- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #23 üzenetére
Cserélve de a probléma fennáll. Igaz érzetre mintha ritkábba jelentkezne.
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
"az első csere az itthoniakból volt"
Nem újat vettem, hanem az itthoni használaton kívüliekből tettem be másikat. Azok is alaplaphoz adott sata kábelek tehát nem ilyen legalja vezeték. Ezért mertem kizárni hogy az okozza, de hátha így most vettem újakat.(#12) Dany007: Win reinstallon már túlvagyok. De a problémakereső metódus nem rossz.
(#10) Simon02: Nem kizárt amit írsz, meglátjuk. A 33db gyanús szektor attól is lehetett (?) hogy egy időben nagyon sok (értsd napi többszöri) áramkimaradások voltak. Valószínű nem tett jót a HDD-nek.
-
Giot
addikt
Vettem egy teljesen új sata kábel szettet a géphez (az első csere az itthoniakból volt), és a tápkábelt átalakító nélkül használom a HDD-khez.
Bár nem hiszem hogy ez a hiba de egy próbát teszek. -
Giot
addikt
Win7 lemezről, SP1-el.
VGA igen, ram nem de a ram hiba inkább kékhalál, és vagy restart. Onnan nem tér vissza a win.
Friss driverek OK.(#2) Zoli0726: A HDD más konfigban nem hozott ilyen hibákat, ha hibás lenne jönnének a badsectorok nem?
Itt konkrétan adatkommunikációs hibák vannak. Adatvesztés nincs.(#3) Dr. Romano: Win reinstall most volt, OEM lemezes a winem nem tudom hányszor engedi még aktiválni az MS. De utánnanézek
Inkább az zavar hogy a 3THDD-n is megjelent az első adatkommunikációs hiba. Ezért is gondolom hogy máshol a hiba.(#4) Krugszvele: Ha nem marad más akkor ez lesz. Most veszek egy újabb garnitúra Satakábelt hátha ez is hibás.
To all:
Egyébként szoftveres hiba okozhat olyan adatkommunikációs hibákat hogy bekerüljön a HDD naplójába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest