- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a fórumon valahol olvastam, hogy a konzolpiac az AMDnek azért nem hoz annyit a konyhára, mert viszonylag alacsony áron adja a PS4 és Xbox öreg hardverét. A konzumer grafikus kártyák piacát meg az Nvidia már leuralta, valljuk be, hogy a legtöbb játékos ma Nvidia kártyával rendelkezik(lásd Steam survey, ami tudom hogy elég pontatlan, de akkor is jelzésértékű).
Az AMD meg arról ismert, hogy bárkinek terveznek vagy adnak hardvert az igényeknek megfelelően. Még az Intelnek is hajlandóak voltak a Vegát licenszelni a Kaby Lake G-hez.
Így az AMDnek szerintem nagyobb bevételre tesz szert a cégeknek tervezett és eladott hardverből, mint a konzumer piacon. S lényegében ezzel nem lövi lábon magát, mivel ő maga szállítja a Google számára a hardvert.
Szerintem ehhez a streamelős dologhoz azért a Microsoft gyártópartnereinek, ill. az Nvidia és Intelnek is lesz egy két baráti szava, szóval remélem, hogy egyelőre nem fog ez a streamelős dolog egyhamar elterjedni.
-
válasz
l.skywalker #84 üzenetére
Neeee!
-
válasz
Carlos Padre #79 üzenetére
Kizárt dolognak tartom.
Nézd meg, hogy az emberek eszik a gyorskajákat is és veszik az olcsó ruhákat és termékeket, azért mert az a trendi és olcsó. A mai mainstream társadalom szerintem nem az igényességéről híres.
Ahogy I.skywalker mondja, akiknek ez készül, az egy olyan casual réteg, akiknek halvány fogalmuk sincs a lagról, csak azt fogják észrevenni, hogy néha kicsit furán működik a dolog. Ha az lenne amit te mondanál, akkor több PC játékos lenne, mint konzolos. -
válasz
#42308056 #51 üzenetére
Mert nem tudsz felette rendelkezni onnantól kezdve, nem tudod eladni, kölcsönadni,...s ha egyszer lelövik a szolgáltatást vagy a szervereket, nem tudod sok év után elővenni sem. Sőt, ha jönne rá valami exkluzív játék, nincs az, hogy bár már nem lehet ezen keresztül streamelni, de felmegyek netre és leszedem.
-
Én is belegondoltam ebbe és nekem sem tetszik igazából. De azt mondom, amíg meg tudom venni a játékot és akkor is használhatom, ha pl. leállítottak egy ilyen szolgáltatást, addig nincs vele bajom. Jobban átgondolva én is inkább a megvásárolható formátumot támogatom és ezt max. csak kipróbálom egyszer.
-
Google Stadia Specs Analysis + Exclusive Performance Testing by Digital Foundry
-
Engem a Chromecasthoz vezet, szerintem még nem lőtték fel az oldalt.
(#20) Carlos Padre Pl mi van akkor, ha olcsóbb az előbbi kettőnél? Illetve nagyobb felbontásban képes kisebb laggal streamelni?
(#24) .LnB Az ID Software nem nagy név? Hát ha az nem akkor nem tudom mi. Amúgy meg valamit az E3-ra is kell hagyni.
-
A demó amit élőben mutattak az Assassin's Creed Odysseyvel nagyon meggyőzőnek tűnik, konkrétan leesett az állam!
Persze aztán megszólalt bennem a kisördög és emlékeztettem magam gyorsan, hogy mi van, ha a adatközpont nem ott van pár méterre, hanem valahol több száz kilométerre?
Mindenesetre nekem eddig meggyőzőbbnek tűnik, mint a Microsoft demója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Energiaital topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest