- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Attol jo valami, hogy 4k..." - Kár kötekedned, nem írtam ilyet, sőt nem is utaltam rá. Annyit írtam, h jó volt újra látni így a játékot és, h durva ahogy kinéz. Anno sokat játszottam vele, és akár hiszed akár nem, nagy élmény volt most 4K-ban látni. Fél órát játszottam vele és azóta már töröltem is. De van ellenpéldám is, mert a Forza Horizon is kapott BC-s 4K-s patchet pár hónapja - eredetileg az is 720p-s játék, plusz már elég elavult az új részekhez képest-, én mégis beletettem jó pár órát a "felújítás" után. Sőt, még fogok is.
De említhetném a felújított Gears 2-őt, vagy PS4-en az Uncharted sorozatot is. Illetve multiplatform címek közül például a Burnout Paradise-t... mind "idejétmúlt" játékok, mégis sokan rajonganak értük.
Tehát szerintem hálásak lehetünk ezekért a felújításokért amiket ráadásul boxon legtöbbször "ingyen" kapunk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest