Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
djculture
félisten
Ja ez igaz de akkor meg ne sírjanak hogy nem veszi senki. Itt van ez a syndicate nevü hulladék valami amibe úgy világít minden egyes helyeken mintha a főhős maga a nap lenne. Azóta is úgy van javítva az ilyesmi nem lesz mert luxus Két haver is megvette mert nem tudták kipróbálni előtte, egyikmár eladta a másik mérgébe beledobta a kukába.
-
djculture
félisten
Szerencsére nem kötelező az biztos
De csak izgatja az embert hogy a régi jó diabló 2-s élmények visszatérnek, de jó is lenne. Hát volt részem a bétában köszönhetően havernak aki nyomja, de nem igazán adta azt a fillinget mint régen.
Ezt a ghost recont is jó lenne kipróbálni de nem divat a demó, nehogymár valaki eldönthesse hogy ad neki elég jó játékélményt a cucc vagy nem.
PC-n játszani lassan olyan mint 19-re lapot kérni. -
djculture
félisten
Szerk kimaradt: Na meg még ami biztos hogy kell a Bioshock Infinite .
-
djculture
félisten
Nem valami nagy szám, max payne 3 érdekel csak jóformán idén. Diablo 3 majd ha max 10k lesz, annál többet az életbe se ér.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen sajnos mostanában egyre kevesebb demót adnak ki. Ezért kényszerűlök én is arra hogy a virágboltit kipróbáljam, és utána ha bejön megveszem az eredeti játékot. Nem tudok mást tenni, Volt már olyan játékom amit megvettem premiernapon és egy kacat lett az egész. Ezt többet nem játszom el.
-
Chabe89
addikt
Egy trailer alapján?! Te aztán befolyásolható vagy
-
Föcsök
aktív tag
Preorder canceled.
-
Mappa
addikt
COD TPS-ben
-
Bazzzs
senior tag
A játék lehet, hogy jó lesz, de ez a trailer tényleg nem egy hangulatbomba.
-
v!ct0y
veterán
Beépített wh is lesz. DEJÓ!
-
M3oH
addikt
Hat annyira nem taglozott le. De erdekes lehet a TPS nezet. Es a MP3 multijanal jobbnak tunik.
-
Tibinho
tag
Ez nem valami nagy szám
-
Apika
addikt
Nagyon látványos elemeket alkalmaznak ebben a játékban. Én várom!
-
Chabe89
addikt
Van itt egy régebbi videó a multiról ami jobban bemutatja mint ez a mostani. Ez a trailer nekem nem tetszett, de attól még a játékot nagyon várom és egy esélyt mindenképp adok neki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó lesz ez úgy érzem.
Bár engem inkább a co-op érdekel elsősorban. Lehet majd taktikázni dögivel.
-
rankesz
veterán
Én is vártam a WOW! hatást a videó közben, de elmaradt...
-
Xaels
félisten
válasz
FehérHolló #2 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy "egyedi" ötlet, hanem érdekes. Amúgy ötvözi a piacon lévő FPS-ek multiját és megfejeli egy kis fedezékrendszerrel.
Az UBI neve számomra amúgy nem jelent jó multit a piacon, rég nem láttam tőlük tartós játékot ezen a téren.
-
Xaels
félisten
Vannak benne érdekes dolgok, de valahogy az összkép nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest