- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Hirtelen persze minden lehetsegesse valt, eloleptetes, fizuemeles, minden, de akkor mar mindegy volt."
Respect neki, mert elég kemény volt, hogy meglépje@tserrof77 : És kontakthibák bármilyen mennyiségben...
(Csomó gép javult már meg attól, hogy meghúztam az alaplapot felfelé. Most ez mi.)@opr : "HR-es, aki értelmez?
"
Kajak van nálunk 1 vagy 2... Meg is lepődtem, hogy itt vannak aggyal rendelkező HR-esekMondjuk ezek toborzó kicsajok, de ritka jó fejek.
-
BiP
nagyúr
hogy figyelmeztetest kapott a HR-tol, amiert nem vegezte el az altala tartott tanfolyamot a hatarido lejarta utan sem.
És nem volt egy HR-es vagy manager, aki értelmezte is volna a történteket?
Jó, nem álmodozom.
Amikor ezek utan benyujtotta az azonnali felmondasat, ...
Hirtelen persze minden lehetsegesse valt, eloleptetes, fizuemeles, minden, de akkor mar mindegy volt.
Business as usual. -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest