Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
t72killer #194 üzenetére
Oké, ezért írtam, hogy a programjaidhoz megfelelő CPU-t kell venni.
Ha te 1280*720-as felbontáson akarsz Starcraft II-t játszani, akkor vegyél K-s i3-at, ennyi*.bizony a mostani csúcs intel procikat is rendesen le tudja terhelni egy komolyabb multi
- Nem, a helyes megfogalmazás az, hogy a mostani csúcs intel procik pár magját is rendesen le tudja terhelni egy komolyabb multi. mert ott se fog 5-6 szálat kihasználni.
Egyébként ha minden új hardvert arra fejlesztenének, hogy jól futtasson ezer éves, de népszerű játékokat, akkor most a 10GHz-es Pentiumok korát élnénk... igaz semmi másra nem lennének jók, de a népszerű játékok jól futnának rajtuk.*: tudom nem fogsz, mert közben meg HEDT-szintű többszálas teljesítményre is igényt tartasz ha jól tudom fotó vagy videófeldolgozáshoz, nyilván maximum 1800X árban... erre még egy kicsit várni kell, de hál Istennek a változás beindult.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Szemüveges topik
- Trollok komolyan
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest