- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #49 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
-
dezz
nagyúr
Most ez tényleg 4K nélkül ennyi?
(#23) Integra: Mondjuk ez a felbontástól független, a látótérkitöltést veszi alapul, kimondottan mozizáshoz. SD tévézéshez egy kicsit tényleg túl közeli...
(#25) RyanGiggs: A THX-nek elég nehezen tudna megfájdulni a nyaka...
(#29) wednesday: Miért, te a 10m-es mozivásznat 50m-ről szereted nézni?
(#37) Möhe: Miből gondolod, hogy nem esne le tőle az állad? Vagy így próbálod lebeszélni magad a vásárlásról?
-
blackydan
senior tag
Nem lenne rossz, amúgy is akartam egy válaszfalat
-
lujó55
addikt
válasz
kiskaktusz #42 üzenetére
hát az asszony nálam is cirkuszolna ha a fizetésem egy negyedét erre költeném
-
lujó55
addikt
"...Dél-Koreában és Kínában vásárolható majd meg. Az előbbi a hazai pálya miatt magától értetődő, de utóbbi is logikusan hangzik, tudva, hogy jön az olimpia, ahol a kínai sportolók várhatóan ismét tarolni fognak."
ok-okozat? azért kínában jelenik meg először, mert az olimpikonjaik jobbak? akkor nem azért mert olyan rohadt gazdagok, hogy zsebből meg tudják vásárolni?(#13) kiskaktusz: jó a kérdés!
-
Möhe
addikt
Mostanában előbbre való a tv internetes és a kézjelek vezérlésével foglalkozó része,mint hogy leesen az állam attól, hogy milyen képet ad? Ideáig is eljutottunk. Trend (deumvára útálom ezt a szót) lett mindenből,a tényleges funkció kezd háttérbe szorulni. Az ára.....
Szerk: Inkább már egy projektort ,bár kínai maffiózóknál lehet ez jobban bejön
-
szokolzs
csendes tag
Egy dolgot nem értek:
"A termék természetesen vezérelhető hanggal, valamint gesztusokkal"
"a beépített kamera és a mikrofon hiányzik"Akkor ez most? Vagy én értek valamit félre?
-
szben05
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Nekem is ugyan ez jutott az eszembe
-
lcee79
addikt
Remélem 2014-2015-re legkésőbb, már a 75-80 col lesz a "normális" tv méret
És akkor mire le kell cserélnem, a mostanit, akkorra 200.000 magyar forintért már lehet ilyeneket venni.
Szerintem ez simán elképzelhető, és reális is (max. az ár lesz kicsit magasabb)
13-14 éve 4 milla volt a plazma tv, 42 colban, kb 800*480-as felbontással
most 150.000-ért lehet ilyet kapni, vagyis jobbat -
cbr688
senior tag
nincs messze az olimpia,már csak erre futotta a mérnököknek...ez egyértelmű, az olimpia után rögtön olcsóbb lesz.
-
Integra
titán
válasz
RyanGiggs #25 üzenetére
rendszeresen nézek 100as vásznon 3.5 méteres távolságból focimeccseket és más sport közvetítéseket fhd-ban, pont jó a távolság, feldolgozza az agyad, thx-nél sem hülyék dolgoznak, igaz én saját szemre lőttem be, csak utólag tudtam meg, hogy valóban ez az ajánlásuk is, szóval nem tévedtek ők sem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja végül is jobb lenne ha 4K lenne csak szerintem feleslegesen. Tudtommal nincsenek 4K-s műsorok se Kínában se Koreában, sőt Blu-Ray filmeket sem láttam még 4k felbontásban(ez mondjuk az én hibám, lehet hogy már bőven léteznek ilyenek)
De egyébként igazad van, gondolni kellene a jövőre is.
-
.mf
veterán
válasz
kriszpontaz #11 üzenetére
Szerintem nem a tv-re gondolt
Hogyhogy nem 4K? De most komolyan, ha abszolút csúcskategória, zászlóshajó akar lenni, akkor már azt is elvárnám. Mondjuk nem mintha meg tudnám, vagy lennék hajlandó, megvenni, sőt, már vagy tizenéve tv-m sincs.
-
RyanGiggs
őstag
Akinek akkora nappalija van, hogy ez a TV nemcsak hogy befér,
de még élvezhetően is tudja nézni, mi annak cirka 3.5M Ft manapság?
Nekem ha "ingyen" adnák se tudnék mit kezdeni vele, mert 4x4es a szobám.
Jelenleg 40"-os TV-t bámulok, ha ennél nagyobb lenne, már zavaró lenne! -
Lacces
őstag
válasz
Runner_fxr #19 üzenetére
Jah, télen meg ingyen van a fűtés
Kandalló helyet is tökéletes, biztos lehet rá rakni egy olyan alkalmazást ami egy kandalót ábrázol benne égő fa hasábokkal
-
Angel1981
veterán
Bocsánat, de manapság a 75" már nem számít "gigantikusnak"...
A 7,9 mm-es vastagság már annál inkább elismerésre méltó! -
-
LÁZ
addikt
az csinos, lehet falatbontani a szomszédba
-
Lacces
őstag
Amit már írtak fentebb, ez a képátló már inkább közelíti a projektort... Meg hát ugye most ez vagy a projektor melegíti jobban a szobát a nyári 40 fokban?
Lehet télen a tv képes lenne fűtení a szobát. -
Spr1nG
tag
Ha nem 4k-s meg sem veszem
-
Pantok
aktív tag
Ezen de adná a Barátok közt minden este.
-
M@trixfan
addikt
75" már közelíti az egészséges kmpromisszumot a projektorhoz képest. Természetesen ez az ár még nagyon magas, de a tendencia szerintem látható. 3-4 éven belül elképzelhető, hogy ez a kategória becsússzon a 3-4000 dolláros szintre. Még az is lehet, hogy hamarabb, mert közben pl. gazdaságos lesz az OLED vagy, még olcsóbb lesz a plazma, stb...
-
kiskaktusz
addikt
Az a káva..
Hol lehet megfogni és cipelni, ha már nincs meg a doboza?
-
Normi™
őstag
Lehet gagyin nézne ki rajta egy 600megás kamerás torrentes film
-
Apika
addikt
Szép, nagy darab! Nálunk - a gyerekszobában - az egyik falat majdnem teljesen lefedné...
-
yknarf
tag
ez aztán a tv
-
Integra
titán
1,5 mrd kínaiból persze hogy kitudnak tenyészteni a
munkasporttáborokban egy rahedli tinédzsert akiknek tonna számra áll a szekrényekben az útlevél a rendelkezésükre.. -
bacsis
Közösségépítő
17 000 dolláros ár – 75 hüvelyk ide vagy oda – kicsit soknak tűnik.
Há de adják hozzá a nénit is biztosan -
BotaN
senior tag
Ez a ketmagos hullam eloszor az irodamat tamadta meg, most a nappalimban van, remelem a kovetkezo a furdoszoba lesz. Jo lenne mar egy Smart hajszarito.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A csúcskategóriás ES9000-be kétmagos processzor és továbbfejlesztett Smart rendszer került.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest