- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
válasz
coolinggg #6198 üzenetére
Így, hogy megnevezted a problémát, már értem a hozzászólásodat.
Nem voltam ott az engedélyezésnél, de biztos lehetsz benne, hogy nem a SAMSUNG-on múlott a dolog. Miért is akaták volna halogatni egy olyan funkicó használatát az órában, ami már bele volt szerelve és azzal együtt kelendőbb is lett volna?! Teljesen logikátlan lépés lenne részükről.
Az EMA (European Medical Agency) szabályozza/engedélyezni az EU-n belüli gyógyszerek és egyéb egészség monitirozására alkalmas eszközök használatát. Gondolhatod, hogy mennyi gyógyszer vár náluk engedélyezésre, ami létfontosságú. Egy sport óra szenzor funkciója biztos, hogy nem prioritás részükről. Mondhatni a lista végén van.Nekem a saját telefonom alma, a céges egy SAMU A51, amit utálok (az iphone gördülékenysége, akadozás menetessége örökre megvett engem kilóra). Ezért Apple Watch-ra esett volna a választásom, ha nem kerülne 2x annyiba, mint az active 2. Az, hogy a vérnyomásmérés és az ECG csak samsung telefonnal működik, szerintem is inkorrekt a cégtől (főleg úgy, hogy igéret volt az iphone-al való kompatibilitás). Mivel nálam csak 2 hetes az óra és vásárlás előtt tájékozódtam, tudtam hogy mire számíthatok (szerencsém is volt persze). Akik régebben vették meg az órát, azokat sajnálom és én is fel lennék háborodva a helyükben. Elég csak a galaxy store SAMSUNG health véleményeket elolvasni...
Egyébként én csak a 100+ pulzus melleti ECG hiányával fejtettem ki a véleményemet. A telefon kompatibilitásról nem esett szó. De persze szívesen válaszoltam ebben a témában is, ha már kíváncsi vagy rá
#6200 ürgebőre varrt békaember -
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Apple watch7 Cellular 45mm
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged