Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Rendben, akkor a Zotacot passzolom. Terhelésnél nem baj, ha van hang, játék közben úgy is hangszórón hallgatom a hangokat, az meg elnyomja a gépet. Alap terheléssel a 70-75 nem tűnik soknak, bár úgy néztem, hogy mondjuk a giga 65-70-n van, akkor.
A húzást úgy néztem, hogy egyenlőre felesleges, mert úgy is a processzor lesz a gyengébb, legalábbis ha jól vettem ki mások szavaiból, akkor a 4 magosok 4ghz-re húzva is még javulást érnek el vele. Erről mondjuk azt gondolom, hogy idővel, mikor jobb lesz a játékok grafikája, akkor inkább fogja a kártyát enni, s a CPU akkor már nem lesz olyan "lassú" neki.
Szóval azt mondod, hogy a giga húzva olyan 75 lesz? Hát az szerintem még élhető. De ennél a 85 fok nem sok? Azért gondolom ott már csökken az élettartalma is nem?
Egyébként ha le van szedve a ház oldala, akkor a giga nem fullad már bele, ugye? Vagy a házoldal levétel nem olyan jó megoldás?
eVga-t nézném, csak az a baj, hogy magyar boltba nem igen találom, maximum a referencia hűtéses változatot.Bocsi a sok kérdésért.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest