Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Jól néz ki....
Na ennek is lesz piaca...
-
törölt tag
Jó lenne valami checkbox ezekbe a játékokba, hogy nem akarok 20 év alatti csapattársakat
-
szupermacs
veterán
Pár éve kipróbáltam PC-n, de akkor nem jött be. Gondoltam most boxon is kipróbálom a frissítés miatt.
360-om van, le is töltött elég hamar, viszont ha játékra megyek, csak egy garázst mutat és egy LOADING tankos animációt. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet? Érdemes letörölni és újra letölteni? fél órán keresztül vártam, betöltőképernyő betöltőképernyő után, se játék, se semmi. Fekete loading képernyő, utána egy tankos, utána a fent említett és ez megy örökké. -
Raysen623
addikt
Én pár hét után töröltem a játékot PS4-ről is! A csapatjáték itt még csapnivalóbb mint PC-n a sok kis siemanko miatt. Rengeteg a fiatal korú és egyszerűen nem tudnak játszani, a játékélményt meg ezzel megölik. Ideges lesz tőle az ember én meg elvileg pihenésre vágyom ilyenkor...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Blindmouse #1 üzenetére
Cserébe lesznek party-ban üvöltöző emberkék, szerencsére azokat le lehet mute-olni.
-
Blindmouse
senior tag
Legalább X1en nem lesz tele a chat ezzel, mert nincs bill
kto pl
Delete game
l2p
Goldnoob
Uninstall plz
cyka blyat
go soviet server noob
all on one side
is cromwell better than PZ1CVagy lehet lesz egy ilyen gyors választókör, amivel ezeket lehet beírni. Jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest