Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
"az első csere az itthoniakból volt"
Nem újat vettem, hanem az itthoni használaton kívüliekből tettem be másikat. Azok is alaplaphoz adott sata kábelek tehát nem ilyen legalja vezeték. Ezért mertem kizárni hogy az okozza, de hátha így most vettem újakat.(#12) Dany007: Win reinstallon már túlvagyok. De a problémakereső metódus nem rossz.
(#10) Simon02: Nem kizárt amit írsz, meglátjuk. A 33db gyanús szektor attól is lehetett (?) hogy egy időben nagyon sok (értsd napi többszöri) áramkimaradások voltak. Valószínű nem tett jót a HDD-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- Apple iPhone 16Pro 128GB Kártyafüggetlen 3Év Garanciával
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest