- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Ezek még csak a kezdetek, várjuk a folytatást.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fitzgerald #98 üzenetére
Picit olvass vissza.
-
Fitzgerald
veterán
Amúgy ez az ART hogyan és mitől lesz jobb, mint a Dalvik? Én most állítottam át Dalvikról ART-ra a runtime-ot a készülékemen, zéró a teljesítménybeli különbség...
-
Nem lenne gáz, ha nem írnának mindent arra. A Flash egy hulladék, főleg, ha a programot sem írják meg rá rendesen. Tipikus példa a FB-os játékok, amik képesek leültetni egy i7-es notebookot.
Szóval eltűnhetne a flash, de egyelőre nem úgy néz ki.[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
flash-
veterán
válasz
WonderCSabo #82 üzenetére
vannak böngészők és megoldások de egyik sem stabil.
ha fut is tehát a flash, sok a gond, a bug,nincs fejlesztve..
azért ez elég nagy gáz szerintem.. -
válasz
#32839680 #80 üzenetére
Az a gép amin 480p nem megy flashben az minimum akkora hulladék mint a flash. A gépek fejlődését figyelembe véve egy 10 vagy még több éves gépet használni (és ezek régebbiek mert 3GHz+ P4-en megy a 480p), olyan mint ha egy trabanttal mászkálnál. Ezeket talán még egy 1.5Ghz dual krait is leveri, egy sd800 meg megeszi, pedig ezek mobil procik.
-
válasz
WonderCSabo #82 üzenetére
Nincs.
-
norbert1998
nagyúr
láttam a developers-esről egy videnyót, hogy hogynéz ki, és milyen. majdnem rámentem az államra a kerekesszékemmel
-
flash-
veterán
csak úgy halkan kérdezem:
mi van a flash el?
már pár éve befejezték a fejlesztését androidra, és egyre kevesebb flash oldal használható problémamentesen
pl farmerama androidon már használhatatlan, stb..különben totál igaza van (#23) hozzászólásban ddaydome-nak.
és ne ne gyertek már ezzel a nexus-t kell venni szöveggel mert ultra szánalmas.
Az Android nem arról szól hogy nexust kell venni...egy 20-30 ezres androidos telefonnak is normálisan kellene működnie.
azért 6-7 évvel ezelőtt egy 30-40 ezres telefon akadásmentesen működött, ma meg ez nem mondható el a hasonló árú készülékekről..mi lesz itt 2-3 év múlva már ha nem 200 ezerért vesz az ember telefont akkor pár hét alatt megtelik a tárhely,és akadozva jön be a youtube?
azért nem érzitek hogy egyre drágább az a telefon kategória ami használható sebességet és megfelelő tárhelyet ad?
de úgylátom nektek csak dől a pénz hogy ez nem zavar titeket...[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Vannak azért bugok/problémák szép számmal, nem hiába developer preview ez még. [link]
-
DarkByte
addikt
Ez nekem új infó volt, emlékszem hogy amikor még újdonság volt a Nexus 5 ez volt az egyik összehasonlítási alap valamelyik Google Play Edition-ös Motorola-val azon ment a Google Now azonnali parancs vezénylés, az N5-ön pedig meg kellett nyomni a mikrofon ikont is.
Mod: rosszul emlékszem. A Moto X volt az említett mobil és annyival tud többet hogy még standby-ból is fel tudott ébredni az "OK Google" kifejezésre. [link] Ezt a Nexus 5 nem tudja továbbra sem.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Úgy látom nem különösebben izgat senkit a téma.
Én felpakoltam, mostanra beállítgattam mindent ismét. Nekem még a Nexus 5-ön a bootloader se volt nyitva eddig.
Egyelőre tetszik, arra nem jöttem még rá hogy a notification sávon hogyan lehet egyszerre minden múlandó figyelmeztetést eltüntetni. Csak jobbra kipöcköléssel tudtam eddig őket kinyírni.Program inkompatibilitással nem találkoztam eddig, mondjuk kb. egy tucat plusz alkalmazást használok a Nexus-on szóval nem szoktam hülyére pakolni a telefont.
Most már Nexus 5-ön is megy az hogy ha feloldod a képernyőzárat akkor egyből mondhatod hogy "OK Google". Eddig nem nagyon próbálgattam de most néztem és gondolkodom rajta hogy lehet ki kellene próbálni hogy a kocsiban a Bluetooth képes autórádiónál valami gyors gombra rá lehetne-e tenni mert így könnyebb lenne gyors hívni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WonderCSabo #68 üzenetére
A második részeben a g+-os postnak elég érdekes assembly kód született, ott írja is, hogy nincs semmilyen optimalizáció.
-
intelMMX
senior tag
Régi cuccra úgyse nagyon lesz ez a izé.
Újat meg vegyen a halál sokszázezerért. Jó a 7éves E1100 is -
válasz
WonderCSabo #65 üzenetére
Érdekes, hogy miért ilyen optimalizálatlan a compiler.
-
Fitzgerald
veterán
Hát, nem az Android L miatt fogok készüléket cserélni a következő 1 évben.
-
pakriksz
őstag
nem tüntetik el a VM-et, marad kompatibilitási okokból. Csak nem lesz használva ha AOT-ként fut, vagy is csak 1x amikor legenerálja a natív kódot.
De valahogy így van, bár ha van eszük az utóbbi teljesen értelmetlen("MDIL") lépést kihagyják.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
azopi74
addikt
Ja, ok, tényleg megkevertem kissé a dolgot a bytecode-dal.
De biztos vagy abban, hogy teljesen eltüntetik a VM-et, és végső gépi kódra fordul le bytecode-ból installálskor a cucc? Nem pedig ez is valami gépfüggő köztes MDIL-re ( Machine Dependent Intermediate Language), mint a WP8-nál? Ott is a CIL (Common Intermediate Language) van feltöltve a store-ba (a bytecode megfelelője), és abból csinál telepítéskor MDIL-t a rendszer, de az még nem végső gépi kód, abból a VM interpretere csinbál gépi kódut futásidőben. Nem így van az ART-nél is? -
Bár alapvetően igaz, amit írsz, viszont most már az ART nem csak AOT. A cikk is írja, hogy 3 fordítási lehetőséget kínál/ismer: Ahead of Time, Just in Time, interpreted.
Ezt írom azoknak is, akik örülnek, hogy végre vége az elavult JITnek... nincs vége, csak lett más is.
Tegnap még működött...
-
sb
veterán
válasz
eastsider #29 üzenetére
A dizájn nem része egy szoftvernek?
Ill. itt nem csak dizájnról van szó, hanem azzal együtt mindig az ergonómiáról is.Akármilyen f*sza lehet szakmailag, ha utána hánysz tőle vagy épp lassabban, kényelmetlenül tudod csak kezelni.
Azzal egyetértek, hogy a flat dizájn se nem esztétikus se nem túl funkcionális/ergonómikus. Feleslegesen hagynak ki vizuális lehetőségeket ezzel.
A színekkel viszont nincs gond. Agybajt kapok a win8 16 színű dizájnjától meg az egyszínű, nagyon trendi mesterművektől. Office 2013-ban kb egy rohadt szín nincs, 2010-ben egy pillantásra látsz minden fontosat a színekből.De ugyanez pl. igaz az android settings-re is. A színesben 0.5mp alatt kiválasztod szín és ikon alapján a keresett menüpontot scrollozás közben is. Az egyszínűben akkor is tovább tart, ha tudod fejből, hogy a 10. menüpont az amit keresel.
Csak mert jól néz ki, hogy minden szürke meg p. az ikonok is egy dizájnra épülve hasonlóak. -
pakriksz
őstag
eléggé megkeveredtél... bytecode-ra fordult eddig is mindig abban a pillanatban amikor az APK-t megcsinálják. Majd a JIT fordította és optimalizálta menet közben a bytecode-ot natív kódra. Most az lesz, hogy APK-ba kerül a bytekód, telepítéskor pedig a bytecode-ból natív kódot generál, és az fog futni...
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Androidon van natív API nagyon rég óta, nem csak a dalvik, az AOT pedig nem virtuális gép csere, hanem nincs virtuális gép, natívra fordul a program.
-
pakriksz
őstag
Dehogy használ... Az egy dolog hogy mit szeretnél és mit hiszel, és másik dolog hogy mi történik.
-
Az Android alapjat egy linux kernel adja. Ez kozvetlenul a hardver felett van ez a reteg. Ezen a retegen futnak a komolyabb programok. Igen am, de erre nem egyszeru fejleszteni mert nincs meg egy reteg, ami egyszeru API-t kinalna. Ezert kitalaltak a virtualis gepet (hasonloan az Oracle-hoz) amin keresztul egyszeruen elerhetok a periferiak. Erre az Oracle-hoz hasonloan Java-ban lehet fejleszteni. A problemat az okozza hogy a virtualis gepen fut minden alkalmazas, azaz ennek a retegnek gyorsnak, de eroforras kimelonek kellene lennie. Ezt hivjak Dalvik-nak, es ezt akarjak lecserelni egy korszerubb virtualis gepre.
MOD: Bocsi, felre ertettem a kerdest. Ennek ellenere kint hagyom, mert sokan nincsenek tisztaban.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
aizen92
addikt
Legfontosabb lemaradt a cikkből! VR cardboard
Ezek se normálisak!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gery2123
őstag
Na végre valami változás külsőleg. Nekem nagyon tetszik így elsőre, persze ha használni fogom akkor majd kiderül mennyire jó. Újítások vannak, szerintem nem is kevés. Végre dobják a dalvik teljesen.... Csak jönne már.
Akinek pedig nem tetszik az majd vesz TouchWiz, Moto Blur, LG Flat ízét.... De a Windows metrója persze.....-- PSN_ID: GerY2123
-
LOLZ, nem egy 2005-ös KDE-t kéne betenni képnek, hanem egy mostanit...
Különben a fene tudja, az OS kinézete 3 percig érdekes kb. egy értelmes embernek. Hogy hogy megy, az már sokkal inkább.
@ddaydome: "Függ a gyártótól, típustól és még attól is, hogy épp mennyire szartak az optimalizálásra"
Ja, nem árt utánanézni, mit veszel... Azon is röhögök, hogy az asszony Samsung tabletjén 50 ezerért nincs szabvány USB csati, az én nagyonkínai roncshalmazomon van.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
WonderCSabo
félisten
Katasztrófa ez a topik.
A kevés értelmes kérdés közül egyre tudok válaszolni: Java 7 már támogatott március óta minden featurejével, de a try-with-resources csak KitKaten megy.
-
Szatyor95
senior tag
s3nsivity, azopi74:
Nekem például azért van bajom ezzel a felülettel, mert már most unalmas, főleg úgy, hogy ez már a 3. olyan rendszer mobilos szinten, amit flatesítettek. Legalább egy nyomorult témakezelőt tennének bele, mint ahogy a CM-ben is van. Akkor egy szót nem szólnék.anaqer: Hiába a "szép" belső, ha ronda a külső. Aki jobban ért hozzá, az úgyis kiiktatja ezt a felületet, ha rondának tartja. Egyébként meg pont, hogy nem kéne moderátori figyelmeztetés. Ugyanis senkivel nem személyeskedtünk, ráadásul az ő jelképük a szivárvány színű zászló. Ez a UI pedig arra hajaz. Arról nem is beszélve, hogy mióta tilos bármire azt mondani, hogy... Nekik sincs több személyiségi joguk, hogy ne mondhassuk ki, micsodák. Cserébe ha engem valaki "sértő" szóval illet, én elfogadom. Én is "sértegetek" mást, ő is "sértegethet" engem.
Nyugodj békében Integra!
-
Ezek szerint marad az iOS mint elit platform. Főleg az új API-kal, mint pl a Metal. Bár valószínűleg a droidot a töredezettség miatt sohasem lehetne annyira optimalizálni mint az iOS-t,
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Meridani
tag
válasz
s3nsitivity #30 üzenetére
Szerencsére már holnap a kezemben tarthatom :-D remélem annyira stabil lesz mint annak idején az art
-
azopi74
addikt
Természetesen nem a ms találta fel a spanyolviaszt, flat design létezett a win8 és a wp előtt is, de ők voltak az elsők, akik az egész OS GUI-ját, az egész platformot flat design alapokra helyezték (a kivizelezés más kérdés, azon lehet vitatkozni
) De ezt azért nem lehet tőlük elvitatni.
-
Azzal mindenképpen vitatkoznék, hogy "semmi plusz, mert helyenként lassabb" - pl. nagyon nem mindegy, hogy milyen helyeken lassabb (AOT sokkal jobban ütemezhető üresjáratra, mobilon ez kézzelfogható - pun fully intended - UX bónuszokat hoz).
(Mellékszál - tudunk arról valamit, hogy miként állnak Java 7-8 támogatással, mi a policy ezzel kapcsolatban...? Amikor legutóbb szöszmötöltem Android fejlesztéssel, még szigorúan JDK6 voltak, de azóta nem követtem...
)
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
pakriksz
őstag
A JIT nem a 2000-es évekből hurcolt, viszont az AOT az 1960-as évek óta hurcolt
Egyébként semmi pluszt nem fog jelenteni (mert helyenként még lassabb is mint a JIT, nemhogy gyorsabb), max annyit hogy a divatból és tudatlanságból fikázók, kereshetnek egy másik dolgot amire rászállhatnak.
(az különösen ironikus hogy a fikázók egy része, vindóz fónt használ, annak a jó kis .net-es alkalmazásaival, ami akkora JIT mint a ház...)[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
válasz
eastsider #26 üzenetére
Én meg mindkettőt használom jó ideje, mindkettőnek vannak (inkább csak voltak) előnyei/hátrányai, de annyira közelít a két platform egymáshoz, és a jó dolgokat átveszik egymástól, hogy ezek a különbségek egyre inkább elmosódnak.
"gyorsabbnak nem gyorsabb, mint a droid. rondább, egyhangú" ezekkel azért vitatkoznék...
"és még zártabb is sokkal" ez viszont igaz. Google is szeretné zártabbá tenni a droidot, ha tehetné
-
s3nsitivity
addikt
áh, ez csak vélemény nyilvánítás, szerintem ezt még nem kell moderátorozni.
Nem vagyunk epölék, hogy megsértődjünk rá.Szerk.: Amúgy szerintem igen baba lett, már várom, hogy a karjaimban tarthassam.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Végre kezdenek túllépni a 2000-es évekből hurcolt JIT rendszeren, meg Project Volta, csupa hasznos dolgok - erre nyígtok itt, hogy buzis* dizájn így meg úgy...
A flat amúgy sem az iOS7-ről vagy a Microsoft-tól lett bekopipésztelve: anno már a GB -> ICS egy komoly váltás volt ebbe az irányba, és azóta is folyamatosan erre terelgették a dolgot...
(*mellesleg ezekért minimum egy moderátori figyelmeztetés járna az érintetteknek...)
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
s3nsitivity
addikt
Na igen.
Meglesz a gogole által ellenőrzött standard plusz a google fogja szolgáltatni rá a systemet a szolgáltató beleszólása nélkül (ezt értettemé n félre az IO-n.) Tehát amit megveszel az csak a készülék mindent a google felügyel.
Remélhetőleg a one plecsnis készülékek belépő és alsó kategóriában aratni fognak." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
eastsider
nagyúr
-
azopi74
addikt
"Én elvesztettem a bizalmam az Android platformban. Az eddigi tapasztalataim alapján totál zsákbamacska, hogy milyen telefont vesz az ember belépő / közép kategóriás telefonoknál. Függ a gyártótól, típustól és még attól is, hogy épp mennyire szartak az optimalizálásra"
A ma bejelentett Android One megvan? Pontosan ezt a problémát hivatott orvosolni. -
pakriksz
őstag
na látod csájníz készüléken nem lenne ilyen gondod, mert ott fos custom felületek, és nagypofájú reklámok helyett, inkább tárhelyet, hardvert adnak
De ennek semmi köze nincs az androidhoz, a kis tárhely a hardvergyártó sara.
A leszedhetetlen programokat, is a hardvergyártódnak/szolgáltatódnak köszönd akik felrakták rá. Egyébként le lehet szedni, root joggal(ez sem az android hibája, a gyártó/szolgáltató rakta fel ezeket úgy hogy csak rootként lehessen leszedni, ugyan is nem akarják hogy leszedjék az emberek).
Az hogy lassul egy app a frissítésektől pedig a fejlesztőknek köszönhető, nekik írjál. A jobb appoknál fordítva van...
[ Szerkesztve ]
-
ddaydome
senior tag
Én elvesztettem a bizalmam az Android platformban. Az eddigi tapasztalataim alapján totál zsákbamacska, hogy milyen telefont vesz az ember belépő / közép kategóriás telefonoknál. Függ a gyártótól, típustól és még attól is, hogy épp mennyire szartak az optimalizálásra. Örülök, hogy nyílt forráskódú, van belőle 50.000 féle, de sajnos a minőség és a felhasználó rovására megy szerintem. A barátaim közül, akik egymást nem ismerik és WinPhone 8-at használnak, javarészt azt mondják, soha többé droid. Valahogy ez meggyőzőbb nekem, mint a sok cikk a szintetikus sebességtesztekkel, meg mindennel. Valami kezd kiveszni nekem a Google-ből, ami régen megvolt, vagy pedig annyira természetessé vált, hogy már hidegen hagy.
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
eastsider
nagyúr
végre full kihal a #33b5e5 (holo kék). amióta megjelent vártam ezt a pillanatot
tdk.112: mi a baj a KDE-vel
[ Szerkesztve ]
-
tdk.112
aktív tag
Nyilván az a baja vele, hogy a Linux fanok szerint a design és formatervezés csúcsa és etalonja ez:
Manapság minden flat meg minimalista. Bezzeg a régi jó Linux időkben, amikor még Paint-ben rajzolta vérlinuxos49 felhasználó az ikonokat...
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
.mf
veterán
Biztos jó lesz... az új készüléket vásárlóknak. A régiek pedig le vannak tojva. Mennyit ígérgették az én telefonomra is a 4.4-et is, de máig nem jött ki 4.2-nél újabb, amivel eleve vettem...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
azopi74
addikt
válasz
Szatyor95 #14 üzenetére
Mi a baj a flat design-nal? És mitől buzis? Szerintem sokkal buzisabbak a nemrég divatos agyonzsúvolt, barokkos, csillógó-villogó, ízesített, illatosított, foszforeszkáló gumioóvszerre emlékeztető GUI-k. Hál' istennek, ha lassan is, de végülis észhez tértek a GUI designerek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Szatyor95 #14 üzenetére
Nem tudom mi bajotok van nekem nagyon bejövős lett.
Lehet kicsit túl színes lett de legalább jól van dinamizálva és ha nem lesz laggos akkor a sok casual usernek megy az ... "u nézd má mozog."
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Szatyor95
senior tag
Ezt a platformot is elqrták. Remek. De nembaj, mert úgyis olyan menő ez a flat dizájn, hogy a már felnőtt 12 éves taknyosok azt hiszik, hogy "ájóesz!!!!négy!!". Remélem a CyanogenMod nem veszi át ezt a baromságot, és legalább azzal lehetőség lesz egy olyan rendszert használni, ami nem úgy néz ki, mintha valami Budapest Pride kiadás lenne.
Nyugodj békében Integra!
-
ddaydome
senior tag
A tárhely mérete elegendő, hisz a program mérete csak jelentéktelen módon csökken egy frissítés leszedésével!
Tehát a frissítési része hibás úgy, hogy még a hibaüzenet sem jó!
Frissítés eltávolítása (előző verzió lesz) > frissítés és egyből jó!
-
ddaydome
senior tag
Még egy lökés nekem az MS felé!
Biztos tök jó lesz, de mire ide ér és nekem is elérhető lesz az kb. 4 év. Nekem meg már most elegem van az Androidból és már csak a "hűség" köt hozzá. Állandóan bohóckodni kell vele, hogy pl. feltelepítsek valamit, mert "nincsen elég hely", pedig csak el kell távolítanom a régi verziót és rá a frissítés és érdekes működik mindezt egy Sony telefonon nem csájníz készüléken. Azt hiszem az MS mostanság tud előnyt kovácsolni, ha nagyon ügyes. Ja és egyáltalán nem érdekes számomra a google sok felesleges újítása, amit el sem érni az országban, vagy nincs is rá szükségem, de az ismerőseimnek sem. Az meg végképp felháborít, hogy nem tudok olyan progikat leszedni amit nem is használok és nem is fogok, amit meg használnék, akkor ment gyorsan a telefonon amikor megvettem, kb. 8 frissítéssel ezelőtt, amikor még tudtam is használni, mert nem volt csigatempójú.
[ Szerkesztve ]
-
Így kell lassan elveszíteni a versenyt. Hoztak valamit, ami nem éri el a konkurenciát, csak megközelíti, ugyanakkor kicsit sem jövőbe mutató technológia. Lassan ideje lesz feladnom a ragaszkodásom az Androidhoz.
-
Crytek
nagyúr
Valamit alkothatnának már minden jó game csak IOS-re jön
Next PC Upgrade: 2022
-
mirtex
csendes tag
Néztem is az új dizájnt.
Nagyon nem tetszik, amerre az M$ és ezek szerint a Google is megy.
Minden mindenhol ugyanúgy néz ki - ezzel még nem is lenne baj - de az új dizájn nagyon helypazarló.
Mutatták a Keynote-on, hogy milyen volt a gmail előtte/utána, és ahogy átszabták, hopp egyel kevesebb levél fért ki a képernyőre...
Mennek el a kompakt, funkcionális dizájn felől, a helypazarlő, keret nélküli, egynek látszó kinézet felé (A billentyűzet is ilyen volt, és nagyon nem tetszett, ahogy a betűk között nincs elválasztás).U.I.: Nem is beszélve az új gombokról: a háromszög, a karika, meg a négyzet. Mint a jelek az oviban.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35 -> Siemens ST60 -> Sony Ericsson W810 -> Sony Ericsson Aino -> Sony Ericsson Arc S -> Nexus 4 -> Nexus 5x -> HTC U11+ -> Pixel 6
-
aizen92
addikt
Ezt se gondoltam volna, hogy az első I/O-s hír itt PHn és nem mobilarenán lesz.
Javítva a Dalvik. Gyors volt, köszi
(#4) Oppenheimer: igazad van. Ott a célközönség a 86. leaked iphone/htc/samsung csúcs teló képére izgul.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gabyka
aktív tag
Őőőő...mi az a davlik? ...következetesen...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google operációs rendszere alapvető fejlődésen megy keresztül, melyek alapjait az ART és az AEP adja.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest