- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Igen, én is elég sok panaszt olvastam a fórumán. Én eddig megúsztam. Jól értem, hogy neked ~24 óra alatt merült 33%-ot (vagy 33%-ra) mindenféle sporttevékenység nélkül? Az tényleg goromba.
Gyári reset-et próbáltad? Mikori az óra? Garancia van még rá? Én lehet egy reset után – ha nem javul meg – visszavinném, hogy nézzék meg.
Én a Glance Pro számlapot használom, ami az Openweather-ről is képes időjárás adatot szedni. Így gyakorlatilag szinkronban van a telefonommal, mert ott is az Openweather van kitéve widget-re.
Ja, még egy tipp. Írj a product.support@garmin.com címre. Jó eséllyel kérni fognak egy log-ot az órádról, ami alapján talán meg tudják mondani, hogy mi "akad be".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez jelenleg a Garmin legolcsóbb multisport eszköze, futóórának álcázva. Kezdőknek, középhaladóknak vagy akár haladóknak is jó lehet, az okosfunkciók pedig jól jönnek a mindennapokban. Ráadásul egész sokat spórolhatunk, ha nem kell zene a csuklónkra.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest