Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotyi
aktív tag
válasz
akibor000 #588 üzenetére
A használati útmutatót és sok hasznos dolgot innen le tudsz tölteni.
Az óraszíj 26mm-es, QuickFit típusú.
Aliexpresszről rengeteg féle szíjat lehet hozzá rendelni, rengeteg féle minőségben.
Egy gyári szilikon szíjat mindenképpen ajánlanék hozzá, nekem esett le a kezemről alis szíj miatt az óra. Éppen egy tetőn voltam, stift cserével megoldottam. Viszont ha a Balatonban, vagy más természetes vízben esik le ugyanezen okok miatt a kezedről az nem lesz kellemes. -
_csocso_
senior tag
válasz
akibor000 #588 üzenetére
Szia! Alin vannak jó áron gumi, esetleg műbőr, de fém szíjak is. Amennyiben jól tudom 26mm-es Garmin csatis szíj kell hozzá, de ha nem szeretnél Aliról itt is rengeteg webshop árul ( esetleg FB Garmin Suunto Polar csoport, ott is van aki el szokta adni ). Használati útmutató Google Garmin használati vagy manual ( Garmin.hu van fenn, ott is keresheted ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest