Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konkrétan mit?
hogy 60hz az xbox játékok képfrissítése? VGA kábellel használok sok sok éve 360-at, az pedig CSAK 60hz-et bír. egy játék volt a nagyonsokból, ami nem ment így, mert neki 50hz kellett volna
hogy a geow-ok 30fps-el mennek? végigjátszottam őket és tudom, hogy mozog egy 30 és egy 60fps játék, van ilyenem is és olyanom is
-
Findzs
addikt
az 1 az kijött pc-re a 2 már nem ?
és a 3 megint ki fog jönni ?nekem valahogy kimaradt ez a játék
-
julius666
addikt
Mi a f_szom ez a hír? Marha nagy engine-összehasonlítás mondhatom, full mások a fényviszonyok meg a textúrák is különböznek. Na ezt hívom én parasztvakításnak.
-
wolfman
veterán
Sokkal szebb lesz az új módosított motor ha ez igaz, sokkal realisztikusabbak a fények meg a felületek is.
Viszont ezt a 60FPS dolgot nem értem, valaki magyarázza el. Nem lehet majd a képfrissítést játék közben 30 FPS fölé vinni? De az ba.omi sz@r lesz, nem? Legalábbis LCD monitoros/TV embereknek biztos.
-
Peat;)
veterán
A második rész látványvilága szerintem jobban passzol a stílushoz, de lehet csak én érzem így. De hülyén nézne ki hogy napsütötte placcokon jönnek a sáskák..
-
-
Kai60
csendes tag
válasz
Kareszovics #17 üzenetére
Ez így igaz, felül UT3, alul is UT3, csak változtatott fényekkel. Talán egy-két textúra le lett cserélve, de semmi több!!!
Illetve a #3 postban csatolt kép pedig az UT2004-ből van, ami ugye kb. Unreal Engine 2 volt.
Ez erősen fake hírek kategória. -
Kareszovics
addikt
"Felül GoW 2, alul Gow 3!"
Most lehet én vagyok hülye, de felül UT3, alul UT3 csak jobb graffal...
-
(konzolon) az eddigi gears of warok is 30fps-el futottak, nem értem a hírt
-
Morden24
nagyúr
válasz
KillerKollar #11 üzenetére
Az engine-t kell demonstrálni, nem a GOW pályaszerkesztők képességeit (egyébként ez a Sandstorm vagy mi, ugye?).
-
KillerKollar
őstag
Most ugyebár a Gears of War 3ról lenne szó de akkor miért az Unreal Tournament 3 mapjaival demonstrálják hogy mennyivel szebb lesz a GoW 3?
-
Morden24
nagyúr
Na, hát itt sincsen semmi kérdés, instant get oszt' csókolom
-
hoffman_
nagyúr
Hű bakker, ez bizony igen csinos lett. Soha nem GoW-oztam, néha sjanálom is. Ez gyönyörű szvsz.
-
Sirandrish
legenda
Ez nem semmi...hát itt nem lehet azt mondani hogy nem látszik...brutális a különbség
-
Sicilian
addikt
Ezeknek nem sok értelmét látom..
-
ribizly
veterán
Ez akkor kb. azt jelenti, hogy megpróbálják kihasználni az UE3 lehetőségeit és kevésbé butított engine-t kapunk...
-
@rglaaf
veterán
UnrealEngine 2.5-hez képest eléggé szembe ötlő a külömbség
-
Def26
félisten
"Ráadásul azt is megtudtuk, hogy az eddigi 60 FPS-t is feláldozzák a látvány érdekében, vagyis inkább szeretnének a fejlesztők némi fejlődést mintsem, hogy ragaszkodjanak a 60 FPS-hez."
Ezt szvsz a játékosok is szeretnék.
-
jimessor666
aktív tag
Végre több színt visznek a játékba,kellett már,kellett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest