- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
"az első csere az itthoniakból volt"
Nem újat vettem, hanem az itthoni használaton kívüliekből tettem be másikat. Azok is alaplaphoz adott sata kábelek tehát nem ilyen legalja vezeték. Ezért mertem kizárni hogy az okozza, de hátha így most vettem újakat.(#12) Dany007: Win reinstallon már túlvagyok. De a problémakereső metódus nem rossz.
(#10) Simon02: Nem kizárt amit írsz, meglátjuk. A 33db gyanús szektor attól is lehetett (?) hogy egy időben nagyon sok (értsd napi többszöri) áramkimaradások voltak. Valószínű nem tett jót a HDD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest