Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Nekem 7s van, elegánsabb is, mert nincsenek csavarok az előlapon. Ing alá befér általában, de azért magasabb egy átlag óránál. Üzemidő sem olyan rossz, de most lassan másfél év után már érezhetően gyengébb az aksi, mint az elején. Sokat használom, gps-szel is. Zuhanyzások során töltöm kb. 5 naponta.
-
_csocso_
senior tag
Ha megteheted, menj el egy üzletbe, és próbáld fel. Én első körben az akksi miatt a 7X-et szerettem volna, de túl nagynak találtam. Vékony a csuklóm, így egy picit még a 7 is nagy. De ennél rövidebb üzemidőt már nem akartam. Van itt aki 7s-t használ, és meg van elégedve vele. Az S 42mm-es szerintem még az is nyugodtan viselhető, ha megfelelő színt választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest