- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
yodamester10 #842 üzenetére
Nagyker árakat nézve, ugyan ennyibe. 0-s sávban 200 nettó.
-
Assdak
őstag
válasz
nagy.matyika #656 üzenetére
Lehet röhögni, de WP.
-
-
Assdak
őstag
válasz
Lapajbacsi #631 üzenetére
Nem is kell már direktbe ini be turkálni. Ott a hunters config.
-
Assdak
őstag
Nézd, ennyi erővel egy gtx660 is elég full hd-ra. Nálam az hogy Fullhd-ban mindenre elég, az azt jelenti, hogy minden beállítást bekapcsolva, minden érték maxra állítva stabilna tartja a 60 fpst. Szerintem erre jelenleg még a 980ti sem képes. És ez egy vicc.
Mondjuk w3 nál szerintem pont az az eset áll fent, hogy nincs felesleges erőzabáló beállítás.
-
Assdak
őstag
válasz
yodamester10 #592 üzenetére
Azért w3, project cars, gtav simán 60 fps alá megy 980-al, ha minden ultra.
-
Assdak
őstag
Úgy néz ki az itthoni árazás is elég kedvezően alakul.
-
Assdak
őstag
válasz
Lapajbacsi #439 üzenetére
Hát máshol 10 ből 9 helyen nem ezt látni.
-
Assdak
őstag
Nézd, részemről teljesen mindegy ki mit vesz, egyik oldalt sem pártolom jobban a másiknál, a saját preferenciáimat veszem csak figyelembe. Elbagatelizáljátok itt a hűtés és alacsonyabb fogyasztás dolgot, mintha ez csak a villanyszámlában mutatkozna.
Nekem 1 igazán fontos elvárásom volt mikor kártyát vettem, hogy egy silent configba a lehető legjobban passzoljon. És itt jön az ki, hogy jelenleg AMD fronton nincs olyan kártya, amit nyugodt szivval be tudnék rakni, egy kevésbé jól szellőző silent case-be, anélkül, hogy felforrna a belseje, arról nem is beszélve, hogy pl az MSI 970 60° ig be sem kapcsolja a ventillátorokat, tehát az esetek 90%-ban csendben van. E melett mivel alacsony a fogyasztása, mögé rakhatok egy passzív/félpasszív tápot, relatív normális árban.
980-at én sem vettem volna, nem azért mert nem telik rá, hanem egyszerűen ár/érték arányban nem érte volna meg egy 970-hez képest. Viszont AMD fronton egyszerűen nem volt mit választani....
Az, hogy e mellett a zöldek mellett áll a rendszeres driver frissités, az hogy milyen címek jönnek a logójukkal, egy másik történet.
Az, hogy a 970-en jelen esetben 3.5 giga vram van és fél giga lassú eléréssel, engem az ég világon semmiben nem hátráltatott még. Hozzáteszem, körbe lehet nézni, hogy az utóbbi hónapokban bárhol jelentkezik e még ez a probléma.
Egyszerűen 0 érv szól a 290x mellett. Árban drágább egy tizessel ( én most netto nagyker árakról beszélek, de boltban sem olcsóbb ), teszteket megnéztem 4-5 nagyobb oldalon, mindenhol a 970 hozott jobb eredményeket.
Mégis mi lett volna ami meggyőzzön a 290x mellett, mikor a másik oldalon ott egy kártya, olcsóbban vagy azonos árban, teljesítményben mondjuk ugyan ott, mellé halkabb, hűvösebb és kevesebbett fogyaszt? A gyártói háttérről már ne is beszéljünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- Haditechnika, harcászat
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest