Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a fórumon valahol olvastam, hogy a konzolpiac az AMDnek azért nem hoz annyit a konyhára, mert viszonylag alacsony áron adja a PS4 és Xbox öreg hardverét. A konzumer grafikus kártyák piacát meg az Nvidia már leuralta, valljuk be, hogy a legtöbb játékos ma Nvidia kártyával rendelkezik(lásd Steam survey, ami tudom hogy elég pontatlan, de akkor is jelzésértékű).
Az AMD meg arról ismert, hogy bárkinek terveznek vagy adnak hardvert az igényeknek megfelelően. Még az Intelnek is hajlandóak voltak a Vegát licenszelni a Kaby Lake G-hez.
Így az AMDnek szerintem nagyobb bevételre tesz szert a cégeknek tervezett és eladott hardverből, mint a konzumer piacon. S lényegében ezzel nem lövi lábon magát, mivel ő maga szállítja a Google számára a hardvert.
Szerintem ehhez a streamelős dologhoz azért a Microsoft gyártópartnereinek, ill. az Nvidia és Intelnek is lesz egy két baráti szava, szóval remélem, hogy egyelőre nem fog ez a streamelős dolog egyhamar elterjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest