- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis méret -> redukált hőelvezető-képesség, szóval egyáltalán nem mindegy a fogyasztás. miniITX-nél már az sem mindegy, hogy a VGA hűtése és a ház kialakítása hogyan passzol egymáshoz, mert ha nem olyan a kártya hűtése, ami hátul kifújja a levegőt (márpedig a többség nem olyan), akkor fontos, hogy a ház oldallapja hogyan van perforálva, nehogy a meleg levegő megszoruljon a kártya és az oldallap között.
egy átlagos modern gép "mezei" felsőkategóriás cuccokkal (azaz nem 290X vagy 780Ti), komoly tuning nélkül kényelmesen 300W alatt fogyaszt - de szűk helyen 100-150W hőt elvezetni sem triviális.
-
Sz.Miki
őstag
Ez a sípolás mizéria mindig előkerül akár hányszor megjelenik egy csúcs kártya.
Én először cicergést a HD4870-nél tapasztaltam, utána szépen sorban jöttek a cicergős kártyák: HD4890, EVGA GTX570 SC, HD6950 HIs IceQ, HD7970 Asus Ref, ezt követte Asus R9 290x DC2, most pedig Strixx GTX 970 az összes cicergett, főleg nagyon magas FPS-nél, benchmarkok alatt.
Ez nem egy új jelenség, akinél ez abszolút nem hallató annak nem hiszem el

ÉN olyan csúcs kártyát még nem igen hallottam ami 3dMark alatt nem cicergett volna....
A mértékben vannak különbségek, van amelyik picit hangosabb van amelyik halkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI RTX 3060Ti Gaming X Trio
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest