- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ez amugy érdekes.Volt ugye az az ominozus teszt ahol a
Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB elég szépen alázott gtx 470-et is elkapta pár helyen.
Most találtam egy tesztet ahol a két legjobb oc-s 460 (Palit GeForce GTX 460 Sonic Platinum 1 GB,és Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB ) is szerepel itt meg érdekes egyik sem veri sehol a tesztben szereplő gtx 470-et.Akkor most hogy is van ez?Next PC Upgrade: 2022
-
JoolsNOS
veterán
Sokat számít milyen lapban van és milyen egyéb periféria mellett. Lehet a "470verő" teszt egy olyan lapban készült ami jobban feküdt a 460nak. De sok más befolyásoló tényező is lehet.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Crytek
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Tudni levő, hogy először jönnek a kamu tesztek aztán később realizálódik a helyzet!
Nálam sok oldal ott elbukott, hogy a hd5870-nél jóval gyorsabbnak hozták ki a hd5850-et, magyarul szart se teszteltek csak összeollózták az eredményeket régről és mostanról!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
DeckardCain
senior tag
-
Sárpac
nagyúr
válasz DeckardCain #215 üzenetére
Hát fogyiba se villant annyit eszik majdnem mint egy xarrá húzott 5870...
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Crytek
nagyúr
Én amióta élek és veszek a gépbe bármit soha nem néztem mennyit fogyaszt és milyen hangos szóval engem ezek nem tántorítanak el!
Bizsereg a kezem nagyon vennék egy ilyen Galaxy Super OC-t.De full hdhez kevés ezért várok a következő szériáig ,feltéve ha kibírom addig.Next PC Upgrade: 2022
-
DeckardCain
senior tag
Azt meg se néztem.
Ettől sem estem hanyatt..
De lehet kövezni de a Palit Sonic-ja se tetszik OC-val az egyik tesztben 837-es GPU volt a maximum.. Nyilván egy teszt nem teszt, de nem túl meggyőző.Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy elég az 1 GB-os alapórajeles 460. Ha kell plusz, lehet húzni(ami tesztet láttam az összesnek megy alapfeszen a 800Mhz-es GPU), ha meg nem akkor lehet alulfeszelni
Ami szimpatikus az a MSI féle Cyclone, ha szükségem lenne nagyobb teljesítményre most az lenne a választott.Crytek: Engem például nagyon zavar ha valami hangos, utálom...
Fogyasztás: majd fontos lesz, ha te fizeted a villanyszámlát[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz DeckardCain #218 üzenetére
Én fizetem már elég régóta szóval nálam nem téma!
Next PC Upgrade: 2022
-
hajbel
addikt
válasz DeckardCain #218 üzenetére
Szerintem túl van ragozva ez a fogyasztás téma. Ha már 10-20 wattal többet fogyszt valami, el vannak szállva az emberk. Ha valaki 5 órát játszik naponata (az sem én vagyok), 30 nap alatt a +40 watt load 300 ft, feltételezvén azt, hogy 50 ft 1 kW.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
s.s.j.goku
tag
Minden viszonyitás kérdése.Hangos?
8800 GT gyári ventije,na az hangos.
"Vártuk hogy megpezsdüljön az állóvíz."- itt egy jó kártya,erre jöttök itt x watt-al többet fogyaszt,meg hangosabb mint az yx kártya??és????
Alig vártam már ,hogy végre lecserélhessem a karim valamira ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
Van sok gyártó,sokféle modell,eltérő hűtések.
Erről szoljon a totyik ne a kesergésről.
Szú-Szá -
A.tessz
senior tag
Az ára nagyon jó , a fogyasztás eddig se érdekelt, hang se , szerintem egy baromi erős kártya! A tesztek alapján is!
-
Crytek
nagyúr
Mikorra várható a magyar üzletek "feltöltése" szinte percenként bújom a boltok árlistáit sehol semmi OC vagy 1GB-os verzió?
Csak az ára miatt lennék kíváncsi.Sajnos kötöm magam a lábléc szövegemhez és ellenállok a kísértésnek!Next PC Upgrade: 2022
-
TTomax
félisten
-
Crytek
nagyúr
Azért írtam ,hogy ellenállok.Ha lesz olyan 1 GPU-s vga ami egymaga viszi maxon Dx11 tényleg minden maxon full hd be akkor majd olyanra cserélem.
De a híreket elnézve ez mindenképpen csak jövőre fog bekövetkezni.Ati első 6ezres fecskéi is csak 5870-gtx 480 közé jönnek hírek szerint.Bár tudnám oda mi a szarnak.Bár ha 75-ért adják majd akkor megértem.Next PC Upgrade: 2022
-
megint én
őstag
Jaj ne gyertek már ide ti
Atiratyik, mi fogyaszt sokat? Nézzétek már meg a teszteket... 5770el van egy szinten... Meg drága Spárc is berak 120K-s cuccot... igen aki hüje vegye ott... de van 49K-ért is, és ezek szerint 100Kból van egy SLI ami leveri a 130K-s bitangokat... Ennyi nem kell ide írnija akinek nem tatszik... Menjetek csak ide a saját topicotokba: Ati driverek ahol minden 2. Hsz valami problémát ecsetel...Ja a gigabytenak van 3way SLI változata is... Na abból mit lehet kihozni...
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Ahogy látom egyeseknek nem sikerült megérteni amit írni akartam...
Elsősorban a Galaxy kártyájáról volt szó valamint a gyárilag OC-s verziókról....
Semmi bajom az alap gtx 460-nal... csak személy szerint nem látom értelmét a gyárilag tuningolt verziók többségének... Ez lett volna a lényeg...
Hang pedig szubjektív, ugyanúgy ahogy a fogyasztás is lehet az és most nem csak a villanyszámlára gondolok(Kisebb ház egyszerűbb hűtés...).Szerk: bocs TTomax ez nem neked akart menni...
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz megint én #234 üzenetére
60-tól kezdődnek az 1gb-os gainward legolcsóbb modellek.
OC-ért még+5 belefér pláne, hogy nem kevés 10% feletti a legtöbb ocs kártya teljesítménye a refhez képest!
Én igazából 1 dologtól félek nekem a gainward karik nvbe még ez idáig mindig ciceregtek úgyhogy inkább kivárom az msit!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Crytek
nagyúr
Eddig egy helyen láttam Gainward oc-t az a GLH-sat 75 ezer.
Szerintem az össze ilyen tuningos 75 körül lesz!Next PC Upgrade: 2022
-
JoolsNOS
veterán
Van már ph-teszt? Rákeresve nem találtam még.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Sárpac
nagyúr
Hol van az a nagy invázió? Már több mint egy hete megjelent és magyar ember nem sokat látott Kishazánkban belőlük!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a fajta hűtőtípus [link1] [link2] mennyire jó?
Mert így belegondolva, jónak tűnik az, hogy ahogy látom a házból kifelé fújja a meleg levegőt. De nem tudom, hogy mennyire jól hűt, s hogy milyen a hangja. Tudna valaki nyilatkozni róla?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
TTomax
félisten
válasz AssAssynn #250 üzenetére
Az első jó a második nem,de ezekben a hűtésekben csak akkor gondolkozz ha sli-t szeretnél mert hangosabbak egy picit a "benn kavarós" megoldásoknál....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
AssAssynn
őstag
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Nem szeretnék sli-t. A fő érv ezen hűtés mellett, hogy a házból kifelé fújja a levegőt, s így nem melegít a házon belül semmit (vagy csak minimálisan). Legalábbis ezt logikáztam ki, hogy amíg a többi ott bent tombolja ki magát, ez szépen kiviszi és kész. De gyakorlatban még nem láttam ilyet. Nyilván, egy jó ház, jól cseréli a levegőt, azzal nem lenne gond, de elég alap a gépházam, s nem akarom cserélni. A hangról annyit, hogy persze, érdekel egy bizonyos szinten, de csak akkor ha épp nem ülök a gép előtt és ott magában zúg, már csak azért is, hogy másokat de idegesítsen mondván, hogy minek megy a gép, ha nem ülök ott, de játék közben mondjuk lehet felőlem helikopter hangja is (:
A hőmérséklet részben a gyenge pontom, utálom látni, hogy magas hőfokon vannak a dolgok. Megtudnád esetleg mondani, hogy ezek a hűtéstípusok a sima (mondjuk dupla ventilátoros Gigához képest) mennyire hűtenek jól?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
TTomax
félisten
válasz AssAssynn #252 üzenetére
Hááát nekem ilyen hűtéssel volt a 460-am,csak Inno3D volt.... az eVga kicsit csendesebb...alapon nem mondanám hangosnak,bár van egy magas zizegése,de még elviselhető...az zotac sajnos nem nyerő a rácsozás miatt,az állítólag hangosabb,és melegebb is.Terhelve sem lesznek gondok,bár akkor már megjön a venti hangja de ha nem huzod simán 70-75 fok körül fog dolgozni.. a giga előnye igazán akkor jön ki amikor meghuzod olyan 850 környékére... ott egy 10 fokkal hűvösebb marad a giga,ez a fajta hűtés olyan 85fokig fel fogja engedni egy egészséges tuning alatt,bár a gigához egy jó ház is kell,különben az is befullad...az eVga-t szerintem nyugodtan megveheted!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
AssAssynn
őstag
Rendben, akkor a Zotacot passzolom. Terhelésnél nem baj, ha van hang, játék közben úgy is hangszórón hallgatom a hangokat, az meg elnyomja a gépet. Alap terheléssel a 70-75 nem tűnik soknak, bár úgy néztem, hogy mondjuk a giga 65-70-n van, akkor.
A húzást úgy néztem, hogy egyenlőre felesleges, mert úgy is a processzor lesz a gyengébb, legalábbis ha jól vettem ki mások szavaiból, akkor a 4 magosok 4ghz-re húzva is még javulást érnek el vele. Erről mondjuk azt gondolom, hogy idővel, mikor jobb lesz a játékok grafikája, akkor inkább fogja a kártyát enni, s a CPU akkor már nem lesz olyan "lassú" neki.
Szóval azt mondod, hogy a giga húzva olyan 75 lesz? Hát az szerintem még élhető. De ennél a 85 fok nem sok? Azért gondolom ott már csökken az élettartalma is nem?
Egyébként ha le van szedve a ház oldala, akkor a giga nem fullad már bele, ugye? Vagy a házoldal levétel nem olyan jó megoldás?
eVga-t nézném, csak az a baj, hogy magyar boltba nem igen találom, maximum a referencia hűtéses változatot.Bocsi a sok kérdésért.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest