- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Iszonyat... De ha nagyon kritikus akkarok lenni, akkor a pocsolyából felverődő víz látványától többet vártam... De majd meglátjul élőben... En ez a játék miatt vettem a boxot....
Egyenlőre hírben sincs hasonló autós game...
-
XuChi
addikt
Ha kijön majd a forza horizon 2 complete edition, akkor mellé csapom ezt is és egy évig tuti kirobbanthatatlan leszek a tv elől
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Ugye?
Vérfanok már most oda vannak meg vissza, és nem is csodálom. Rohadt jól néz ki.
-
Volt ott több is, csak a nagy része kamerás.
-
lmno
őstag
válasz
bulikavagyok #2 üzenetére
Az a rengeteg kb. 1 db gameplay és 1 trailer volt.
Amúgy én személy szerint nem szeretem, hogy mindig lespoilereznek mindent 600 videóval meg képpel; oké, hogy ez nem egy sztoriorientált rpg, de akkor is jobban szeretem én felfedezni a dolgokat egy játékban. -
Sirandrish
legenda
FAKE!!! Ez valami élő cucc, és nem a játék
-
-
mephi666
nagyúr
azért az durva, hogy alig bő 1 hónappal a megjelenés előtt jön az első (kézikamerás) gameplay... anno a forza4-et vagy 3-4 hónappal a megjelenés előtt előrendeltem és akkor már volt egy rakat gameplay... felgyorsult a világ rendesen
ui: ez kb az első játék, ami miatt x1-et vennék, de ez nekem még nagyon kevés
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Gamescom eseményén felvett anyagok csak kézi kamerás felvételek, azonban így is látszik rajtuk az új rész minősége.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elite: Dangerous
- Metal topik
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest