- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Én is használom, de igaz ami igaz, többet fizetek telefonnal mint az órával!
Amúgy is egy ideje tele van a puttonyom ezzel a sz@r fos órával, engem is utolért az aksi gyors merülési szindróma.
Ahogy nézem a garmin forumokat, tele van vele!
Nem is tudom, nálam kb 2 honapja kezdődött, azóta jött az órára és az alkalmazásra is több frissítés , de mindegyik csak ideig, óráig jelentett megoldást.
A felhasználási szokásaim nem változtak, a beállításokon sem szoktam változtatni.
Mégis kb 1 töltés után jó a fogyasztás, 2-3 toltésnél meg merül mint az állat, 30+% egy nap alatt (volt több is!) mindenféle tevékenység nélkül...aztán egyszer megint jó, utána sokszor megint 💩
Már töröltem a megvásárolt oraszámlapokat is, időjárás appokat is, de nincs változás.
Az utolsó ciklusnál brillirozott a kicsike, tizenpár százalék/nap....öröm az arcomon, végre minden ok, erre tegnap töltöttem, 13 óra körül húztam le a tápról, mire ma 13 óra körül - 33%.Az előbb rábőktem a frissítés keresésre, talált is egyet (v. 18.26) amit gyorsan rá is engedtem.....izgatottan, kíváncsian (ismét) várom a következő napokat.
Amúgy ki milyen időjárás appot használ?
Nem azt mondom hogy a gyári nagyon szar.....de mondhatnám.
Most is azt mutatja az időjárás adatoknál hogy Pestszentlőrincen vagyok, holott 50-60km-el arrébb Fejér megyében👍
Na mind1, mára kimérgelődtem magam, holnap is van nap
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Garmin venu 3
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest