
-
gyuri2008
veterán
-
tomiii007
senior tag
hat egyaltalan nem bena modszer en is ezt hasznalom es kurva sokat segit ha veletlenul sok por ragad a foliara mikozben probalom feltenni...valamiko 2-3xorra sikerul ugy feltenni h ne ragadjon ra kozbe por.
maskepp hogy tisztitod meg a foliat ha por ragad ra????
nekem bevallt modszer soxor hasznaltam mar ezt a celluxos modszert.mivel amikora foliat lehuzom a celluxrol akkor a celluxon marad a porszemcse -
Lecs@
addikt
-
huan
őstag
Szia!
Kipróbáltad a Nexus Root Toolkit v1.7.6 -ot? Rootolta?
Root után automatikusan fognak jönni a frissítések? -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
-
Ali G.
senior tag
sokat nem érsz vele mert nekem xperia s van, antutun adott most 12258 pontot, holott a régi antutun még a 9000-et sem értem el ugyanezzel a gyári 4.1.2-es ROM-al
azért ez érdekes hogy nekem is honnan került majdnem 4000 plusz pont? kb ennyit érnek a benchmarkok, ne törődj velük semmit sem érnek
rolcsibácsi: ne aggódj mert úgyis használat közben derül ki mit bír a teló, nem a benchmark fogja neked megjósolni soha...
-
leslien
nagyúr
nekem egyből ez van fent gratula a telohoz ,és milyen a telo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged