Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Feleslegessé vált egy ilyen, vadonatúj Nillkin tok piros színben, ha esetleg valakit érdekelne...
Ha nem kell senkinek, hétvégén felteszem valami apró oldalra.
-
Sanya
nagyúr
hol tudom megnézni, hogy eddig mennyit telefonáltam a nexus 4-gyel?
-
Lazsnak
tag
válasz
forintuser #11286 üzenetére
koszontem a hasznos linket
-
waccamár
senior tag
Nektek a Play milyen néven írja ki a telót? Enyém Barablu Mobile LGE Nexus 4 ... De miért Barablu Mobile? (hollandiába vettem a telót, helyi online shopban)
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
Ez a chrom beta jó ha bekerül ősszel az 5.0 iszonyú beta. Egyszer megállt görgetés közben jó két percre, és elindult. Utána üres oldalt töltött be többszöri frissítésre is.
Más
Antutu csontra fagyasztott, igaz a háttérben próbáltam böngészni is. Lassan de ment is, visszatértem az antutuba de az megállt úgy hogy kilépni sem engedett. Újraindítás után végig futott. Kukáztam, de megint odalett kb. 300 óra. Valami van abban, hogy ios-en nincs semmilyen tesztprogi. Viszont most nem melegszik annyira a gyári chrome. Van egy olyan érzésem, hogy ez a melegedés is az adatgyűjtésről szól.
Takarítottam, most van, maradt 56 appom, azóta megint minden szép és jó.
Az azért érdekes, hogy szűz rendszeren 16xxx pontot belakva 14xxx pontot érek el. Sebességben nem látok különbséget. Csak a biztonság miatt nem rootolok. -
forintuser
őstag
-
Lazsnak
tag
Sziasztok
par hete hasznalom mar a nexus 4-emet, elotte evekig egy galaxy s-et hasznaltam. Nagyon megszoktam mar a galaxy s-en a cm 10.1-et es a funkcioit, azt a telefont nem sajnaltam kokanyoltam ossze vissza es sosem volt vele gondom, mert nem is terveztem visszaallitani gyari allapotra.
Ellenben, szeretnem a nexus 4re is feltenni a cm10-et mert egy, hianyoznak a funkciok, ketto ugyis rootolni akarom hogy a kulso hddt felismerje rendesen.
A nagy kerdesem, tud valaki olyan leirast, (angol is tokeletes termeszetesen), ahol a cm 10.1-rol a gyari visszaallitasra leirja a lepeseket? olyat ugyanis nem talaltam.
Ha ehhez tudna nekem valaki egy leirast nagyon halas lennek, es utana neki is allok felrakni, csak lehet majd kesobb vissza szeretnem allitani gyari allapotra.
Addig is valaki irhatna velemenyt hogy a nexus 4-re a cm nightly buildje mennyire stabil, alkalmas-e a mindennapokra, galaxy s-en ugyanis tokeletesen mukodott nem erzekeltem problemat.
Elore is koszonom a valaszt
-
atike
nagyúr
Asztali dokkolót ki milyet használ?
Ezt néztem ki, nem a legolcsóbb az igaz, de legalább elvileg tokostól is bele lehet rakni a telót...
-
törölt tag
válasz
nzolo76 #11279 üzenetére
a nightly az ilyen napi frissítés, mindig az aznapi kódot összerakják egy kiadásba. az experimental az ennél egy fokkal stabilabb, oda már válogatva kerülnek be módosítások, nem minden ömlesztve, ami az aznapi munkából jött. az rc pedig release candidate, ez a stabil kiadás előtt próba verzió, elvileg az összes funkció (sőt, jóformán az az egész kód) benne szokott lenni, ami majd a stabilban benne lesz, csak tesztelési céllal előbb kiadják.
egyébként hónapok óta nightly-t használok a telefonon, teljesen stabil, soha nem volt emiatt gondom. -
nzolo76
tag
Srácok, valaki össze tudná foglalni nekem, hogy mi a különbség a CM10.1 rom különböző kiadásai között? Van a N4-re Nightly, Experimental, és RC is. Ezek miben különböznek egymástól?
-
FearTomi
őstag
válasz
gery2123 #11272 üzenetére
Hát jah, a Chrome-mal ez az egyetlen baj szerintem, mármint az, hogy zabálja az aksit! Ez a probléma amúgy megjelenése óta jelen van, nem tudom miért nem tudták eddig ezt megoldani, azért nem ma jelent meg
Amúgy, ha 3G-t használsz ne csodálkozz, hogy melegszik a telefon, az nem feltétlenül a Chrome hibája
-
törölt tag
válasz
Maxentius #11269 üzenetére
nekem most valami filléres ultravékony műanyag tok van rajta, kb 150Ft-ért vettem itt Kínában darabját. ez is eléri azt a hatást, hogy nehezebb benyomni egyszerre a két oldalt levő gombokat, de ez egy alapvető design baki, még ha kicsi is. olyasmi, mint amikor az i4-et bumperrel kellett használni, hogy legyen térerőd. csak az közvetlenül és komolyan befolyásolta a használati értéket, ez inkább csak bosszantó, figyelhetnének rá, hogy gyárilag ergonomikus legyen a telefon.
Bilux: igen, valami gesztusvezérlésnek én is örülnék, de egyelőre nem hiszem, hogy lesz ilyen komoly váltás a most megjelenő verzióban, talán majd fél év múlva. jól ki kell találni az ilyesmit ahhoz, hogy tényleg használható legyen. jeleneg van vagy 4-5 féle megoldás, de szerintem egyik sem igazán jó, nem találom egyiket sem kényelmeesbbnek, mint a jelenlegi felületet.
-
tybsen
addikt
válasz
#16820480 #11268 üzenetére
Nekem is oldalt kényelmesebb a bekapcsológomb volt már olyan telefonom például lg 4x amin a készülék tetején volt és állandóan fogás váltással kényelmetlen volt a használata.
Más: amennyire féltem és nem szerettem először az üveget a készüléken most annyira tetszik nagyon jó hozzáérni
-
törölt tag
válasz
zezoka #11267 üzenetére
Nekem pont tetszik, hogy oldalt van a gomb, csak az nem, hogy pont a hangerő gombbal szemben, mert amikor az egyiket meg akarom nyomni, akkor a másikra könnyen ráfogok akaratlanul. De már az előző 4"-os telefonomnál is kicsit zavart, hogy felül volt a power, mert kényelmetlen volt oda nyúlkálni (lezárni a képernyőt).
-
zezoka
őstag
Nekem még egy negatívum eszembe jut: hogy oldalt van a bekapcs gomb... Mindig mikor kiveszem a tokból (kétoldalt megfogva pont ott nyomódik - át kell állnom), már világít... Már a Samunál is utáltam, de valakiknek meg pont ez a szempont. Ízlések és pofonok.
De ennyi kompromisszumot felvállalok(tam).
Ellenben baromi jó a készenlét (én viszonylag keveset használom másokhoz képest).
Tegnap reggel 5kor vettem le a töltőről, és jelen pillanatban 61%on áll (azt tudni kell, h én du2ig melóhelyen nem használom, mert nem hozhatom be, éjjel meg ugye alszok, úgyh jóformán csak du van "nyüstölve"), igaz nálam kint vannak a kapcsolók a home-on (mobilnet, wlan, bluetooth, gps) , és csak akkor vannak bekapcsolva, amikor ténylegesen használom is, utánna rögtön nyomom is ki. ezzel baromi jól vissza lehet fogni. -
Bilux
veterán
Ez mind spekuláció, még a 4.3 sem lehet hogy lesz lehet csak 4.2.3 holnap kezdődik az I/O.
Telepíteni kell ezt az alkalmazást és a telefonon nyomon lehet követni mindent majd -
TomPack
őstag
válasz
zolikzolik #11252 üzenetére
Uhh, akkor én nem tudom mit telepítettem az elöbb! Ez màr működik.
-
SÖ
addikt
I/O infó [link]
-
zorromoto
senior tag
Elengedjétek meg hogy a figyelmetekbe ajánljam a boat browser-t. Nagyon jó gyors, okos testre szabható böngésző.
-
SÖ
addikt
válasz
zolikzolik #11252 üzenetére
Durva. Görgetés megdöntéssel nálad megy? Ez lesz az új OS-ben szvsz.
-
tybsen
addikt
válasz
gery2123 #11257 üzenetére
Én régen szerettem a chrome--ot, de egy ideje az opera mobilt használom és nagyon megszerettem.
Chrome nálatok nem jeleníti meg különböző betűmérettel a fórumos hozzászólásokat? Mert én gyakran látom hogy az egyik hozzászólás kisebb betűmérettel van megjelenítve mint egy másik. De ez nem a béta, hanem a gyári Chrome.
-
gery2123
őstag
válasz
tybsen #11255 üzenetére
Én s bántam meg hogy N4-et vettem, most is megvennem. :-D a swipe - öt nem használom, nekem a SwiftKey vált be. Na de az tuti hogy minden smoth ezen a készüléken. Bízom benne hogy ez így is fog maradni.
Más : a chrome bétát tesztelem, eddig jó, végre szinkronizálta a könyvjelzőimet is. Holnap a fogyasztás is kiderul. -
Csapi007
veterán
Olcsó gyári bumper nincs, főleg nem Magyarországon.
Drágát meg az Ebay-en kapsz. -
tybsen
addikt
válasz
gery2123 #11250 üzenetére
Köszi, akkor ennyi, így marad. nem vészes egyébként.
Nálam még ami van, hogy a fém keret a hangszóró mellett egy tizedmiliméternyire meg van nyomódva, alig látni, lefényképezni nem is lehet, mert nem látszik, csak ha úgy esik rá a fény, akkor látszik. Na de ezt tényleg alig lehet kiszúrni, úgyhogy ezzel nem is foglalkozom, A hangerőszabályozó gomb érdekelt de akkor ezzel sem foglalkozom.
Egyébként nagyon jó a telefon, pl. a swype sosem volt még ennyire smooth egy készülékemen sem, tényleg jó használni. Örülök, hogy N4 vettem
-
BoB
veterán
Ez egy az egyben olyan mint a Nilllkin tok. 4000 ft? lol
Az előbbi 1700 az Ebayen. Szsvsz hülye aki azt a Krusellt veszi az általad linkelt boltban.
-
zolikzolik
csendes tag
válasz
TomPack #11245 üzenetére
chrome beta én innen telepítettem
remélem menni fog!
-
Pőze
aktív tag
Tudnátok segíteni hol tudok olcsón venni gyári bumpert?
-
gery2123
őstag
válasz
tybsen #11249 üzenetére
Nekem is nyikorog egy kicsit, de engem nem zavar. Plusz ezért nem fogják cserélni szerintem. Nekem még az üveg és a króm között van egy nagyon vékony rés, max 1mm,de mivel össze van ragasztva és ha jól megfigyelem napsütés mellet csak akkor látom engem ez se zavar, mert láttam már képeken ugyanúgy ilyet. A többieknek is nyikorog szerintem a hangero gomb.
-
tybsen
addikt
Nyikorog a hangerőszabályozó gombom, tehát ha finoman hozzáérek de nem nyomom be, akkor nyikorog mint ahogyan egy műanyag nyikorogni szokott, amikor levegő van alatta és úgy egy kicsit be lehet nyomni. Nem nagy dolog de azért kétnapos telefonnál ezt furcsának tartom, van másnak is ilyen problémája? Cseréltessem ki? A bekapcsológomb tökéletes.
-
SÖ
addikt
Talaltam egy specifikus appot, de akinek ez hiányzik (nekem) az most örülhet. A telefonon felelhető - mailben kapott állományokat konvertál, és hálózatba kötve nyomtat. Ergo dokumentumokat papírosíthatunk.
Ja a neve: Cloud Print
-
TomPack
őstag
válasz
zolikzolik #11239 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de nem tudom előcsalogatni a teljes képernyős módot.
Nekem root jogosultsàgot kért, de hiàba àllítgatom, nem történik semmi.
-
SÖ
addikt
válasz
zolikzolik #11239 üzenetére
Köszi, ha nem kell root, már megy is fel.
-
czombos
tag
Lehet valahol Magyarországon kapni a készülékhez gyári LG Bumpert?
-
-
SÖ
addikt
Majd ha lesz googleplay.hu url
Negatívum: melegszik, törékeny, más nem is jut az eszembe. Viszont nem sok szó esik a hívás hangminőségére. Kristálytiszta és hangos - van akinek ez hátrány. Itt tökéletesen működik a zajelnyomás. Még nem kérdeztek vissza egyszer sem bármilyen hangos környezetben. Pedig volt BB-m is. -
margithid
veterán
Egész jó árba kezd lecsúszni a nexus 4, 100k alatt már kapható, gondolkodom is rajta rendesen
Milyen negatívumokat tudnátok mondani?
Szerintetek a gooogle playen keresztül mikro lehetne rendelni nexus készüléket? Csak mert akkor még olcsóbb lenne. -
Pőze
aktív tag
válasz
klasszsrac #11214 üzenetére
[link] itt is van pl
atike: hát akkor nem tudom, lehet csak kivagyok erre hegyezve. De más böngészőkkel fényévekkel jobb.
-
korpicschess
veterán
crDroid build 8 + Semaphore 0.8.0
-
SÖ
addikt
Valaki használta már a microUSB kimenetet power erősítő meghajtásra. Egyáltalán megjelenik az audió jel a microUSB-n? Találtam egy RCA/USB adaptert erre a célra. Jack-on lenne a legegyszerűbb, de veszélyes, mert ha meghajtom a telefont elszállhat az előerősítő.
-
korpicschess
veterán
Megjött a makró és széleslátószögű lencsém. Nem rakom még fel a karikát, ami odafogja, gondoltam majd ha megjött a karcálló hátlapi fólia.
A makró lencsét viszont elbírja, odatapad a telefonhoz. Igaz be kell pozícionálni, mert kicsit odébb húzná, de teljesen jó, rajta marad. Egyben már nem bírja el (széleslátószögű), viszont tényleg működik.
Makrónál marha közel kell rakni a telót, így kézben nehéz, tulajdonképpen egy supermacro képességet ad neki. -
Seth1
tag
válasz
zezoka #11198 üzenetére
Nekem van ilyen tokom is meg Ringke Slim is és mindkettőt szeretem.
A Fusion-t használom többet mert az jobban véd és tettem elő- hátul és az oldalakra is Gadgetshieldz fóliát. (Maximum Protection with Case Optimized Screen Protection) -
Maxentius
addikt
Érdekesség: ha a bootloader-t nyitjuk, visszazárjuk és ismét kinyitjuk, majd adb-n keresztül ráflashelünk egy recovery-t, amiben a wipe cache opciót is használjuk, nem törlődik a háttértár tartalma...
-
korpicschess
veterán
Végül vettem egy ilyet liciten: [link]
1,61 GBP-ért. -
diodd
tag
válasz
Pistiboy88 #11153 üzenetére
köszi. rendeltem ma egy bumpert, védi majd a hátlapot és matt fekete. nekem ez a sárga nem annyira jön be
-
TomPack
őstag
Stock romról épp emiatt vàltottam. Nekem a tökéletes böngésző az Andriod böngésző. Nem is értem miért nem telepíthető a Play-ről. A Chrome is jó lenne, ha lehetne teljes képernyős módban hasznàlni. A scrollozàs közbeni akadozàs nàlam elmúlt, miutàn vissza àllítottam a gyàri àllapotàra. Valamelyik frissítés hozta magàval ezt a ficsőrt.
-
SÖ
addikt
válasz
TomPack #11199 üzenetére
Remélem a Chromot mert melegszik. Sok böngészőt kipróbáltam, de mindig visszatérek a fene egye meg. Betűméretet egyegyül a Chrome kezeli normálisan, és a kártya szerű tabok egyszerűen csodálatos. Lehet billegtetni a G senzorral.
Nagyon gyorsan lehet vele dolgozni. Nagy pozitívum, hogy nem felejti el a már betőltött oldalakat offline-ban sem.
Más
Az egész telefon szoft felépítése olyan értelemszerű, hogy iOS-en sem igazodtam el ennyire gyorsan. Multitaskja meg a legjobb a platformok között. Nem csak jól átlátható, de piszok gyors, és minden hiedelem ellenére a legtöbb appot be is zárja, ha nem érinti a rendszert, v. Skaype jellegű. Sok baromságot hallottam már a droid hibáiról, amik a Nexussal sorba dőlnek meg. A fekete levest a külsős gyártók hibás felületeik főzik, ezt kéne valahogy felszámolni, és egyenrangú lehetne az iOS-el. -
BossBoss
őstag
válasz
korpicschess #11191 üzenetére
Thx! Rendeltem én is 3-t! Bár nem vagyok a fóliák híve, de ki tudja. még be is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest