Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Azért, mert úgy festi le Ön kedves házigazda.
Specifikációban is 1058 Mhz van megadva, ami e felett van az csak plusz. Azt se mondhatod, hogy átvertek.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
Elhiszem, de tök marginális az egész. Akkor fogjátok és leszabályozzátok a tesztekben a GPU-t, nem lesz nagy differencia.
Más termékeknél szvsz sokkal nagyobb szórás szokott lenni. Lásd monitorok, tök eltérő panelekkel szerelnek időnként, ott lehet felháborodás.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
Elhiszem, de az 5% engem nem hat meg (magamból indultam ki). És ez a worst-case.
GTX 460-am sem véletlenül van most. Ebben van +25-30% GPU órajel tuning ami majdnem garantált, ez igen, ezt érzi az ember, ez számít. Az, hogy a pariban lévő HD6850 gyorsabb alapon kb. 2%-al, az megint olyan érték amivel nem vagy előrébb.
-
tombar
senior tag
jaja most nézegetem én is képjavítókat h hol a diffi, bár ez olyan veszett fejsze nyele
(ha esetleg nem indiszkrét a kérdés, akkor nagyon zárójelben, szerinted melyik honlapokat érdemes hitelesnek venni?)
na akkor már világos h miért húznak annyira el c2ben. bár kicsit várható is volt. warheaddel mi a helyzet? ha jól tudom az cryengine 1re épül, de mégis tökön szúrja az összes fermit, keplert. ennyire eltérő megoldásokra épít? néztem evolvedes oldalon h hátha optimalizált, de nem találtam. mondjuk elég régóta speciel csak bf3 eredményeket nézek, mert talán a dice az akit nem lehet ennyire gerincre vágni. azt hiszem még írtad is.
jaja hülyén fogalmaztam. tényleg nem garantált a mezei konzumernek a tesztek által garantált eredmény. na mondjuk ez tényleg cink. a garantált az itt mit jelent? szóval hozzá se lehet nyúlni? van és kész, aztán ha nem jön ki a 104 mhz, akkor kend a hajadra?[ Szerkesztve ]
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
tombar
senior tag
az stimmel h ha törik, ha szakad az 1058 mhz megvan. engem inkább az érdekel h ki lehet-e kapcsolni, mint pl a turbo boostot? mert akkor csak annyi, h a csóró ad nagyobb feszt a gpunak, aztán már csak lutri h megy-e annyit. mondjuk ez annyiban sántít h elvileg 225wattot vehet fel, szóval ha a teszem azt 70 mhz max boostja van, akkor gondolom a fogyasztási keretet is kimaxolta, szóval édes mindegy. mondjuk itt jön a képbe a nem referencia felépítés és 6+8 pin, szóval a lehetőség adott.
(#60) MongolZ: megnézném h te a szögfüggetlen algoritmusú képszűrést hogyan veszed észre. játékokban szinte simán képtelenség. amúgy meg a hd 4000 nagyon sokat ugrott előre az tény és való, de jórészt csak megközelíti a gefeket. tipikus "jajdeszaramddriver" szóval ez vice versa működik.
[ Szerkesztve ]
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
TTomax
félisten
Damien már utánannézhetne a 12.4-es drivernak is,mert azért nem merek 7970Cf-et venni... nagyon ráér a fazon,gondolom rendesen megfizetik....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
tombar
senior tag
a 12.4 ennyit dobott a teljesítményen? shogunnál pl 1080p-ben 13 fpssel lenyomta, míg előtte 10 fpssel kikapott a 680tól a 7970. mondjuk az még Catalyst béta 8.95.5-120224a volt. illetve ezt sem értem. [link]
[link]
1920x1080 4xmsaa egyszer 59 fps, utána meg 2 hónapra 38 fps a 680nál. cirka 20 fps-t esett az érték -50 mhz miatt (nekem a francia rovásírás, nem néztem meg h ez már a konzumer 1058 boostos gtx 680)? szerintem elnézhettem valamit, de fingom sincs h mit. ennyit csak nem tévednek már ők sem. bezavart a béta nV driver?Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
-
TTomax
félisten
Frostbite 2 motor egy speciális mozaikos deferred rendert használ
Igen,ez amit konzolparancsból kell beállitani,föleg multiGPU esetén....
Működik a Zero Core. Ha kikapcsol a monitor, akkor az új Radeonok fogyasztása jelentősen csökken az idle-höz képest. [link] - ezt a múltkor lemértük. Az aktív hűtés is leáll.
Igen,csak nem kel fel... illetve driver hibával...nem én mondom,hanem az userek...
Ne vedd sértésnek,de néha olyan érzésem van egy gép vagy,aki csak "lejátsza" amit beprogramoztak... itt ez a zero core is,világos,hogy bugos de erre nem irtál semmit...a világ nem fehér és fekete,vannak szinek is... az amd már számtalanszor eljátszotta,hogy a beépitett funkció nem igazán müködött,illetve ha müködött az értéke alulról konvergált a nullához... hangzatos nagy nevek,mint pl "gigaherz" editésön,csak hát már kb egy rezsó is ott megy 28nm-en... ezek a dolgok mind a marketing része,mint ahogy az is,hogy naná az nV a legjobb 680-at küldi el tesztelésre,te is ezt tennéd...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
D-evil
aktív tag
-
TTomax
félisten
Egyébként éppen megnéztem az anno 2070 topicot... másfél év alatt 21 hozzászólás...még az 1404 csak-csak....
-
TTomax
félisten
Én nem tudom,de ha ránézek akármelyik kártya specifikációjára egy online boltban ott 1006/1058 szerepel... sehol nem látom,hogy ez boostolna feljebb is.Én nem voltam ott az nV sajtótájékoztatóján,de akkor ugy látszik egy kommunikációs hiba történt...
Az,hogy a kiküldött kártyák közül esetleg volt ami feljebb boostolt,azt én ugy gondolom a tesztelöknek kell észre vennie,és a tesztben lefirkantani...
Az már egy másik mese,hogy a kereskedök majd szépen válogatni fogják a vga-kat és kis felárral juthatsz hozzá egy jobb darabhoz...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Hát igen,csak a kereskedelmi terméken sem irják sehol...az nem volt gyanus?
Kipróbáltam a Blacklight Retribution-t... hát ez egy katasztrófa...le se merem irni a véleményem...
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
Ezt mar leirtak amint ezt irtam. Ez valtozhat a homerseklettol is menyit mehet pl. Anaik is irtak. Ehhez kepest itt ugy jelenik ez meg mintha valami nagy titokrol lenne szo. Valakinel meg gyorsabb mint a tesztelt peldany. Akkor az meg at lett verve. Le is irjak tobb tesztnel, hogy ettol lehet lassabb is.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- ASUS AMD RADEON RX 6700 XT 12GB videókártya
- Sapphire NITRO+ RX 590 8G G5 Beszámítással!
- ASUS AMD RADEON RX 6800 XT TUF GAMING OC 16GB videókártya
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest