- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
Még egy lökés nekem az MS felé!
Biztos tök jó lesz, de mire ide ér és nekem is elérhető lesz az kb. 4 év. Nekem meg már most elegem van az Androidból és már csak a "hűség" köt hozzá. Állandóan bohóckodni kell vele, hogy pl. feltelepítsek valamit, mert "nincsen elég hely", pedig csak el kell távolítanom a régi verziót és rá a frissítés és érdekes működik mindezt egy Sony telefonon nem csájníz készüléken. Azt hiszem az MS mostanság tud előnyt kovácsolni, ha nagyon ügyes. Ja és egyáltalán nem érdekes számomra a google sok felesleges újítása, amit el sem érni az országban, vagy nincs is rá szükségem, de az ismerőseimnek sem. Az meg végképp felháborít, hogy nem tudok olyan progikat leszedni amit nem is használok és nem is fogok, amit meg használnék, akkor ment gyorsan a telefonon amikor megvettem, kb. 8 frissítéssel ezelőtt, amikor még tudtam is használni, mert nem volt csigatempójú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megújult a PROHARDVER!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Jogász topic
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged