Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
Hát.. én sokat toltam wildlandst ez elég foscsi lett..
már nézem is hogy hogy tudnám visszaadni az előrendelt játékot..
-
s4hu|SyD^
addikt
Kérdőív kitöltve.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
- = Zk = - #35 üzenetére
Pár patch óta azt hiszem le lehet tiltani a csapattársakat. Nekem is be kéne már fejeznem a sztorit legalább.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #33 üzenetére
Hát...végül is az.
-
- = Zk = -
félisten
ezalatt a 3 nap alatt nekem olyan "wildlands 2" beütése van
-
myckey
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
You have been banned for the following reason:
NDA ViolationDate the ban will be lifted: 08-10-2019, 07:00 PM
Amiért leírtam a véleményem a titkos fórumon.
2x is, az elsőt eltávolították minden figyelmeztetés nélkül, másodjára már ban járt.
Akit érdekel a véleményem és egy kicsit a játékról az kap spoiler-t, hogy mielőtt megvenné tudja hogy állunk:
SPOILER!!!
Mondjuk nagyon nem zavar, mert az még érthető, hogy tonna számra van a technikai hiba benne, dettó Wildlands de még annyira sem érdekes. Tele van lökve RPG meg MMO elemekkel annyira, hogy már micromenedzselni kell mindent. Igyál, egyél, craftolj...
-
Most vettem észre a leveleim között, hogy kaptam meghívót Online Technical Testre. Beregisztráltam és meghívhatok 3 embert is. Érdekel valakit?
-
sheep
addikt
Az összes meghívóm elkelt, sajnos már nem tudok küldeni
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
- = Zk = - #26 üzenetére
Még 2 óra és meghívlak.
-
sheep
addikt
Nekem még van két meghívóm ha kell valakinek. Az Uplay-en airsheep76 néven vagyok, barátnak jelölés után tudom küldeni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Zk, pityu és retroid van nálam a listán, ha ők elfogadják a barát meghívást Uplay-en akkor nincs több meghívóm, ha nem akkor lesz üres hely természetesen.
Div2 topikban esetleg kérdezzetek körbe, mert akik sűrűn bétáznak kapnak általában meghívót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
del
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #14 üzenetére
Alig 2 nappal a fizetos QA teszt utan
-
Domaximus
tag
Akinek van PC-re meghívója, és megdobna vele azt nagyon megköszönném
-
sheep
addikt
-
nak0n
aktív tag
Xbox-ra szívesen fogadok meghívót, ha van valakinek felesleges.
-
atila4
senior tag
Töröljétek pls
-
s4hu|SyD^
addikt
PC meghívóm van még 1. Uplay név kell csak ha jól tudom.
-
hombre[EU]
veterán
Ingyen QA
-
törölt tag
Nem is emlékeztem, hogy regisztráltam volna rá, de jött az értesítő. Előtöltve, kíváncsian várom.
-
Deck
titán
(PS4)
Ha megtudna hívni valaki, hálás lennék -
Nagy.Úr
tag
Sziasztok,
Nekem is van 3 fölös meghívóm, akit érdekel szívesen küldök, többit privátban.
-
spank0309
tag
Nekem ez lenne már a második teszt, a videok amik fent vannak full kamuk, rakás szar a játék még, brutál bugos, egy az egyben copyzza a wildlandset, hangok, fegyverek, szinte minden onnan van. Nem hiába nem lehet se streamelni, se képet, se semmit csinálni, mert annyira szar h amiket felraktam ők videokat az nem tükrözi a valóságot még, le van vízjelezve a neveddel meg valami kóddal a kép ha esetleg a közösség elé akarná tenni valaki, tudni fogják ki volt. Erre a tesztre már be se jelentkezek mert már az első se győzőtt meg egyáltalán, egy két újítás van a wildlandshez képest, de full copy az egész.
-
ledgeri
nagyúr
Na ezt így kell szépen csinálni! (forumra gondolok!)
-
retroid
senior tag
Kaphatok enis?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
- = Zk = - #1 üzenetére
Szívesen meghívlak. Én kaptam meghívást és 3 embert meghívhatok. Időm amúgy sem nagyon lesz.
-
- = Zk = -
félisten
nagyon nem hat már meg a co-op és multis játék, de persze van amibe néha-néha bele-bele lesek..
filózom, hogy vegyek-e kódot a 3 napos teszthez/re... vagy szeptember 5.-ré inkább...
videók alapján csinos volt a játék, talán egyszemélyben is játszható lesz, élvezhetően!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest